konkurs polska miss
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
seeloov111
- Siatkarka
konkurs polska miss
hej dziewczyny, co sądzicie o konkursie polska miss i czy któraś miała z nim coś wspólnego? Niestety jestem w trakcie dosyć niemiłej sytuacji z nimi i chciałabym rozgłosić to na większą skalę 
- Juliaturczyniak
- Milion subskrypcji
A o co dokładnie chodzi? Chętnie się dowiem.
- Juliaturczyniak
- Milion subskrypcji
Chyba post dla sensacji, bo dalej odpowiedzi brak xD
-
Natalia.__
- Siatkarka
Chciałabym przestrzec wszystkie dziewczyny, które wiążą swoją przyszłość z profesjonalnym modelingiem, przed udziałem w tym ,,konkursie’’ .Wydarzenie to ma charakter wyłącznie komercyjny i nie ma nic wspólnego z realną pracą w branży modowej. Główne powody mojej negatywnej oceny: Brak merytorycznej weryfikacji: Na początkowych etapach nie ma rzetelnych przesłuchań ani oceny predyspozycji do modelingu (wymiary, praca z kamerą). Liczą się wyłącznie zasięgi internetowe kandydatki. Komercyjne głosowania (Biznes SMS-owy): Awans w konkursie jest w ogromnym stopniu uzależniony od płatnych głosów SMS lub instagrama. O sukcesie decyduje budżet finansowy znajomych i rodziny, a nie warunki fizyczne czy umiejętności dziewczyny. Narzędzie do sztucznego nabijania followersów: System głosowania zmusza internautów do obserwowania profili zewnętrznych sponsorów na Instagramie. Kandydatki są wykorzystywane jako darmowa siła marketingowa do budowania zasięgów obcych im firm. Jeśli szukacie prawdziwej agencji modelingu, omijajcie tego typu projekty szerokim łukiem. To maszynka do generowania zysków kosztem marzeń młodych dziewczyn. Nie polecam.