Stroje kąpielowe gdzie kupujecie?
Moderator: verysweetcherry
Stroje kąpielowe gdzie kupujecie?
Jak w tytule - gdzie kupujecie stroje kąpielowe i bikini?
Zbliża się lato, warto zacząć się rozglądać
Zbliża się lato, warto zacząć się rozglądać
-
- RóżowePolo
O to ja przycupne i zapytam czy któraś ma może strój od Kornelii Rataj? Bardzo mi się podobają jednak cena dość wysoka. W związku z tym czy warto?
-
- Channelka
A głównie shein, szukam fot dziewczyn z podobną figurą w opiniach i biorę w ciemno rozmiary jak mi się wydaje. Trafiam i jestem zajwbiscie zadowolona
Ania
Ja kupiłam i byłam rozczarowana. Tyle że nie jakością (ta była ok, a krojem, który totalnie mi nie pasował więc to moja wina częściowo. Kupiłam jeden z tych mocno wycietych na dole modeli, a jestem niska, więc wyglądało to fatalnie i wszędzie mi się wrzynało.Sebasradochleba pisze: ↑śr mar 06, 2024 11:41 am O to ja przycupne i zapytam czy któraś ma może strój od Kornelii Rataj? Bardzo mi się podobają jednak cena dość wysoka. W związku z tym czy warto?
kocham go! tylko ja mam bialy i widac ze piasek wchodzi między warstwy ale łatwo go doprac. opalam się w nim, pływam, snurkuje, jakieś supy/kajaki i daje radę wszędzie, jest wygodny a idealnie przylega i się nie rozciągaSebasradochleba pisze: ↑śr mar 06, 2024 11:41 am O to ja przycupne i zapytam czy któraś ma może strój od Kornelii Rataj? Bardzo mi się podobają jednak cena dość wysoka. W związku z tym czy warto?
Ja polecam strój jednoczęściowy z LayanaBell. Kupiłam rok temu biały jednoczęściowy. Teraz nie widzę tego koloru w ofercie, ale może nie ma jeszcze nowej kolekcji. Spodobał mi się bardziej niż od Kornelii, bo jest mniej wycięty.swiftiexo pisze: ↑śr kwie 03, 2024 1:42 pmkocham go! tylko ja mam bialy i widac ze piasek wchodzi między warstwy ale łatwo go doprac. opalam się w nim, pływam, snurkuje, jakieś supy/kajaki i daje radę wszędzie, jest wygodny a idealnie przylega i się nie rozciągaSebasradochleba pisze: ↑śr mar 06, 2024 11:41 am O to ja przycupne i zapytam czy któraś ma może strój od Kornelii Rataj? Bardzo mi się podobają jednak cena dość wysoka. W związku z tym czy warto?
Bodya polska marka, szyte w Polsce, śliczne, stonowane kolory. Super jakość, mam już 3 stroje i koszulkę UPF (?).
Ja podobnie Jakościowo wygląda porządnie, ale krój niestety nie dla mnie. Mam tę górę wiązaną i nie mam do niej zaufania - jak zawiążę tak, żeby wszystko ładnie wyglądało, to mam wrażenie, że zaraz mi spadnie, a jak ścisnę mocniej, to cycki głupio wyglądają, a dół okazał się być bardziej wycięty niż myślałam i koniec końców nie czuję się w nim dobrze.Mommy123 pisze: ↑czw mar 21, 2024 8:08 amJa kupiłam i byłam rozczarowana. Tyle że nie jakością (ta była ok, a krojem, który totalnie mi nie pasował więc to moja wina częściowo. Kupiłam jeden z tych mocno wycietych na dole modeli, a jestem niska, więc wyglądało to fatalnie i wszędzie mi się wrzynało.Sebasradochleba pisze: ↑śr mar 06, 2024 11:41 am O to ja przycupne i zapytam czy któraś ma może strój od Kornelii Rataj? Bardzo mi się podobają jednak cena dość wysoka. W związku z tym czy warto?
Jestem na etapie wyboru rozmiaru u nich, tabela mało pomocna bo o ile wymiar pod biustem wskazuje mi L to miseczka już jest za duża.. Ciekawa jestem też czy model Wrap lub Comodo mają usztywniane miseczki czy to typowy cieniutki materiał który wszystko odznacza?
champaigne pisze: ↑ndz kwie 07, 2024 4:41 pm Bodya polska marka, szyte w Polsce, śliczne, stonowane kolory. Super jakość, mam już 3 stroje i koszulkę UPF (?).
mam i wrap, i comodo i jest to cienki material, ale dzieki temu mozna dopasowac stanik do obwodu i miseczki biustu. Ja sie kieruje tam moim "zwyklym" rozmiarem i zawsze wszystko jest ok.SAWA pisze: ↑pt lip 05, 2024 5:49 pm Jestem na etapie wyboru rozmiaru u nich, tabela mało pomocna bo o ile wymiar pod biustem wskazuje mi L to miseczka już jest za duża.. Ciekawa jestem też czy model Wrap lub Comodo mają usztywniane miseczki czy to typowy cieniutki materiał który wszystko odznacza?
champaigne pisze: ↑ndz kwie 07, 2024 4:41 pm Bodya polska marka, szyte w Polsce, śliczne, stonowane kolory. Super jakość, mam już 3 stroje i koszulkę UPF (?).
Czyli polecasz wybrać rozmiar kierując się rozmiarówką jaką noszę w ubraniach ? Dobrze rozumiem? Na modelkach rozmiar L ma duże miseczki albo takie się wydają..
champaigne pisze: ↑sob lip 06, 2024 5:01 pmmam i wrap, i comodo i jest to cienki material, ale dzieki temu mozna dopasowac stanik do obwodu i miseczki biustu. Ja sie kieruje tam moim "zwyklym" rozmiarem i zawsze wszystko jest ok.SAWA pisze: ↑pt lip 05, 2024 5:49 pm Jestem na etapie wyboru rozmiaru u nich, tabela mało pomocna bo o ile wymiar pod biustem wskazuje mi L to miseczka już jest za duża.. Ciekawa jestem też czy model Wrap lub Comodo mają usztywniane miseczki czy to typowy cieniutki materiał który wszystko odznacza?
- StrawberryCake
- MiamiBicz
Jak nic ciekawego nie znalazłam w sieciówkach to kupiłam strój dwuczęściowy w Decathlonie (na dziale surfowanie. Bo jest jeszcze typowo basenowy)
-
- Tritonotti
Mi najbardziej sprawdzają się ostatnio stroje z C&A. Ale ja pomimo rozmiaru M mam dość duże krągłości sylwetki i lubię, jak mi biustonosz i majtki to wszystko ładnie trzymają, więc takie standardowe trójkątne, wiązane bikini z innych sklepów wybierałam w rozmiarach XL i XXL.