Operacja powiększania piersi
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryOperacja powiększania piersi
Mam niewielkie piersi i zastanawiam sie nad operacją. Czy ktoś poddał się moze zabiegowi?
Dzieczyno dobrze się nad tym zastanów. Sama swego czasu sie nad tym zastanawiałam ale ostatecznie do operacji nie doszło. I dobrze bo miałam kolezankę, której lekarz totalnie spartaczył biust. Obecnie bardzo żałuje. Zaakceptuj siebie ! Tak naprawdę to mężczyźni nie zwracają jedynie uwagi na wielkośc piersi a to jaka jesteś. A jak powiekszysz piersi to co jeszcze bedziesz chciała sobie powiększyć?
Kremy faktycznie jedynie wyglądzają skórę ale są inne sposoby, różne ćwiczenia na powiekszenie piersi oraz tabletki. Wiadomo,że efekt nie będzie taki jak operacja ale można dzięki temu bardzo ładnie ujędrnić biuścik , nieco go wypełnić tak więc wygląda na większy.
A małe jest piękne
Kremy faktycznie jedynie wyglądzają skórę ale są inne sposoby, różne ćwiczenia na powiekszenie piersi oraz tabletki. Wiadomo,że efekt nie będzie taki jak operacja ale można dzięki temu bardzo ładnie ujędrnić biuścik , nieco go wypełnić tak więc wygląda na większy.
A małe jest piękne
-
stokrotkapolna1234
- Szarlotta
A przyjmujesz możliwość ze ktos chce powiększyć piersi bo chce a nie dlatego ze takie sie facetom sie takie podobają?ddda pisze: ↑wt lip 28, 2026 11:08 am Dzieczyno dobrze się nad tym zastanów. Sama swego czasu sie nad tym zastanawiałam ale ostatecznie do operacji nie doszło. I dobrze bo miałam kolezankę, której lekarz totalnie spartaczył biust. Obecnie bardzo żałuje. Zaakceptuj siebie ! Tak naprawdę to mężczyźni nie zwracają jedynie uwagi na wielkośc piersi a to jaka jesteś. A jak powiekszysz piersi to co jeszcze bedziesz chciała sobie powiększyć?
A małe jest piękne
Akurat branie tabletek to największa głupota
-
stokrotkapolna1234
- Szarlotta
A co w tym dziwnego. To tylko krem.
Ja cale zycie mialam.niewielki biust. Teraz musze wyleczyć zatoki, zająć sie zylami ale zdecydowalam sie ze takze powiększe sobie biust. Dla siebie. Nie obchodzi mnie co myślą faceci. Ja nie lubie małych piersi i chce miec wiekszr
-
stokrotkapolna1234
- Szarlotta
-
stokrotkapolna1234
- Szarlotta
A robilas powiększenie poprzez operacje i masz implanty czy poprzez ta metoda bez narkozy mia famtech? Słyszałam o tej metodzie bez narkozy i sie zastanawiam
Mogłabyś rozwinąć co masz na myśli? Pytam bo na innym wątku o piersiach tutaj widziałam naprawdę dużo pozytywnych opinii o nichstokrotkapolna1234 pisze: ↑pn sie 17, 2026 11:49 pm Dziewczyno nie kupuj tego gowna jakim sa te tabletki
-
fksdoa
Być może się za bardzo rozpisze ale utożsamiam się bardzo z Tobą i też z innymi dziewczynami w takiej sytuacji, bo sama również mam bardzo mały biust - ok 10 cm różnicy pod biustem i w biuscie (mam 25 lat). W ciągu kilku ostatnich lat kompleks wracał z mniejszą i większą siłą, a już najbardziej kiedy przyjaciel mojego narzeczonego związał się z dziewczyną o przepięknym dużym naturalnym biuscie. Dosłownie takim typu jeden na milion. Jak byliśmy wszyscy razem na wakacjach za granicą to porównywałam się okropnie, wtedy też myślałam nad operacją, oczywiście nie tylko wtedy ale jednak takie porównywanie się działa strasznie na psychikę. To co mnie odwiodło od operacji to:
1. Zdałam sobie sprawę że żadna operacja nie sprawi że będę w pełni zadowolona z wyglądu tego biustu. Moim zdaniem (oczywiście każdy ma inne) jeżeli startuje się z małym biustem to on wygląda dobrze tylko w ubraniu. Inna sprawa jak dziewczyny coś już mają i powiększają, wtedy wygląda to całkiem inaczej no ale to nie mój przypadek. To może dziwne ale mi pomogło obejrzenie jak taki sztuczny biust wygląda nago na stronach dla dorosłych. Moim zdaniem takie piersi wyglądają odpychająco, nie mają podjazdu do naturalnego biustu.
2. W ostatnich latach mnóstwo kobiet wyjmuje implanty i opowiada o tym jak źle wpływają one na zdrowie. Poczytaj sobie o breast implant illness, są też filmy na YouTube w którym dziewczyny opowiadają o wyjęciu implantów - najczęściej pod hasłem explant.
