Kosmetyki Ph.Doctor
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Kosmetyki Ph.Doctor
Dziewczyny, a jakiś zamiennik sensowny tetra c serum? I spf-a tego z kolorem?
Bardzo lubię te produkty ale za dużo kasy na to idzie, zwłaszcza że z ph doctor używam sporo.
Bardzo lubię te produkty ale za dużo kasy na to idzie, zwłaszcza że z ph doctor używam sporo.
-
Wercia11124
- SushiRoll
Właśnie też szukam zamiennika Spf z kolorem. Cena z kosmosu. Kiedyś miałam ta emulsje z kolorem z basiclab, jest bardzo podobna ale trochę bardziej nawilżająca i trochę bardziej się świeci jednak
-
Wercia11124
- SushiRoll
Mnie wkurza to że na początku bylo mówione że ceny będą korzystne, żeby kosmetyki dotarły do większej liczby kobiet itp itd. Potem zaczęły się jakieś akcje typu pop upy i wielkie imprezy dla celebrytów i rozdawanie plastikowych duperelow do zakupów, ktore jak wiadomo też generują koszty. Obecnie ceny są absurdalne. Jeszcze rozumiem kosmetykz który zużywa się kilka ładnych msc ale tubka Spf idzie w 1,5 miesiąca. I co? Co 1,5 miesiąca kupować krem za 180 zł.. przesada
świetne ale dość drogie jest też z medik8 c-tetra advanced ale wystarcza na długo lub wersja podstawowa c tetra z tej firmy.
Akurat jak odeszłam od używania kosmetyków z tej firmy, to nagle wyskoczyli z rzeczami, których zawsze od nich potrzebowałam - wersje podróżne i próbki 
Czy któraś z was znalazła może zamiennik osmogelu? Ciężko mi jest nawet wyszukać w internecie kosmetyku do demakijażu i 1 etapu oczyszczania, który nie jest tłusty/olejkiem/masełkiem/itd., a przy tym nie jest płynem micelarnym
Czy któraś z was znalazła może zamiennik osmogelu? Ciężko mi jest nawet wyszukać w internecie kosmetyku do demakijażu i 1 etapu oczyszczania, który nie jest tłusty/olejkiem/masełkiem/itd., a przy tym nie jest płynem micelarnym
-
Wercia11124
- SushiRoll
Ja widziałam że your kaya ma coś takiego, ale nie używałam.mglisia pisze: ↑pn sie 17, 2026 1:42 pm Akurat jak odeszłam od używania kosmetyków z tej firmy, to nagle wyskoczyli z rzeczami, których zawsze od nich potrzebowałam - wersje podróżne i próbki
Czy któraś z was znalazła może zamiennik osmogelu? Ciężko mi jest nawet wyszukać w internecie kosmetyku do demakijażu i 1 etapu oczyszczania, który nie jest tłusty/olejkiem/masełkiem/itd., a przy tym nie jest płynem micelarnym![]()
To testowałam, mega mi twarz podrażniłoWercia11124 pisze: ↑wt sie 18, 2026 10:09 am Ja widziałam że your kaya ma coś takiego, ale nie używałam.
-
Literatka88
- ZdalnaFanka
Macie jakieś plany zakupowe na jutrzejszą zniżkę?
-
Wercia11124
- SushiRoll
Ja pasuje. Chciałam kupić krem Spf ale żeby mieć darmowa wysyłkę to musiałabym wziąć 3 i dać za to jakieś 350 zł. Krem jest super ale bez przesady żeby tyle płacić za krem
Dokładnie. W tym roku znowu ceny produktów w górę a dla znajomych event w Marbelli i spf w prezencie...Wercia11124 pisze: ↑sob sie 15, 2026 1:03 pm Mnie wkurza to że na początku bylo mówione że ceny będą korzystne, żeby kosmetyki dotarły do większej liczby kobiet itp itd. Potem zaczęły się jakieś akcje typu pop upy i wielkie imprezy dla celebrytów i rozdawanie plastikowych duperelow do zakupów, ktore jak wiadomo też generują koszty. Obecnie ceny są absurdalne. Jeszcze rozumiem kosmetykz który zużywa się kilka ładnych msc ale tubka Spf idzie w 1,5 miesiąca. I co? Co 1,5 miesiąca kupować krem za 180 zł.. przesada
Mnie to właśnie skutecznie zniechęciło do tej firmy. Dla ludzi, którzy realnie kupują te kosmetyki są tylko podwyżki cen i żenujące popisy Niny na instagramie, a dla znajomych event w Marbelli xD
Ja spf bardzo polecam z beauty of joseon. Jest tańszy, ale niestety nie ma tintu. Jednak dla mojej skóry jest zdecydowanie lepszy - z ph doctor niestety bardzo mnie podrażniał, miałam permanentne zapalenie okoloustne, które ustąpiło po zaprzestaniu jego stosowania.
