Start
Mój profil

Problem z osiągnięciem orgazmu z chłopakiem

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Zenla
Siatkarka

Problem z osiągnięciem orgazmu z chłopakiem

Post autor: Zenla »

Witam, potrawie mieć orgazm bez jakiegokolwiek dotykania miejsc intymnych a podczas stosunku z chłopakiem niczego nie odczuwam. Jaka może być tego przyczyna?
rockshoot
Currently:revenge

Post autor: rockshoot »

To, że penetracja nie równa się orgazmowi. To całkiem normalnie, dlatego istnieje wiele innych sposobow. Na przykład stymulacja łechtaczki podczas penetracji
Awatar użytkownika
Neoonna
MiamiBicz

Post autor: Neoonna »

Boooo orgazm od penetracji to rzadka rzecz i dla większosci kobiet nieosiągalna. Po to masz łechtaczkę żeby z niej korzystać.
A orgazm bez dotykania miejsc intymnych… u sure?
Perlika
Ciastko

Post autor: Perlika »

Może coś Cię blokuje? Zwykle brak orgazmu w związkku ma podłoze psychiczne ( u kobiety orgazm powstaje w głowie). Czy nie jest tak,że uparcie dązysz do orgazmu nie ciesząc się ze stosunku i skupiając się jedynie na tym nie potrafisz osiagnąć apogeum?
Rozumiem, że nie masz problemu z orgazmem podczas masturbacji ? Czy próbowałaś może rozluźnienia przed stosunkiem z partnerem? Trochę alkoholu? Ewentualnie afrodyzjaków?
Janbanka
RoyalBaby

Post autor: Janbanka »

Ja mam tak samo. No po prostu nie wiem czemu tak się dzieje. Sama mogę się zaspokoić ale z chlopakiem nie. Jest to mój pierwszy partner. Doszło do tego, że próbowałam się przed nim masturbować ale nie wiem czy byłam zbyt zestresowana czy coś ale i tak nie mogłam. Alkohol czasami piliśmy ale działa na mnie negatywnie bo chce mi się po nim spać Afrodyzjaków raczej nie jak do tej pory.
Perlika
Ciastko

Post autor: Perlika »

To skoro nie stosowaliście to czemu nie spróbujesz? Nikt Ci tutaj nie zagwarantuje,że to na 100% Ci pomoże ale skoro masz takie problemy to moze warto byłoby zoabczyć czy pomoże czy nie. U mnie okazało się to skuteczne U Ciebie rownież może.
Zenla
Siatkarka

Post autor: Zenla »

Może i masz rację, gdzie kupię ten se** elixir?