3. To chyba najsłabszy argument, dwa powyższe są dla mnie kluczowe, ale zdałam sobie sprawę że moje szczęście i poziom zadowolenia z życia nie zależą od rozmiaru biustu. Czy odmówiłabym naturalnego dużego biustu? No oczywiście że nie. Ale pogodziłam się z tym że go nie mam i nie ma możliwości aby naturalnie go uzyskać. Mam udane życie seksualne tak czy inaczej, bo wszystko siedzi w głowie.
Mam nadzieję że moje przemyślenia będą dla Ciebie jakkolwiek pomocne, ale jeśli zdecydujesz się na operację to trzymam kciuki żeby wszystko było ok
1. Zdałam sobie sprawę że żadna operacja nie sprawi że będę w pełni zadowolona z wyglądu tego biustu. Moim zdaniem (oczywiście każdy ma inne) jeżeli startuje się z małym biustem to on wygląda dobrze tylko w ubraniu. Inna sprawa jak dziewczyny coś już mają i powiększają, wtedy wygląda to całkiem inaczej no ale to nie mój przypadek. To może dziwne ale mi pomogło obejrzenie jak taki sztuczny biust wygląda nago na stronach dla dorosłych. Moim zdaniem takie piersi wyglądają odpychająco, nie mają podjazdu do naturalnego biustu.
2. W ostatnich latach mnóstwo kobiet wyjmuje implanty i opowiada o tym jak źle wpływają one na zdrowie. Poczytaj sobie o breast implant illness, są też filmy na YouTube w którym dziewczyny opowiadają o wyjęciu implantów - najczęściej pod hasłem explant.
3. To chyba najsłabszy argument, dwa powyższe są dla mnie kluczowe, ale zdałam sobie sprawę że moje szczęście i poziom zadowolenia z życia nie zależą od rozmiaru biustu. Czy odmówiłabym naturalnego dużego biustu? No oczywiście że nie. Ale pogodziłam się z tym że go nie mam i nie ma możliwości aby naturalnie go uzyskać. Mam udane życie seksualne tak czy inaczej, bo wszystko siedzi w głowie.
Mam nadzieję że moje przemyślenia będą dla Ciebie jakkolwiek pomocne, ale jeśli zdecydujesz się na operację to trzymam kciuki żeby wszystko było ok
-
stokrotkapolna1234
- Szarlotta
Mnie to akurat nie obchodzi i w zaden sposób nie wpływa to ze ktos inny wyjął.implanty. chciala to wyjęła ale tak wlasciwie to co dla mnie zmienia? Nic.fksdoa pisze: ↑sob sie 22, 2026 10:00 pm Być może się za bardzo rozpisze ale utożsamiam się bardzo z Tobą i też z innymi dziewczynami w takiej sytuacji, bo sama również mam bardzo mały biust - ok 10 cm różnicy pod biustem i w biuscie (mam 25 lat). W ciągu kilku ostatnich lat kompleks wracał z mniejszą i większą siłą, a już najbardziej kiedy przyjaciel mojego narzeczonego związał się z dziewczyną o przepięknym dużym naturalnym biuscie. Dosłownie takim typu jeden na milion. Jak byliśmy wszyscy razem na wakacjach za granicą to porównywałam się okropnie, wtedy też myślałam nad operacją, oczywiście nie tylko wtedy ale jednak takie porównywanie się działa strasznie na psychikę. To co mnie odwiodło od operacji to:
Mam nadzieję że moje przemyślenia będą dla Ciebie jakkolwiek pomocne, ale jeśli zdecydujesz się na operację to trzymam kciuki żeby wszystko było ok![]()
I nie każdy powiększony biust jest sztuczny. Wiadomo ze w corn aktorki maja te cycki jak balony, większe od głowy i wyglada to sztucznie. Taka Pisarek, Kubicka również powiększały piersi i wyglada to ze smakiem i fajnie.
Ja również mialam ogromne kompleksy, nie jeździłam na plażę bo mam mały biust, zakładałam push upy, spałam przy facecie w staniku i nie pozwalałam go zdjąć. W koncu jestem zdecydowana na zabieg i chce miec lsdny fajny biust.
-
fksdoa
Z tym wyjęciem chodziło mi tylko o to że uważam że warto wziąć pod uwagę doświadczenia kogoś kto już przeszedł to co się planuje, bo niestety implanty nie są obojętne dla zdrowia.stokrotkapolna1234 pisze: ↑ndz sie 23, 2026 10:34 am Mnie to akurat nie obchodzi i w zaden sposób nie wpływa to ze ktos inny wyjął.implanty. chciala to wyjęła ale tak wlasciwie to co dla mnie zmienia? Nic.
I nie każdy powiększony biust jest sztuczny. Wiadomo ze w corn aktorki maja te cycki jak balony, większe od głowy i wyglada to sztucznie. Taka Pisarek, Kubicka również powiększały piersi i wyglada to ze smakiem i fajnie.
Ja również mialam ogromne kompleksy, nie jeździłam na plażę bo mam mały biust, zakładałam push upy, spałam przy facecie w staniku i nie pozwalałam go zdjąć. W koncu jestem zdecydowana na zabieg i chce miec lsdny fajny biust.
Jeśli jesteś zdecydowana to nie do Ciebie miał trafić mój komentarz tylko może bardziej do dziewczyn które się wahają