Start
Mój profil

Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
anakonda2000
MiamiBicz

Re: Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Post autor: anakonda2000 »

buszkaokruszka pisze: czw sie 06, 2026 3:08 pm [quote=anakonda2000 post_id=3766684 time=<a href="tel:1785933367">1785933367</a> user_id=213233]
Jak to?
Skąd taki wniosek?
Dawno go nie oglądałam.
Bo nigdzie nie zauważyłam Kasi. Posiłków dla Kasi. 😂Podróżuje już też sam. Ale to bardziej pytanie, myślałam, że ktoś zna odpowiedź 😅
[/quote]

I chyba zniknęły te rolki z posiłkami dla Kasi i wspólne zdjęcia z wyjazdów bo nie widzę 🤔
aminka.joginka
BlondDoczep

Post autor: aminka.joginka »

anakonda2000 pisze: czw sie 06, 2026 6:39 pm Bo nigdzie nie zauważyłam Kasi. Posiłków dla Kasi. 😂Podróżuje już też sam. Ale to bardziej pytanie, myślałam, że ktoś zna odpowiedź 😅
I chyba zniknęły te rolki z posiłkami dla Kasi i wspólne zdjęcia z wyjazdów bo nie widzę 🤔
[/quote]

ale ze się rozstali? nie wiem, może postanowili nie wrzucać wspólnego contentu
Kaktusowybiwak
BlondDoczep

Post autor: Kaktusowybiwak »

Ktoś wie czemu Paula rozstała się z Emilką w kwestiach współpracy? I zrezygnowała z prowadzenia firmy? Czyżby to już dla Pauli za mało dochodowe przedsięwzięCię?
Concretech
buszkaokruszka
Mokra Włoszka

Post autor: buszkaokruszka »

Często wspomina o tym, że kiedyś jakiś partner biznesowy ją oszukał. Może właśnie chodzi o Emilię.

Btw. Still nie mogę zrozumieć, jak można być tak niechlujnym. Usta albo spierzchnięte i ze zwarzoną pomadką w kącikach, albo nagrywa podczas jedzenia i infantylnie jeszcze podkreśla mlaskanie, a dzisiaj story na którym sobie ślinę wyciera palcem z ust :'(