Uzależnienie od corn
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryUzależnienie od corn
Pytanie niezwiązane z tematyka grupy, ale jest tu tyle kobiet, ze chciałam sie doradzić...Jestem z mężem 11 lat. On jest uzależniony od corn i oglada ja oraz sie m******e do filmów. Mamy 2 dzieci- 6 lat i 4 miesiace. Odkąd byłam w ciazu to praktycznie s**s między nami nie istniał, bo nie mogłam, po połogu tez jest ciężko, bo nie mamy sily- ja mam ciężko w domu z opieka, a maz z pracą, gdzie ma dużo stresu. Wczoraj powiedział mi, ze śniła mu sie koleżanka se studiów, ktora mu sie podobała i był to sen e*******y. Potem wyszukiwał film corn z aktorka do niej podobna i sie m*******ł. Czy to jest normalne? Czy moge byc zła i zle sie z tym czuc?
-
Fantafatima
- BlondDoczep
Johnny W pisze: ↑pn sie 24, 2026 8:49 pm Pytanie niezwiązane z tematyka grupy, ale jest tu tyle kobiet, ze chciałam sie doradzić...Jestem z mężem 11 lat. On jest uzależniony od corn i oglada ja oraz sie m******e do filmów. Mamy 2 dzieci- 6 lat i 4 miesiace. Odkąd byłam w ciazu to praktycznie s**s między nami nie istniał, bo nie mogłam, po połogu tez jest ciężko, bo nie mamy sily- ja mam ciężko w domu z opieka, a maz z pracą, gdzie ma dużo stresu. Wczoraj powiedział mi, ze śniła mu sie koleżanka se studiów, ktora mu sie podobała i był to sen e*******y. Potem wyszukiwał film corn z aktorka do niej podobna i sie m*******ł. Czy to jest normalne? Czy moge byc zła i zle sie z tym czuc?
Pewnie, że możesz - w końcu to Twoje emocje. A one informują, że coś Ci w tej sytuacji nie odpowiada. Różne pary mają różne granice w związkach. Dla jednej laski będzie to ok, dla Ciebie nie musi. Rozmawialiście o tym?
-
Vaxi_bllom
- MoetGlass
A jak było na początku związku i po pierwszym dziecku? Mieliście satysfakcjonujące dla obojga współzycie? Oprócz twojej urazy emocjonalnej, jak oglądanie p*** negatywnie wpływa na jego życie codzienne, zawodowe, wypełnianie obowiązków? Bo o to się rozchodzi w uzależnieniu. Skoro normalny stosunek nie wchodził w grę przez czas ciąży i połogu, robliście coś poza tym?