Odkurzacz do psiej sierści
Moderator: verysweetcherry
Odkurzacz do psiej sierści
Potrzebuje pomocy. Szukam naprawdę dobrego odkurzacza, który poradzi sobie z psią sierścią.
Może być normalnie na kablu, bez znaczenia czy na worki czy nie.
Zależy mi żeby naprawdę ni dał dupy przy bardzo częstym odkurzaniu sierści.
Może być normalnie na kablu, bez znaczenia czy na worki czy nie.
Zależy mi żeby naprawdę ni dał dupy przy bardzo częstym odkurzaniu sierści.
-
- RoyalBaby
Do dwóch kotów z kudlami twardymi. Dyson
-
- Siatkarka
Mam w domu wyżła i kota brytyjskiego, oboje gubią MASE sierści a kot to już w ogóle… przerobiłam z 5 odkurzaczy i jedyny który ze mną został to dyson v15 detect absolute
Mój tata też używa i bardzo sobie chwali przy dwóch pieskach
Dyson sprawdza sięklaudiaadhd pisze: ↑pn maja 06, 2024 4:13 pm A czy ktoś poleci coś dobrego ale no tańszego niż Dyson???
Ale też Electrolux miałam
Kupiłam ostatnio mega tani odkurzacz DEERMA DX118C, który poleca bardzo dużo osób i jest właśnie dedykowany posiadaczom zwierząt. Jestem mega zadowolona bo to jak wciąga sierść jest niesamowite, szczególnie teraz gdy mój pies gubi jej naprawdę sporo. ;)
Miele triflex hx2 pro mam jakieś 3 lata. Długo biłam się z myślami, bo wszyscy polecali Dyson. Ale mi się nie podobały kolory jak na odkurzacz który ma być na widoku. Kupiłam Miele i nie żałuję. Oprócz tego, że wciąga sierść super to ma wymienny akumulator, można dać zbiornik na dole wtedy ciężar opiera się na podłodze. I co m.in jest dla mnie ważne można w trakcie odkurzania go postawić, a Dyson tylko położyć na podłodze, bo sam nie stoi. Ma też podświetlenie jak Dyson i widać jaki jest syf zwłaszcza na panelach i ile tej sierści leży przed odkurzaniem.
To jak wciąga sierść zachwyciło nie tylko nas
To jak wciąga sierść zachwyciło nie tylko nas
-
- Siatkarka
pomimo ze cena zwala z nog to dyson. ja mam model gen5detect i nie mam absolutnie do czego sie przyczepic, poza waga bo niestety wazy sporo i odkurzanie mieszkania 70m2 daje sie czasem we znaki. mamy beagla, ktory strasznie gubi siersc, zaden odkurzacz przed dysonem nie byl w stanie tak dokladnie odkurzyc kanapy i dywanu w salonie. z lzejszych modeli, a rownie dobrych (i tanszych) polecam v12 detect absolute
-
- Ciastko
Ja mam Boscha Unlimited 8 Pro Parquet i bardzo polecam, bateria starcza na 60 min pracy, szczotka dobrze zbiera sierść, też ma podświetlenie. Ma 3 tryby pracy, normalny, eko i turbo. Model prezentuje się elegancko, mam go w czarno złotym kolorze. W Dysonie denerwowało mnie, że trzeba cały czas trzymać przycisk, żeby odkurzał, w Boschu włączasz i wyłączasz. Niestety jest trochę cięższy i ma mniejszy pojemnik na śmieci.
Mama ma roborock s7 ultra max ze stacją czyszczącą i też pomaga bardzo w utrzymaniu czystości na co dzień.
Z różnych grupek na fb dla duzych piesków widziałam, że bardzo polecają Karcher WD3.
Mama ma roborock s7 ultra max ze stacją czyszczącą i też pomaga bardzo w utrzymaniu czystości na co dzień.
Z różnych grupek na fb dla duzych piesków widziałam, że bardzo polecają Karcher WD3.