Czy grupka wciąż aktualna ?Gossipgirlll pisze: ↑czw lut 15, 2024 3:54 pm Dzisiaj założę grupę na discord i powysyłam wam linki na pw I’m soo excited
Brak znajomych po 25tce
Moderator: verysweetcherry
-
- RoyalBaby
Re: Brak znajomych po 25tce
-
- Tritonotti
- Instagram: Kate30
Właśnie czy grupka jest aktualna ?
Xxxx
-
- Siatkarka
Też poproszę linka!Gossipgirlll pisze: ↑czw lut 15, 2024 3:54 pm Dzisiaj założę grupę na discord i powysyłam wam linki na pw I’m soo excited
Jeżeli grupka wciąż aktualna to poproszę o link
U mnie sytuacja wygląda tak, że odkąd dwa lata temu zaczęłam terapię i nauczyłam się stawiania granic to wszystkie koleżanki się wykruszyły… Bo nagle przestałam tyle opowiadać o sobie (miałam duży problem z oversharingiem) i przestałam ciągle potakiwać i przyklaskiwać na wszystko co powiedzą. Dodatkowo w pracy jestem najmłodsza i jest spora przepaść wiekowa między mną a innymi pracownikami (to świetni ludzie ale nie pogadam z nimi jak z innymi osobami w swoim wieku)
U mnie sytuacja wygląda tak, że odkąd dwa lata temu zaczęłam terapię i nauczyłam się stawiania granic to wszystkie koleżanki się wykruszyły… Bo nagle przestałam tyle opowiadać o sobie (miałam duży problem z oversharingiem) i przestałam ciągle potakiwać i przyklaskiwać na wszystko co powiedzą. Dodatkowo w pracy jestem najmłodsza i jest spora przepaść wiekowa między mną a innymi pracownikami (to świetni ludzie ale nie pogadam z nimi jak z innymi osobami w swoim wieku)
Mam to samo… zaraz 27lat, niestety posypały mi się prawie wszystkie znajomości, została tylko jedna przyjaciółka, która mieszka zagranicą. W głównej mierze to moja wina bo związałam się z facetem, który mnie odciął od wszystkich znajomych, omotał, zmanipulował i teraz zostałam praktycznie sama. Na dodatek dopiero niedawno otworzyłam oczy i próbuje odejść od partnera, ale kiedy nie ma się tego wsparcia w innych, świadomość, że zostanę całkowicie sama to utrudnia, nie ułatwia..
Wow to calkiem sporo nas jest. Ja też zaraz 27 lat i jedyni znajomi jakich mam (poza jedna przyjaciółka) to znajomi mojego faceta. Czasami aż mi dziwnie bo kiedyś tyle tych przyjaciółek było a teraz czuję się mega samotna. Brakuje czasem kogoś z kimś można poplotkować itp
-
- GreckieWakacje
Hejka! Też prosiłabym o link
-
- MoetGlass
Też mogę prosić o link?
-
- Koczkodan
Ja też poproszę o link
nie to normalneNicoleDaisyy pisze: ↑pt sty 12, 2024 2:20 pm Hej
Czy wy też ostatnio "chorujecie" na brak znajomych? Czy to ze mną jest jakiś problem?
Odczuwam samotność mimo, że jestem w super związku. Czasami chciałoby się porozmawiać na jakiś babski temat a jakoś odkąd się zaczęło dorosłe życie to samoistnie tych koleżanek coraz mniej.
Może znacie jakieś grupki, gdzie można poznać normalne babki do popisania, pogadania?
ludzie kończą szkoły i część znajomych się wykrusza, potem ci co idą na studia też się wykruszają i zwłaszcza w małej miejscowości łatwo o poczucie samotności gdy wszyscy rówieśnicy są już zajęci własnymi dziećmi, rodzinami itp
Dattebayo!
-
- RoyalBaby
Jeśli discord jest aktywny to ja również poproszę mam podobna sytuację, poznanie nowych osób graniczy z cudem
-
- GreckieWakacje
Również nie dostałam linku! Jeśli chcecie, to możemy zgadać się na innym czacie
-
- RiczAsFak