Olga Herring

Moderator: verysweetcherry

SkarolinaS
Tritonotti

Re: Olga Herring

Post autor: SkarolinaS »

Chciałam tylko przypomnieć,że papa smerfik miał 20 czy 50tys subow i comentary dobrało mu się do dupska. To samo z Gawinowa. Zasięgi mniejsze niż Śledziowa.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Post autor: Platini_blabla »

No to chyba po temacie XD
SkarolinaS
Tritonotti

Ze Łukasz nadal działa przy podcastach, choćby się wypierali xd

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Aqq
Mokra Włoszka

Post autor: Aqq »

Łukasz Herring xD
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Ale za to spadły jej wyświetlenia, ledwo dociagbela do 100k z jednym z ostatnich, drugi najnowszy nie dociągnął, ogólnie widać spadki mam nadzieje ze tak pozostanie
LosAnanas
Kciuk

Post autor: LosAnanas »

Aqq pisze: ndz mar 24, 2024 6:40 pm Łukasz Herring xD
Tak samo na tym kanale 'boisz się', stylizowanym na audycję w radiu, ona się też przedstawia: ja nazywam się Olga Herring 😅
SkarolinaS
Tritonotti

Spadek wyświetleń to obstawiam kwestia zaangażowania się w ŚLady. Wróci do regularnego nagrywania to pewnie się odbije ;)
Hav
LouiBag

Post autor: Hav »

Aqq pisze: ndz mar 24, 2024 6:40 pm Łukasz Herring xD
Niby Herring a jednak zwykly Śledź.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

SkarolinaS pisze: pn mar 25, 2024 10:54 am Spadek wyświetleń to obstawiam kwestia zaangażowania się w ŚLady. Wróci do regularnego nagrywania to pewnie się odbije ;)
Co za pokraczna logika xD to tak nie działa, Mazur tez wydaje różne serie, ale 5 nie zabijaj cieszy się mniej więcej identyczna popularnością niezależnie od pozostałych projektów wychodzących w tym samym czasie, u Olgi to spadek po aferze i tyle xD
SkarolinaS
Tritonotti

Platini_blabla pisze: pn mar 25, 2024 3:01 pm
SkarolinaS pisze: pn mar 25, 2024 10:54 am Spadek wyświetleń to obstawiam kwestia zaangażowania się w ŚLady. Wróci do regularnego nagrywania to pewnie się odbije ;)
Co za pokraczna logika xD to tak nie działa, Mazur tez wydaje różne serie, ale 5 nie zabijaj cieszy się mniej więcej identyczna popularnością niezależnie od pozostałych projektów wychodzących w tym samym czasie, u Olgi to spadek po aferze i tyle xD
Jaka pokraczna? Odchodzą starzy, przychodzą nowi, którzy nie mają pojęcia o aferze. Występowała w TV kilka razy. Jak ją jakaś nieświadoma Grażyna zobaczyła to pewnie wpadła w zachwyt.
Wiecejnizjedno

Post autor: Wiecejnizjedno »

Ja jej nie slucham jej glos mnie strasznie irytuje.
Drapak
Gacie z oceanu

Post autor: Drapak »

Piankowy Ludzik pisze: wt mar 26, 2024 3:59 pm To całe „Boisz się” to przecież zrzynka ze „Strach story” Marcina Myszki z Kryminatorum :D
No proszę, a na Wykopie Nama pisała, że jej nie podchodzi
Aqq
Mokra Włoszka

Post autor: Aqq »

Jak pieniążki z tego będą, to już podchodzi koncepcja xD
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

SkarolinaS pisze: pn mar 25, 2024 7:43 pm
Platini_blabla pisze: pn mar 25, 2024 3:01 pm
Jaka pokraczna? Odchodzą starzy, przychodzą nowi, którzy nie mają pojęcia o aferze. Występowała w TV kilka razy. Jak ją jakaś nieświadoma Grażyna zobaczyła to pewnie wpadła w zachwyt.
No może sobie nawet wyskakiwać z lodowki ale statystyka jest nieubłagana, wszystko spada i ja trzymam kciuki za te tendencje
ddohejtu
Gacie z oceanu

Post autor: ddohejtu »

https://socialblade.com/youtube/c/olgaherring
Dziwne, nowe filmy mają mało wyświetleń, ale ogólnie statystyki wyświetleń raczej mają tendencję wzrostową. Może kupują
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Wykres wyświetleń urywa się na polowie stycznia 2024, mamy koniec marca, myśle ze za 3 miesiące będziemy mieli pełne dane za 1 kwartał i kompletny wykres
Drapak
Gacie z oceanu

