Start
Mój profil

Zachowanie mojego ex, nie rozumiem..

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
andalalala
RoyalBaby

Zachowanie mojego ex, nie rozumiem..

Post autor: andalalala »

W czerwcu rozstałam się z chlopakiem, nie byliśmy za bardzo długo. Zwyczajnie odkryłam, że jest inna, zaczęły się kłamstwa i wykręty. Choć bardzo bolało, obroniłam siebie i odeszłam na własnych warunkach. Nie wywaliliśmy się ze znajomych na fb, ani na IG. On prowadzał się z tą nową, zamieszczali jakieś zdjęcia z wakacji. Nie reagowałam na nic, nie dawałam lajka, pojechałam na wakacje i też coś powrzucałam. I tu przyszło zaskoczenie - on po okresie ciszy na moim fb, nagle zaczął mi dawać lajki. Co bym nie wrzuciła - lajk, albo super. Wyświetla każdą moją relację, a jednocześnie od początku sierpnia na jego wallu i IG panuje głucha cisza.
Nie rozumiem o co mu chodzi, co on chce ode mnie, ja już sobie uporządkowałam życie... Dlaczego on przypomina ciągle o sobie?
Awatar użytkownika
hanak2
BlondDoczep

Post autor: hanak2 »

no bo mu na to pozwalasz? skoro ma opcje lajkowania, to sobie lajkuje. przygotuje sobie grunt na opcje 'b', jak nie wypali z tamta
andalalala
RoyalBaby

Post autor: andalalala »

A jaki mam wpływ na to, kto ze znajomych daje mi lajki?
Barasia
Tritonotti

Post autor: Barasia »

Podlizuje się, żeby mieć alternatywne bzykanko, bo może z tamtą mu nie układa albo już się rozstali. Nie ma w tym żadnej głębszej filozofii. Za jakiś czas się odezwie. Z tekstami, że zrozumiał, że był głupi, żebyś dała mu jeszcze jedną szansę.
Widocznie chcesz mu dawać szanse, skoro nie wywaliłaś go ze znajomych na fb i na ig, bo nie wiem po co w innym razie trzymać go tam z dostępem do Twoich fotek, relacji, życia??

Zablokuj go, albo ukryj przed nim swoje treści. Na pewno da się to jakoś zrobić (kiedyś na fb przynajmniej się dało, już jakiś czas nie mam tam konta to nie wiem).