Teorie spiskowe księżna Kate

Moderator: verysweetcherry

Future
MiamiBicz

Teorie spiskowe księżna Kate

Post autor: Future »

Jak myślicie co się stało?
nikikiki
RoyalBaby

Post autor: nikikiki »

Możliwe, że ją zamkneli w psychiatryku jak to rodzina królewska ma w zwyczaju "zamykać " niewygodne osoby z otoczenia.
SAWA
LouiBag

Post autor: SAWA »

Ciekawe, ale ewidentnie coś jest na rzeczy
Daisy123
Kciuk

Post autor: Daisy123 »

nikikiki pisze: śr mar 13, 2024 10:55 pm Możliwe, że ją zamkneli w psychiatryku jak to rodzina królewska ma w zwyczaju "zamykać " niewygodne osoby z otoczenia.
Hmm a czy ona jest niewygodna? Ludzie ja chyba lubia
Nenenefrete
Srebrna Kropeczka

Post autor: Nenenefrete »

Czekałam na ten wątek :p sama jestem ciekawa o co tam tak naprawdę chodzi. A czy ludzie ją lubią- pewnie… i staną za nią jeśli William coś odwalił.
anicz
MoetGlass

Post autor: anicz »

Są głosy, że Kate porusza się na wózku. Generalnie cała rodzina przestała się pojawiać. Karol leczy raka, Kamila się nie pojawia, podobnie William.
Co chciałam wam jeszcze powiedzieć
g_girl

Post autor: g_girl »

anicz pisze: czw mar 14, 2024 8:41 am Są głosy, że Kate porusza się na wózku. Generalnie cała rodzina przestała się pojawiać. Karol leczy raka, Kamila się nie pojawia, podobnie William.
Na pudlu pisza ze niania dzieci Kate i W została zwolniona po 7 latach :o wcześniej nie wierzyłam w te wszystkie teorię ale widzę że robi się grubo
kardzi26
SushiRoll

Post autor: kardzi26 »

Ta cała rodzinka królewska jest szemrana i zakłamana. A jak widzę gdy ktoś się podnieca Uk i monarchia to mam odruch wymiotny
mar_mat789
Tritonotti

Post autor: mar_mat789 »

Nigdy szczególnie się nie interesowałam Royalsami, raczej irytowały mnie wiecznie wyskakujące plotki na ich temat. Ale aż sama jestem ciekawa, co tam się aktualnie dzieje.
mari
FlafLover

Post autor: mari »

nikikiki pisze: śr mar 13, 2024 10:55 pm Możliwe, że ją zamkneli w psychiatryku jak to rodzina królewska ma w zwyczaju "zamykać " niewygodne osoby z otoczenia.
Za co mogliby ją zamknąć w psychiatryku?
marii17
BlondDoczep

Post autor: marii17 »

Czytałam różne teorie spiskowe np, że chciała się zabić, bo William ją zdradza. Albo, że William chce się rozwieść i wie, że straci dzieci. Coś o psychiatryku w związku z bulimia i anoreksją też było. Nawet jeśli coś jest prawdą, to pewnie i tak się nie dowiemy
anicz
MoetGlass

Post autor: anicz »

Royalsi nigdy nie podawali szczegółów na temat swojego stanu zdrowia. Jakoś mi te wszystkie hipotezy o psychiatryku, kochance i rozwodzie do nich nie pasują. Ale dziwi mnie, że kobieta, która bez problemu pokazała się światu tuz po porodzie, nagle na tyle czasu znika. W UK dużo się mówi o fatalnym PR rodziny królewskiej, więc tak naprawdę może nic się nie dzieje, tylko wizerunkowo wypada słabo. Ciekawe, czy pojawi się na Wielkanoc.
Co chciałam wam jeszcze powiedzieć
Martella
BlondDoczep

Post autor: Martella »

Powiem wam, ze na poczatku to sie w ogole ta sprawa nie ekscytowalam, ale teraz to serio, wciagnelam sie w to i strasznie mnie ciekawi co tam sie wydarzylo. I jak dla mnie to stalo sie cos powaznego. W grudniu Kate byla w swietnej formie, razem z Williamem poinformowali, ze w styczniu zamierzaja z dziećmi wyjechac na wakacje do Włoch, raczej nie planowaliby odpoczynku kiedy Kate mialaby miec planowana operacje? Chodza plotki, ze 28.12 do posiadlosci Sandrigham zostala wyslana karetka, palac nie potwierdzil nigdy tej informacji. Nagle w styczniu info, ze ksiezna udaje sie jutro do szpitala na zaplanowana operacje, ale fotoreporterzy, ktorzy koczowali pod szpitalem codziennie przez cala dobe nie uwiecznili momentu ani jak Kate do tego szpitala sie udaje ani jak z niego wychodzi, a William przez 2 tyg pobytu w szpitalu odwiedzil ja tylko raz. Potem nagle wiadomosc o Karolu, jak dla mnie przykrywka do tego co sie dzieje z Kate, zeby odwrocic od niej uwage. Potem zdjecie tego sobowtora w samochodzie z matka, nastepnie przerobione zdjecie z dziecmi gdzie palac odmowil pokazania nie edytowanego zdjecia i wyszlo, ze ostatnie zdjecie z Williamem w samochodzie w Windsorze tez przerobione. Mysle, ze gdyby wszystko bylo ok tak jak zapewniali to po tym co sie dzieje to albo Kate by nagrala filmik do internetu, ze wszystko u niej ok i ze dziekuje za troske i wsparcie albo po prostu gdziekolwiek chociaz na chwile by sie jej pokazali pokazac tak zeby uspokoic opinie publiczna, a tu cisza.
xblss

