Start
Mój profil

Vinted

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
TieDye
KlasaBiznes

Re: Vinted

Post autor: TieDye »

paukerson997 pisze: ndz sie 02, 2026 12:09 pm jakaś dziewczyna w piątek tydzień temu kupiła ode mnie rzecz za 7 zł, po czym dręczyła mnie, że mam wysłać szybko bo jej zależy. napisałam jej, że właśnie wyjechałam na weekend i dopiero jak wrócę będę mogła wysłać (dokładniej: że w niedzielę wieczorem albo poniedziałek rano, bo nie wiem jak wrócę, na co odpisała, że w takim razie mam wysłać w niedzielę xd). paczka przyszła w środę, a ona jej wciąż nie odebrała, nie odpisała, jak po 2 dniach przypomniałam się, że paczka czeka na odbiór i ogólnie wywalone 😆

wiem, że ma prawo nie odebrać i nic z tym nie zrobię i generalnie paczka do mnie wróci, ale w związku z tym zwracam się do Was z pytaniem: czy ktoś zna jakąś alternatywę dla vinted? mam dość tego jak działa ta platforma, a sprzedaje i kupuje tam od ponad dekady. czuję, że to czas na zmianę, już osiągnęłam limit na myśl, że nawet ta laska nie dostanie negatywa 🤡
Serio za nieodebranie paczki nie dostanie negatywa??? Byłam pewna że tam to działa że tak. Ktoś ma jakieś doświadczenia?
siemaluje
LouiBag

Post autor: siemaluje »

TieDye pisze: ndz sie 02, 2026 2:02 pm Serio za nieodebranie paczki nie dostanie negatywa??? Byłam pewna że tam to działa że tak. Ktoś ma jakieś doświadczenia?
Niestety, obchodzi się bez negatywa. Jedyne co można zrobić to nie oznaczać, że otrzymałaś przesyłkę zwrotną i taka szuja sobie czeka z miesiąc na zwrot pieniędzy 🤷
rachelkarengreen
FlafLover

Post autor: rachelkarengreen »

Czy Wam też dzieją się dziwne rzeczy z zapisanymi wyszukiwaniami?
Pokazuje mi że mam np 50 nowych rzeczy w wyszukiwanych katalogach, wchodzę tam a de facto jest ich tylko jakiś ułamek (wiem bo zaznaczam sobie laikiem żeby wiedzieć jaka była pierwsza rzecz która mi się pokazała, a jak pojawiają się nowe to wiem na której rzeczy skończyłam haha)
No szlag mnie trafi
Nie wiem czy zmieniły się jakieś ustawienia i ja o tym nie wiem
Nawet patrzyłam czy przypadkiem nie pokazują mi się tylko rzeczy z Polski ale nie..
annakozak123
Currently:revenge

Post autor: annakozak123 »

rachelkarengreen pisze: ndz sie 09, 2026 9:18 pm Czy Wam też dzieją się dziwne rzeczy z zapisanymi wyszukiwaniami?
Pokazuje mi że mam np 50 nowych rzeczy w wyszukiwanych katalogach, wchodzę tam a de facto jest ich tylko jakiś ułamek (wiem bo zaznaczam sobie laikiem żeby wiedzieć jaka była pierwsza rzecz która mi się pokazała, a jak pojawiają się nowe to wiem na której rzeczy skończyłam haha)
No szlag mnie trafi
Nawet patrzyłam czy przypadkiem nie pokazują mi się tylko rzeczy z Polski ale nie..
Właśnie weszłam zapytać o to samo, mam identycznie
lili06
Ciastko

Post autor: lili06 »

rachelkarengreen pisze: ndz sie 09, 2026 9:18 pm Czy Wam też dzieją się dziwne rzeczy z zapisanymi wyszukiwaniami?
No szlag mnie trafi
Mam to samo chyba jakiś problem mają
anonimowagosia
Beżowa

Post autor: anonimowagosia »

Spójrzcie co sprzedają na Vinted
Nie wiem czemu mi się to wyświetliło
Załączniki
fw_1786922093759.jpg
fw_1786922093759.jpg (39.59 KiB) Przejrzano 342 razy
Awatar użytkownika
FigGa
RARY

Post autor: FigGa »

Pewnie duża cena 😅
Jak by było tanio to może nawet bym się skusiła haha
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
anonimowagosia
Beżowa

Post autor: anonimowagosia »

100 zł
pomyślałam co za szurstwo, wygooglowałam a to kościół katolicki stosuje :D
wyczytałam, że można taką sól dostać od kapłana, który ją poświęci jakimiś modlitwami egzorcyzmującymi i nie można tym handlować
nie chcę obrazić niczyich uczuć religijnych, ale rozsypywanie soli to zawsze był dla mnie zabobon, czego to ludzie nie zrobią dla paru złotówek
Wolbromskaprincess
RoyalBaby

Post autor: Wolbromskaprincess »

anonimowagosia pisze: pn sie 17, 2026 1:15 am Spójrzcie co sprzedają na Vinted
Nie wiem czemu mi się to wyświetliło
Za ile xD