w odpowiedzi na mój xD
Co wam sie podoba na tym forum a co nie?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- berry blast
- TłinkiBoss
Re: Co wam sie podoba na tym forum a co nie?
- O Matyldo!
- WhiteParty
się zgraja zebrała! xD
- gunernialne
- Trening tenisa
My fani
- Załączniki
-
- fw_1789061058713.jpg (9.27 KiB) Przejrzano 209 razy
Pomysł na program: ja vs dziesięć wandziar w dyskusji, ale bez moderatorów, żeby nie mogły zgłaszać offtopu, gdy kończą się argumenty
- gunernialne
- Trening tenisa
Podoba mi się to, że na jednym wątku mogę kłócić się z kimś i mówić, że ma urojenia albo miauczy głupoty a na innym wątku spotykam tą samą osobę, zgadzamy się w czymś i jesteśmy friends bez wspominania naszej mrocznej przeszłości...
Pomysł na program: ja vs dziesięć wandziar w dyskusji, ale bez moderatorów, żeby nie mogły zgłaszać offtopu, gdy kończą się argumenty
- O Matyldo!
- WhiteParty
Love&hate relationshipgunernialne pisze: ↑czw wrz 10, 2026 7:27 pm Podoba mi się to, że na jednym wątku mogę kłócić się z kimś i mówić, że ma urojenia albo miauczy głupoty a na innym wątku spotykam tą samą osobę, zgadzamy się w czymś i jesteśmy friends bez wspominania naszej mrocznej przeszłości...
nie wiem jak wy z niej korzystaciePrzemoKondratowicz pisze: ↑czw wrz 10, 2026 1:52 pm Tu po wpisaniu chajzer wyświetla się jeden (!) postnaprawdę ktoś
Myśli że na całej Wandzie tylko raz padło słowo chajzer ? Xd

- gunernialne
- Trening tenisa
- PrzemoKondratowicz
- RARY
No ja też nie kumam bo nic nie zmieniałem w sposobie szukania. Nie zmieniałem filtrów ani nic. I naprawdę mi nic nie wyszukuje
Na Wandzie najciekawiej jest jak sami zainteresowani bądź ich rodzina o której jest wątek, wpada, krzyczy, piszczy i wyzywa.
- PrzemoKondratowicz
- RARY
Ja po prostu dodaje kogoś do wrogów ale to chyba 3 osoby na całym forum i większość z jednego wątkugunernialne pisze: ↑czw wrz 10, 2026 9:04 pm Ja niestety pamiętam i często czuje się jakbym pytała czy ktoś chce coś z avonu xd
Na Wandzie najciekawiej jest jak sami zainteresowani bądź ich rodzina o której jest wątek, wpada, krzyczy, piszczy i wyzywa.
-
chleb_ze_smalcem
- RealDiamond
Tylko, co z tego, że se dodajemy kogoś do wrogów jak forum i tak wysyła powiadomienie, że wróg coś napisał i ja i tak wchodzę i czytam jak leci z nudów i dalej się wkurzam xdPrzemoKondratowicz pisze: ↑czw wrz 10, 2026 9:10 pm Ja po prostu dodaje kogoś do wrogów ale to chyba 3 osoby na całym forum i większość z jednego wątkubo po prostu uznaje że szkoda prądu na czytanie a tak poza tym to nie kojarzę nikogo