Witamina C u mnie super się sprawdziło basic lab i geek&gorgeous, lepsze efekty niż ph doctor
Emulsja myjąca dla mnie zdecydowanie lepsza jest od cerave i też wystarcza na o wiele dłużej
Krem ceramidowy polecam z resibo
Generalnie przetestowałam większość produktów ph doctor, głównie pod wpływem ich super marketingu. Niestety jeżeli chodzi o moją skórę to bardzo się zawiodłam - a cena też nie jest zachęcająca, patrząc na efekty i wydajnosc. Tak naprawdę sprawdził mi się tylko osmogel i tutaj nie mogę znaleźć lepszego zamiennika
Witamina C u mnie super się sprawdziło basic lab i geek&gorgeous, lepsze efekty niż ph doctor
Emulsja myjąca dla mnie zdecydowanie lepsza jest od cerave i też wystarcza na o wiele dłużej
Krem ceramidowy polecam z resibo
Generalnie przetestowałam większość produktów ph doctor, głównie pod wpływem ich super marketingu. Niestety jeżeli chodzi o moją skórę to bardzo się zawiodłam - a cena też nie jest zachęcająca, patrząc na efekty i wydajnosc. Tak naprawdę sprawdził mi się tylko osmogel i tutaj nie mogę znaleźć lepszego zamiennika
-
Wercia11124
- SushiRoll
Mam wrażenie że jestem jedyna osoba której ten osmogl się w ogle nie sprawdził. Pierwszy raz miałam taką sytuację że masuje skórę a makijaż się trzyma jak nie beton. Tusz, oczy dramat, ledwo co rozpuszczał i potwornie szczypał
Mnie też osmogel nie sprawdził się totalnie, a używałam tego na różne sposoby, na sucho na mokro i wiecznie wszystko rozmazane tak że musiałam domywac płynem micelarnym z biodermyWercia11124 pisze: ↑pn sie 24, 2026 7:51 pm Mam wrażenie że jestem jedyna osoba której ten osmogl się w ogle nie sprawdził. Pierwszy raz miałam taką sytuację że masuje skórę a makijaż się trzyma jak nie beton. Tusz, oczy dramat, ledwo co rozpuszczał i potwornie szczypał
-
hlaskomarek
- BlondDoczep
Nadeshiko? Jest w hebe, lekko beżowyWercia11124 pisze: ↑sob sie 15, 2026 7:53 am Właśnie też szukam zamiennika Spf z kolorem. Cena z kosmosu. Kiedyś miałam ta emulsje z kolorem z basiclab, jest bardzo podobna ale trochę bardziej nawilżająca i trochę bardziej się świeci jednak
Dziewczyny, znacie jakiś odpowiednik serum na powieki z Ph.Doctor, ale tego pierwszego, sprzed zmiany składu? Nowe wersje niestety w ogóle na mnie nie działają, a przy tym pierwszym miałam naprawdę mega efekt liftingujący. Różnica była tak widoczna, że nawet lekarz medycyny estetycznej zapytał mnie, czy robiłam jakiś zabieg, porównując moje zdjęcia z tymi sprzed kilku miesięcy
-
Wercia11124
- SushiRoll
Wiem że veoli ma takie serum pod oczy właśnie z glutationem i innymi składnikami. Ale dopiero się czaje na nie,.jeszcze nie używałam.Simonka pisze: ↑ndz sie 30, 2026 11:42 pm Dziewczyny, znacie jakiś odpowiednik serum na powieki z Ph.Doctor, ale tego pierwszego, sprzed zmiany składu? Nowe wersje niestety w ogóle na mnie nie działają, a przy tym pierwszym miałam naprawdę mega efekt liftingujący. Różnica była tak widoczna, że nawet lekarz medycyny estetycznej zapytał mnie, czy robiłam jakiś zabieg, porównując moje zdjęcia z tymi sprzed kilku miesięcy
Nazywa się chyba napinające serum pod oczy.
O którym mówisz? Smooth as silk?Wercia11124 pisze: ↑pn sie 31, 2026 9:20 am Wiem że veoli ma takie serum pod oczy właśnie z glutationem i innymi składnikami. Ale dopiero się czaje na nie,.jeszcze nie używałam.
Nazywa się chyba napinające serum pod oczy.
-
Wercia11124
- SushiRoll
-
Eneduelickefucke
- Mokra Włoszka
Niod fecc eye concentrateSimonka pisze: ↑ndz sie 30, 2026 11:42 pm Dziewczyny, znacie jakiś odpowiednik serum na powieki z Ph.Doctor, ale tego pierwszego, sprzed zmiany składu? Nowe wersje niestety w ogóle na mnie nie działają, a przy tym pierwszym miałam naprawdę mega efekt liftingujący. Różnica była tak widoczna, że nawet lekarz medycyny estetycznej zapytał mnie, czy robiłam jakiś zabieg, porównując moje zdjęcia z tymi sprzed kilku miesięcy