No 30-40 tys/mc zarobku moga zachecac do siedzenia przy biurku i cisniecia 5 minut Olgi ile sie da.Szampejn pisze: ↑wt mar 05, 2024 10:26 pmAle on się roztył xD Teraz już rozumiem te komentarze o 130 kgSkarolinaS pisze: ↑ndz mar 03, 2024 10:24 amTu też się załapał. Czerwona kurtka. Całkiem świeży materiał
https://www.facebook.com/share/r/TU9y7XQ6mMxUjSjN/
Olga Herring
Moderator: verysweetcherry
-
- Tritonotti
Re: Olga Herring
-
- Skarpeta Rakieta
Jutro Olga w Dzień dobry TVN. Czyli afera rozeszła się po kościach ;)
Kurna, znowu nie zobaczę na żywo xDAnnaZielna pisze: ↑śr mar 06, 2024 10:58 pm Jutro Olga w Dzień dobry TVN. Czyli afera rozeszła się po kościach ;)
Mój narzeczony bardziej się śmiał z reklamy czekoladek przed podcastem o zaginięciu.AnnaZielna pisze: ↑pn mar 04, 2024 7:17 pmWcale, ale piniondze nie śmierdzą, więc jak się odzywają to trzeva przyjąć współpracę
Wiecie, "czekolada rozpływa się w ustach, a bohaterka dzisiejszego podcastu rozpłynęła się w powietrzu"
Dla mnie takie reklamy to żenada. Rozumiem bookbeat, ale psie żarło i czekoladki są już niesmaczne.
Ja jestem mocno zdziwiona patrząc na nią i na zdjęcia, które i tak wiadomo, że są przerobione, dobry filtr i na żywo będzie bardziej 'ludzka'. Ale jednak to całkiem inny ksztalt twarz, inne spojrzenie, kształt oczu, nie poznałabym jej
-
- Ciastko
No dokładnie ! Jak pierwszy raz wyskoczyła z tymi czekoladkami to miałam ciary żenady. Dodajmy że na tamten moment robiła głównie sprawy z PL więc jest ogromna szansa że usłyszy odcinek rodziną ofiary a ta o czekoladkach.. potem doszło psie żarcie i te idiotyczne kadzidła, no ludzie! W ogóle wstydu nie ma? I szacunku? Bookbeat, jakiś serial dokumentalny lub TC, książka, VPN - jasne, spoko, to poważne rzeczy i pokrewna tematyka ale te jej współprace to kosmos…Avx3 pisze: ↑czw mar 07, 2024 2:33 pmMój narzeczony bardziej się śmiał z reklamy czekoladek przed podcastem o zaginięciu.AnnaZielna pisze: ↑pn mar 04, 2024 7:17 pmWcale, ale piniondze nie śmierdzą, więc jak się odzywają to trzeva przyjąć współpracę
Wiecie, "czekolada rozpływa się w ustach, a bohaterka dzisiejszego podcastu rozpłynęła się w powietrzu"
Dla mnie takie reklamy to żenada. Rozumiem bookbeat, ale psie żarło i czekoladki są już niesmaczne.
-
- Ciastko
Weszłam teraz na IG, wrzucone jest foto z DDTVN ale możliwość komentowanie ograniczona i dziwnym trafem pod spodem tylko pozytywne, wychwalające ją komentarze.. chyba ostra moderacja wjechała
-
- Tritonotti
Czekoladki jak czekoladki.mnie bardziej zniesmaczyło,że one były z alkoholem.
A co a tym złego.SkarolinaS pisze: ↑sob mar 09, 2024 10:49 am Czekoladki jak czekoladki.mnie bardziej zniesmaczyło,że one były z alkoholem.
Pracowalam w tej firmie i wiem czemu miała współpracę, tak samo marcin myszka
Mi współpracę nie przeszkadzają, niech zarabia na nich skoro yt nie płaci za filmy kryminalne.
-
- Tritonotti
Serio wierzysz w to ze nie placi? xD przeciez ona tak obchodzi newralgiczne tematy, ze wystarczy wylaczyc adblocka i wtedy jestes w stanie zobaczyc "jak to nie placi". Szczerze? nie interesuje mnie powod wspolpracy, czy sie sama zglosila, czy Wy sie zglosiliscie do niej. Alkohol jest przyczyna wielu tragedii i ja osobisicie nie popieram reklam zadnych wyrobow z alkoholem. a jeszcze w podcastach zwiazanych z TC, gurl i can'tness pisze: ↑ndz mar 10, 2024 1:58 pmA co a tym złego.SkarolinaS pisze: ↑sob mar 09, 2024 10:49 am Czekoladki jak czekoladki.mnie bardziej zniesmaczyło,że one były z alkoholem.
Mi współpracę nie przeszkadzają, niech zarabia na nich skoro yt nie płaci za filmy kryminalne.
Tv nie ogladam, wiec mnie nie interere jakie tam sa reklamy.
Przecież to są zwykle czekoladki, nie histeryzujmySkarolinaS pisze: ↑ndz mar 10, 2024 5:48 pmSerio wierzysz w to ze nie placi? xD przeciez ona tak obchodzi newralgiczne tematy, ze wystarczy wylaczyc adblocka i wtedy jestes w stanie zobaczyc "jak to nie placi". Szczerze? nie interesuje mnie powod wspolpracy, czy sie sama zglosila, czy Wy sie zglosiliscie do niej. Alkohol jest przyczyna wielu tragedii i ja osobisicie nie popieram reklam zadnych wyrobow z alkoholem. a jeszcze w podcastach zwiazanych z TC, gurl i can'tness pisze: ↑ndz mar 10, 2024 1:58 pmA co a tym złego.SkarolinaS pisze: ↑sob mar 09, 2024 10:49 am Czekoladki jak czekoladki.mnie bardziej zniesmaczyło,że one były z alkoholem.
Tv nie ogladam, wiec mnie nie interere jakie tam sa reklamy.
Nie mówię o Oldze, tylko ogólnie o podcasterach, niech zarabiaja
-
- RoyalBaby
A pudel zero odzewu...