Start
Mój profil

urlop a miesiączka

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Ola1801
Siatkarka

urlop a miesiączka

Post autor: Ola1801 »

Cześć,
Podpowiedzcie co mam zrobić, planuję urlop w październiku, a prawdopodobnie pojawi mi się wtedy miesiączka. Nie jest komfortowo urlopować się na plaży z tym. Nie jestem też "tamponowa", niestety do tej pory nie nauczyłam się z tego dobrodziejstwa korzystać.
Lillak
MoetGlass

Post autor: Lillak »

Pójdź do ginekologa, jesteś w stanie przesunąć okres o kilka dni.
Loko Foko
Currently:Italy

Post autor: Loko Foko »

Ola1801 pisze: czw wrz 03, 2026 12:15 pm Cześć,
Podpowiedzcie co mam zrobić, planuję urlop w październiku, a prawdopodobnie pojawi mi się wtedy miesiączka. Nie jest komfortowo urlopować się na plaży z tym. Nie jestem też "tamponowa", niestety do tej pory nie nauczyłam się z tego dobrodziejstwa korzystać.
Jeżeli masz do tego czasu pełny cykl to możesz skoczyć po tabletki na przesunięcie. Ale to zawsze hormony i potem można sobie rozjechać cykle, zwłaszcza jeżeli masz regularne. Obstawiam, że miesiączkę będziesz miec krócej niż urlop, więc ja bym się nie spinala, na te dni miałabym po prostu na plaży top od bikini, majtki i krótkie spodenki.
foki
ŚpioszkiKenzo

Post autor: foki »

ja nawet jak mam nie dostać, to na urlopie na bank dostanę. mam strój z nogawkami i zakłądam pod niego majtki + podpaska. na basen tylko patrze lub brodze w wodzie po kolana. tamponów strasznie nie lubię. jedyny plus, że mam krótkie okresy i zawsze te kilka dni bez mi na wakacjach zostanie
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Milion subskrypcji

Post autor: Juliaturczyniak »

Majtki, spodenki, podpaska, stanik i niczym się nie przejmować. Zamoczyć nogi możesz wiadomo. ;)
Ja nie jestem tamponowa i to jest sprawdzone rozwiązanie.