Post autor: Drapak »

Stop negatywnej energii
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
SkarolinaS
Tritonotti

Platini_blabla pisze: wt mar 26, 2024 9:37 pm Wykres wyświetleń urywa się na polowie stycznia 2024, mamy koniec marca, myśle ze za 3 miesiące będziemy mieli pełne dane za 1 kwartał i kompletny wykres
Wykres i wyświetlenia są aktualne. Widać tylko styczeń, bo co kilka miesięcy jest zaznaczenie na wykresie.
Hav
LouiBag

Post autor: Hav »

Drapak pisze: śr mar 27, 2024 10:11 am Stop negatywnej energii
Oczyść atmosferę i posłuchaj o mordowaniu ludzi. Przede wszystkim jednak daj na tym zarobić xd
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

SkarolinaS pisze: śr mar 27, 2024 10:33 am
Platini_blabla pisze: wt mar 26, 2024 9:37 pm Wykres wyświetleń urywa się na polowie stycznia 2024, mamy koniec marca, myśle ze za 3 miesiące będziemy mieli pełne dane za 1 kwartał i kompletny wykres
Wykres i wyświetlenia są aktualne. Widać tylko styczeń, bo co kilka miesięcy jest zaznaczenie na wykresie.
No dane są aktualne ale nie wykres XD
SkarolinaS
Tritonotti

Platini_blabla pisze: śr mar 27, 2024 11:38 am
SkarolinaS pisze: śr mar 27, 2024 10:33 am
No dane są aktualne ale nie wykres XD
racja, jak najedziesz na ostatnia kropke widac tylko dane z lutego, wiec pewnie z koncem marca bedzie widac dane marcowe. Przesuniecie nie jest o 3 miesiace, tylko o 1.
A to, ze wykres opisany jest jako styczen- na poziomej linii zaznaczone sa co roku te same miesaice- styczen, maj i wrzesien.
Bibok
RóżowePolo

Post autor: Bibok »

Pierwszy raz trafiłam na Olgę herring jak zaczynała i promowała się na wykopie. Jako, że lubię sobie do sprzątania słuchać true crime to włączyłam podcast ale nie przypadł mi do gustu. Wytrzymałam kilka minut, bo jej sztuczny głos mnie po prostu drażnił i rozpraszał. Jakbym słuchała dziecka z podstawówki czytającego na ocenę xD
Robiłam jeszcze parę prób jak nie miałam czego słuchać i za każdym razem to samo. Dziwiłam się nawet że innym to nie przeszkadza, no ale każdy ma inny gust. Nie wiedziałam natomiast że ona wyprawia takie akcje jak tu piszecie xD
Odkąd youtube stał się biznesem, niestety ale dużo takich osób się tam pcha za wszelką cenę.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Ja jej nie mogłam słuchać za bardzo nigdy tak jak Justyny Mazur, Justyna trochę przystopowała ale Olga i te jej „Olgusia była kochanym dzieciaczkiem kochała kiciusie i kwiatuszki i była słoneczkiem rodziców wspaniali skromni kochający się ludzi wierzący piękni pracowici byli wolontariuszami w domu pomocy społecznej świat zazdrościł im urody pieniędzy dobrego serduszka” 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 nawet patologicznych ludzi potrafi tak uświęcić ze szok, zdarzyło jej się w kilku podcastach wręcz powiedzieć nieprawdę żeby tylko się źle o zmarłym nie wypowiedzieć.
SkarolinaS
Tritonotti

Ona też tak czyta na okrętkę, żeby jej YT nie demonetyzowal filmów. Zamiast noz-ostrze xddd
anulasekk
RóżowePolo

Post autor: anulasekk »

Wczoraj wpadł nowy odcinek na kanale yt „Ślady” z gościem, panem Bogdanem Lachem- znanym profilerem kryminalnym. Ogólnie dobry odcinek, pan Lach to specjalista i widać było, że Olga czuje presję żeby zadawać pytania w sposób profesjonalny, ale daje się odczuć że gość jest trochę zniecierpliwiony i skomentował nawet przy końcu- „pani redaktor nie zna pojęcia twardego dowodu”i troszkę ją zbił z tropu 😅 Nie da się ukryć, że Olga nie jest nawet dziennikarką, a co dopiero redaktorką i to o specjalistycznej wiedzy.

Ktoś z was ogląda ten nowy format i ma jakieś przemyślenia?