Post autor: xblss »

Moze sobie cos zrobila w twarz i teraz to naprawiaja? Jakby sie okazalo ze ma raka, albo przeszla operacje i miala stomie jak to pisza, to dalaby rade nagrac chociaz krotki filmik portretowy w tonie makijazu zeby przykryc ewentualna bladosc i zapadniecie skory, nie musieliby wstawiac edytowanych fotek. Moze sie poparzyla, upadla...
Serci
Gacie z oceanu

Post autor: Serci »

Ja czytałam dużo spekulacji, że miała udar albo jako powikłanie po operacji brzucha, albo samoistny i teraz ma lekki paraliż. To akurat by wyjaśniało dlaczego nie może nic nagrać, ani zapoznawać do zdjęcia, bo jednak po udarze wygląd twarzy trochę się zmienia. Choć ciężko mi uwierzyć w cokolwiek z tych spekulacji, coś się na pewno musiało podziać, bo ta cała otoczka jest mocno dziwna.
olgamole
SushiRoll

Post autor: olgamole »

Hmm no teoria z udarem brzmi rozsądnie. Jednak często jest to powikłanie w postaci mniejszego bądź większego paraliżu połowy ciała i twarzy.
Future
MiamiBicz

Post autor: Future »

Stawiam na rozwód i na to że William będzie teraz z tą Rose
marii17
BlondDoczep

Podobno to ostatni gwizdek żeby wziął rozwód, bo jak zostanie królem to nie będzie mógł. Jeżeli to prawda to żal mi Kate.
Bum
Mokra Włoszka

Post autor: Bum »

Myślicie ze William ja zdradza ?
marii17
BlondDoczep

Było wiele plotek, że z jej była już przyjaciółka Rose Hanbury i William mieli romans. Rose została z jakiegoś powodu wykluczona z dworu. Teraz właśnie na Pudlu piszą o niej.

https://news.pudelek.pl/ksiezna-kate-mi ... 818245856a
Martella
BlondDoczep

Post autor: Martella »

Bum pisze: czw mar 14, 2024 8:57 pm Myślicie ze William ja zdradza ?
Pewnie, ze ja zdradzal, nie bez powodu Rose zostala odsunieta z zycia royalsow.
Bum
Mokra Włoszka

Post autor: Bum »

Jeżeli rzeczywiście zdradza Kate to mega jej współczuję.. a jeżeli serio tamta rose jest w ciąży yo już w ogóle brak słów
kachor
SkrzydełkaZhooters

Post autor: kachor »

Ja też się wciagnelam, chociaż na początku uznawałam, że po prostu ma czas na dojście do zdrowia. Coś musi być nie tak, bo kilka godzin po porodzie pozowała w makijażu fotografom, a tu tyle tygodni nic, a zwłaszcza teraz przy tym zamieszaniu że zdjęciami.
Trudno mi sobie wyobrazić, że ona miałaby stracić dzieci, skoro Diana nie straciła...
W każdym razie coś musi się dziać grubego. No i to zdjęcie z tyloma przeróbkami... Nie raz szło w świat zdjęcie zrobione przez nią i nie było takiego vh wtop, a teraz ktoś by na to pozwolił?
Olunia90n
Gacie z oceanu

Post autor: Olunia90n »

marii17 pisze: czw mar 14, 2024 8:55 pm Podobno to ostatni gwizdek żeby wziął rozwód, bo jak zostanie królem to nie będzie mógł. Jeżeli to prawda to żal mi Kate.
Wydaje mi się, że na czele kościoła anglikańskiego nie może stać osoba rozwiedziona, której były małżonek nadal żyje.
Purblanca
Ciastko

Post autor: Purblanca »

Olunia90n pisze: czw mar 14, 2024 9:38 pm
marii17 pisze: czw mar 14, 2024 8:55 pm Podobno to ostatni gwizdek żeby wziął rozwód, bo jak zostanie królem to nie będzie mógł. Jeżeli to prawda to żal mi Kate.
Wydaje mi się, że na czele kościoła anglikańskiego nie może stać osoba rozwiedziona, której były małżonek nadal żyje.
Jak nie może? A jak powstał kościół anglikański? 😅