Start
Mój profil

Aplikację randkowe - wasze doświadczenia

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Veskuu22
Gacie z oceanu

Aplikację randkowe - wasze doświadczenia

Post autor: Veskuu22 »

Zakładam ten wątek żeby luźno porozmawiać o doświadczeniach na aplikacjach, stronach randkowych, czy jest tam ktoś wartościowy czy raczej strata czasu.

Ja osobiście na aplikacji randkowej jestem od pół roku i przez ten czas nie poznałam nikogo wartościowego - mimo że mam 20 lat piszą do mnie panowie którzy mogliby być moim ojcem, mężczyźni którzy od razu wylatują z propozycją seksualną. Dodatkowo ostatnio spotkała mnie przykra sytuacja ponieważ osoba z którą pisałam okazała się totalnie inna osobę za którą się podawała.

Dzielcie się swoimi spostrzeżeniami
chleb_ze_smalcem
RealDiamond

Post autor: chleb_ze_smalcem »

Mam bardzo dobre doświadczenia z aplikacjami randkowymi. Ale nie z tinderem, tam było szambo.
Awatar użytkownika
Veskuu22
Gacie z oceanu

Post autor: Veskuu22 »

chleb_ze_smalcem pisze: pn wrz 07, 2026 12:02 am Mam bardzo dobre doświadczenia z aplikacjami randkowymi. Ale nie z tinderem, tam było szambo.

Z jakiej aplikacji korzystasz?
Ja używam sympatia. O tinderze słyszałam same złe rzeczy, więc nawet nie zakładałam.
chleb_ze_smalcem
RealDiamond

Veskuu22 pisze: pn wrz 07, 2026 12:36 am Z jakiej aplikacji korzystasz?
Ja używam sympatia. O tinderze słyszałam same złe rzeczy, więc nawet nie zakładałam.
Z żadnej. Lata temu korzystałam ale nie pamiętam z jakiej chyba miała żółte UI.
Tinder już wtedy miał złą opinie i siedzieli tam głównie ludzie co się umawiali na ons.
Awatar użytkownika
odpalskreta
RiczAsFak

Post autor: odpalskreta »

Ja odkąd mialam 15 lat przesiadywałam na tinderze i badoo. Uważam, że większość ludzi tam jest tragiczna, szuka tylko jednego, a opisy w profilu nie są zachęcające ani trochę. Ja 4 lata temu dałam ostatnią szansę tinderowi i stwierdziłam że nie ma sensu szukać na siłę już. Dałam w prawo chłopakowi, który nawet nie był w moim guście a jedynie przez wzgląd że słuchał podobnej muzyki do mnie. Spotkaliśmy się i okazało się że w Realu wygląda trochę inaczej I duzo duzo lepiej. Właśnie zaraz będziemy obchodzić 4 rocznicę 🤩 gdybym miała teraz wrócić na tindera (odpukać) to bym nie dała rady. Teraz to totalnie nie mój vibe
Awatar użytkownika
FigGa
RARY

Post autor: FigGa »

Kiedyś na takich bywałam ale nigdy nic z tego nie wyszło. Nawet jak się raz czy dwa spotkałam z jakimś chłopakiem. Tak szczerze to w sumie wszystkie związki jakie miałam to poznanie się przez wspólnych znajomych. Obecnego partnera też tak poznałam 😅
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Gigi177
Ciastko

Post autor: Gigi177 »

Ja korzystałam z Katolink 😅 Wiem, że może trochę śmiesznie brzmi, ale właśnie tam poznałam chłopaka. Jesteśmy dopiero po pierwszym spacerze dziś, ale póki co naprawdę spoko. Tylko to raczej dość niszowa opcja
sovre77
PsychoFanka

Post autor: sovre77 »

