Co posadzić wzdłuż płotu
Moderator: verysweetcherry
Re: Co posadzić wzdłuż płotu
Jak nie tuje to może żywopłot?
-
- Ciastko
Ja polecam laurowiśnie! Elegancko się prezentują i bardzo ładnie kwitną. Ekipa od mojego ogrodu poleciła mi właśnie je i jestem w 1000% zadowolona. Zasadziliśmy je na jesieni 2023 i już się pięknie zagęściły. Moda na tuje mija, bo są problematyczne i trzeba włożyć naprawdę dużo pracy w to, żeby się dobrze prezentowały (przycinanie, podlewanie etc.). Dodatkowo są chorobliwe i nie wytrzymują zim, przez co schną.
ja tez planujeJustyna.b77 pisze: ↑pn kwie 29, 2024 7:38 pm Ja polecam laurowiśnie! Elegancko się prezentują i bardzo ładnie kwitną. Ekipa od mojego ogrodu poleciła mi właśnie je i jestem w 1000% zadowolona. Zasadziliśmy je na jesieni 2023 i już się pięknie zagęściły. Moda na tuje mija, bo są problematyczne i trzeba włożyć naprawdę dużo pracy w to, żeby się dobrze prezentowały (przycinanie, podlewanie etc.). Dodatkowo są chorobliwe i nie wytrzymują zim, przez co schną.
Hej! Czy mogłabyś wrzucić zdjęcie swoich laurowiśni? Ja posadziłam w swoim ogrodzie malutkie krzaczki laurowiśni z nadzieją, że kiedyś urosną i stworzą ładny żywopłot. Jestem ciekawa jak wygląda Twój.Justyna.b77 pisze: ↑pn kwie 29, 2024 7:38 pm Ja polecam laurowiśnie! Elegancko się prezentują i bardzo ładnie kwitną. Ekipa od mojego ogrodu poleciła mi właśnie je i jestem w 1000% zadowolona. Zasadziliśmy je na jesieni 2023 i już się pięknie zagęściły. Moda na tuje mija, bo są problematyczne i trzeba włożyć naprawdę dużo pracy w to, żeby się dobrze prezentowały (przycinanie, podlewanie etc.). Dodatkowo są chorobliwe i nie wytrzymują zim, przez co schną.