Start
Mój profil

Konkurs Polska Miss

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
cherrypie777
Siatkarka

Konkurs Polska Miss

Post autor: cherrypie777 »

Jestem ciekawa Waszych wrażeń i opinii o samym przebiegu takich wydarzeń, jak oceniacie transparentność głosowań SMS i komunikację z organizatorami po zakończeniu poszczególnych etapów?
Żeby w ogóle oddać ważny głos w pierwszym etapie, trzeba albo wysłać płatnego SMS-a, albo zaobserwować całą listę sponsorowanych kont, żeby ten głos w ogóle został uznany.
Czy to jest poważny plebiscyt i konkurs piękności, czy po prostu maszynka do robienia zasięgów sponsorom i wyciągania pieniędzy od bliskich uczestniczek?
Chętnie poznam Wasze doświadczenia i przemyślenia.
Awatar użytkownika
gunernialne
DramaQueen

Post autor: gunernialne »

Konkursów Miss już nie ma. Tych prawdziwych. Bo aktualnie to co trzecia jest miss kolejnej gminy z kilkudziesięcioma mieszkańcami.
Jedyne z czym obecnie kojarzy mi się ten konkurs to z bazarkiem na którym stare i/lub bogate chłopy szukają sobie młodych gąsek
Pomysł na program: ja vs dziesięć wandziar w dyskusji, ale bez moderatorów, żeby nie mogły zgłaszać offtopu, gdy kończą się argumenty
Hunde
Beżowa

Post autor: Hunde »

gunernialne pisze: wt sie 11, 2026 9:45 pm Konkursów Miss już nie ma. Tych prawdziwych. Bo aktualnie to co trzecia jest miss kolejnej gminy z kilkudziesięcioma mieszkańcami.
Jedyne z czym obecnie kojarzy mi się ten konkurs to z bazarkiem na którym stare i/lub bogate chłopy szukają sobie młodych gąsek
Mnie się kojarzy z fabryką influencerek - teraz każda taka miss gminy Zarzecze Dolne chce zostać influ i reklamować byle g.