Bieda bieda i jeszcze raz bieda. Miałam parę randek, ale nic z tego nie wyszło. Na apkach wpada się na ludzi, których nigdy byście nie poznały irl - dla mnie to największy problem. Praktycznie nikt mi się nie podoba tam, a ile mułu trzeba przekopać, żeby dotrzeć do kogoś spoko. Nie mówiąc o tym, że w rzeczywistości naprawdę mi łatwo złapać z kimś kontakt albo dostrzec w facecie coś uroczego, a na aplikacjach tego nie ma. Znam pary z tindera, boo i bumble - z tych 3 chyba bumble wypada najlepiej w korzystaniu, jednak to nie dla mnie. Co jakiś czas wracałam na apki, ale stwierdzam, że to nie dla mnie, bo najciekawszych ludzi poznaję w prawdziwym życiu i też all in all na najwięcej randek chodziłam z chłopakami poznanymi w sposób organiczny
Poetka6a
RoyalBaby

Post autor: Poetka6a »

Autorko wątku uciekaj jak najszybciej z takich przybytków!! Szkoda twojej młodości.
Osobiście nigdy nie korzystałam z takich rzeczy, ale bliska mi osoba tkwi w tych aplikacjach od jakichś 7 lat (może nawet dłużej) i nic dobrego z tego nie wyniknęło, wręcz jest coraz gorzej. Co więcej, nie spotkałam ani jednej osoby, która by nie miała jakichś problemów/dziwnych sytuacji związanych z tymi portalami.
Nie, nie i jeszcze raz nie.
chleb_ze_smalcem
RealDiamond

Poetka6a pisze: czw wrz 10, 2026 12:36 pm Autorko wątku uciekaj jak najszybciej z takich przybytków!! Szkoda twojej młodości.
Osobiście nigdy nie korzystałam z takich rzeczy, ale bliska mi osoba tkwi w tych aplikacjach od jakichś 7 lat (może nawet dłużej) i nic dobrego z tego nie wyniknęło, wręcz jest coraz gorzej. Co więcej, nie spotkałam ani jednej osoby, która by nie miała jakichś problemów/dziwnych sytuacji związanych z tymi portalami.
Nie, nie i jeszcze raz nie.
To na pewno wina aplikacji randkowych, że ta osoba nie może sobie nikogo znaleźć o 7 lat. Niezle wyparcie.
Poetka6a
RoyalBaby

Post autor: Poetka6a »

chleb_ze_smalcem pisze: czw wrz 10, 2026 12:54 pm To na pewno wina aplikacji randkowych, że ta osoba nie może sobie nikogo znaleźć o 7 lat. Niezle wyparcie.
Wiesz co, weź spróbuj przeczytać coś ze zrozumieniem.
I już mi nie odpowiadaj.
jaskana
KlasaBiznes

Post autor: jaskana »

koleżanka poznała wierzącego faceta na bumble, ale nie jest zakręcony na punkcie wiary
akemi_6
Skarpeta Rakieta

Post autor: akemi_6 »

Ja siedzę na różnych apkach od kilku lat (z przerwami) i jak dawniej dało się poznać kogoś fajnego do rozmowy czy spotkania, tak teraz jest dramat 😅 Teraz wróciłam na bumble po rocznej przerwie od jakiegokolwiek randkowania i jak szybko instalowałam tak szybko będę zaraz usuwać konto 😂
fairyunicorn
Ciastko

Post autor: fairyunicorn »

Ja od kilku miesięcy jestem w związku z Tindera, to mój najlepszy związek w życiu so far. Mój partner to wspaniały czlowiek- ale on na tinderze znalazł sie za namową przyjaciela, było to też jego pierwsze skorzystanie z tej aplikacji oraz miał ją jedynie dwa dni zanim nas zmatchowało, więc nie był jeszcze zepsuty 😂
Niemniej jednak, z Tindera korzystałam przez wiele lat (nie wiem po co) i nic więcej niż okazjonalny ONS lub jedną randkę nie udało się z tego mieć. Dużo zboczencow, panów szukających kochanek lub fanów sponsoringu.
Innych apek nie miałam.