Ja polecam Galeria Zapachu 24 - trwałość super, kosztują grosze. Nie wiem dokładnie jak bardzo są odwzorowane, bo nie używam perfum z wysokich półek, aczkolwiek dostając produkt z tego sklepu jestem bardzo zadowolona. Ubrania pachną przez kilka dni Na skórze też się długo utrzymujeMadka.od.Bombelka pisze: ↑wt lut 27, 2024 10:10 pm A czy ktoś może polecić, z której stronki warto kupować lane zamienniki perfum? Mam tu na myśli takie, których buteleczki mają np tylko numerki. Kiedyś kumpela podrzuciła chyba Faktorie perfum, ale nie wiem czy warto...
Zamienniki perfum - Zara, BiEs itd
Moderator: verysweetcherry
Re: Zamienniki perfum - Zara, BiEs itd
Super. Dziękujęamica90 pisze: ↑śr lut 28, 2024 8:06 pmJa polecam Galeria Zapachu 24 - trwałość super, kosztują grosze. Nie wiem dokładnie jak bardzo są odwzorowane, bo nie używam perfum z wysokich półek, aczkolwiek dostając produkt z tego sklepu jestem bardzo zadowolona. Ubrania pachną przez kilka dni Na skórze też się długo utrzymujeMadka.od.Bombelka pisze: ↑wt lut 27, 2024 10:10 pm A czy ktoś może polecić, z której stronki warto kupować lane zamienniki perfum? Mam tu na myśli takie, których buteleczki mają np tylko numerki. Kiedyś kumpela podrzuciła chyba Faktorie perfum, ale nie wiem czy warto...
-
- BagietkaZszarlott
Jeśli chodzi o zamienniki to polecam kupować perfumy arabskie. Al Haramain, Lattafa, Maison alhambra to takie bardziej znane marki. Lattafa ma mega dużo zamienników, kosztują w granicach stówki, mają bardzo fajną trwałość i piękne flakony
Kontrabanda
ja też gorąco polecam. przypadkiem odkryłam w tamtym roku i to jest sztos. teraz sobie kopiłam Yodeyma Cheante oryginał to Coco Mademoiselle (Chanel). Sztosik. Wcześniej miałam Yodeyma Boreal oryginał to Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian-też sztosik.
takie coś znalazłam, ale nie znam tej firmy więc nie polecę:https://perfumyfrancuskie.pl/francuskie ... ossom.html
-
- Siatkarka
Hej, polecacie perfumy ze strony fabryka zapachu? Ewentualnie laneperfumy (ambra)? Na necie maja dobre opinie, ale nie wiem czy faktycznie perfumy sa ok czy po prostu jak sa jakies negatywne komentarze to np zostaja usuniete zalezy mi na w miare dobrej trwalosci i zeby byly dosc dobrze, ekhm, zainspirowane
Mi wysłali ekspresowo. Co do trwałości - jak za te cenę jest okej. Zamówiłam odpowiednik Gucci guilty. Pierwsze wrażenie dobre, zapach podobny, ale niestety utlenia się inaczej niż oryginał, nie rozwija się i niestety mnie to przeszkadza
-
- Siatkarka
Jeśli lubicie wiśniowe zapachy to z całego serduszka polecam zamiennik z sorvelli chry, jest w dużej pojemności i w wersji perfumetek 10ml
Mega zamiennik.
Mega zamiennik.
Ja polecam Ambra. Piękne perfumy i trwałeMadka.od.Bombelka pisze: ↑wt lut 27, 2024 10:10 pm A czy ktoś może polecić, z której stronki warto kupować lane zamienniki perfum? Mam tu na myśli takie, których buteleczki mają np tylko numerki. Kiedyś kumpela podrzuciła chyba Faktorie perfum, ale nie wiem czy warto...
-
- Ciastko
Czy ktoś zna zamiennik perfum Carolina Herrera 212 NYC? Szukam czegoś podobnego
-
- Koczkodan
Spróbuj Wish od Chopard. Ewentualnie perfumy Yodeyma, to zamienniki ale są bardzo podobne moim zdaniem
marian tu jest jakby luksusowo
-
- Koczkodan
Bi es ma podjebkę . Nazywają się 313asia19951111 pisze: ↑sob kwie 06, 2024 2:28 pm Czy ktoś zna zamiennik perfum Carolina Herrera 212 NYC? Szukam czegoś podobnego
Wish to bardziej do Angela jest podobny. Do Aliena raczej wcale.bestie_0075 pisze: ↑śr kwie 17, 2024 1:18 pmSpróbuj Wish od Chopard. Ewentualnie perfumy Yodeyma, to zamienniki ale są bardzo podobne moim zdaniem
-
- Koczkodan
Dzięki za poprawienie, miałam zaćmienie mózgu i przeczytałam Angel zamiast Alien hahaMisia pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 12:43 pmWish to bardziej do Angela jest podobny. Do Aliena raczej wcale.bestie_0075 pisze: ↑śr kwie 17, 2024 1:18 pmSpróbuj Wish od Chopard. Ewentualnie perfumy Yodeyma, to zamienniki ale są bardzo podobne moim zdaniem
Też szukałam ale póki co nie kupiłam także nie wiem czy rzeczywiście podobne fragrantica wskazuje, że podobne :D Zara Splendid Bronze i Ajmal Sacrifice for her
Dziękuję Ci bardzo!!!!Autobusarabow pisze: ↑ndz kwie 28, 2024 5:49 pmNie wiem gdzie je znajdziesz ale jest to odpowiednik Armani Si a odpowiednikiem Si jest również la rive in woman. Do kupienia w Rossmanie