Jakie macie postanowienia noworoczne?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- australijska
- LouiBag
Jakie macie postanowienia noworoczne?
Jak w temacie: ciekawa jestem, jakie macie postanowienia na 2026?
No cóż, ja chyba standardowo jak wiele osób… w końcu się wziąć za siebie i schudnąć
Ale tym razem już naprawdę na poważnie, bo kończę w tym roku 30 i stwierdziłam, że będzie to dobry moment, żeby coś w życiu zmienić w końcu
Wcześniej miałam ciągle jakieś ważniejsze rzeczy na głowie, a jednak dbanie o swoje zdrowie psychiczne i fizyczne to jest ultra ważną sprawa, także biorę się poważnie w garść w tym roku, już bez wymówek 
Mamy wrzesień, pomyślałam, że może warto odświeżyć wątek 
Czy juz któraś z Was myślała o nowych postanowieniach noworocznych?
Jak Wasze postanowienia na ten rok — udało się?
Ja na ten rok nie miałam żadnych oprócz znalezienia pracy.
Pracy nie znalazłam, więc postanowiłam otworzyć własną działalność i zrobię wszystko, aby się tak stało. Aktualnie jestem na etapie pisania wniosku o dofinansowanie do działalności gospodarczej, niedługo wszystko się okaże.
A na 2027 mam w sumie takie luźne postanowienie. W nadchodzącym roku wybije 30 lat, zatem postanowiłam sobie żyć i odżywiać się zdrowiej. Nie mam z tym problemu obecnie, ale np. chciałabym rzucić papierosy i zapomnieć o nich. Więcej się ruszać. Jeść to akurat jem całkiem zdrowo, ale chciałabym wprowadzić więcej owoców i warzyw, takiej większej różnorodności.
I mniej się wku**iać xdd
Pracy nie znalazłam, więc postanowiłam otworzyć własną działalność i zrobię wszystko, aby się tak stało. Aktualnie jestem na etapie pisania wniosku o dofinansowanie do działalności gospodarczej, niedługo wszystko się okaże.
A na 2027 mam w sumie takie luźne postanowienie. W nadchodzącym roku wybije 30 lat, zatem postanowiłam sobie żyć i odżywiać się zdrowiej. Nie mam z tym problemu obecnie, ale np. chciałabym rzucić papierosy i zapomnieć o nich. Więcej się ruszać. Jeść to akurat jem całkiem zdrowo, ale chciałabym wprowadzić więcej owoców i warzyw, takiej większej różnorodności.
I mniej się wku**iać xdd
𖦹:・゚⋆。°⭒✩・:*:。°.•☆•.°。:*:・✩⭒°。⋆・゚:𖦹
O patrz, super że odświeżyłaś, bo już całkiem zapomniałam co tu napisałamwampiryna pisze: ↑ndz wrz 06, 2026 3:36 pm Mamy wrzesień, pomyślałam, że może warto odświeżyć wątek
I mniej się wku**iać xdd
Jest wrzesień, a u mnie że względu na "zmianę okoliczności przyrody" nastąpiło spore przetasowanie w postanowieniach :D
Póki co nadal w grze językowe B2 oraz rozpoczęcie kursu prawa jazdy :D
Z tym awansem to nie wiem jak będzie, I am on it, ale czas pokaże
Trzymam kciuki za własną działalność! Super że wzięłaś sprawy totalnie w swoje ręce!
Nie-dziękuję coby nie zapeszyćagain pisze: ↑ndz wrz 06, 2026 10:37 pm O patrz, super że odświeżyłaś, bo już całkiem zapomniałam co tu napisałam
Jest wrzesień, a u mnie że względu na "zmianę okoliczności przyrody" nastąpiło spore przetasowanie w postanowieniach :D
Póki co nadal w grze językowe B2 oraz rozpoczęcie kursu prawa jazdy :D
Z tym awansem to nie wiem jak będzie, I am on it, ale czas pokaże
Trzymam kciuki za własną działalność! Super że wzięłaś sprawy totalnie w swoje ręce!![]()
A jak u Ciebie z oszczędzaniem i czytaniem? Bo też wymieniłaś wcześniej.
Rozpoczynasz kurs prawa jazdy - to już spory krok
Trzymam za Ciebie kciuki, dbaj o siebie i niech ewentualny stres idzie precz żeby Ci nie przeszkadzał!
𖦹:・゚⋆。°⭒✩・:*:。°.•☆•.°。:*:・✩⭒°。⋆・゚:𖦹
Czytanie póki co bardzo marnie