Start
Mój profil

Szpital Polna

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Grrx97
RóżowePolo

Szpital Polna

Post autor: Grrx97 »

Jestem w 29. tygodniu ciąży i po dzisiejszej wizycie w Poradni Diabetologicznej na Polnej w Poznaniu dostałam skierowanie na oddział położniczy w celu wdrożenia insuliny z powodu cukrzycy typu 2. Szczerze mówiąc jestem przerażona po tej wizycie. Czy są tutaj dziewczyny, które były hospitalizowane na Polnej właśnie w celu wdrożenia insuliny? Chciałabym zapytać, jak wygląda pobyt, ile dni byłyście na oddziale, jak wygląda opieka lekarzy i położnych, jaka jest atmosfera oraz czego mogę się spodziewać? Będę bardzo wdzięczna za każdą opinię i doświadczenie.
gabaaba
Bagietka z szarlott

Post autor: gabaaba »

Grrx97 pisze: pn lip 27, 2026 5:39 pm Jestem w 29. tygodniu ciąży i po dzisiejszej wizycie w Poradni Diabetologicznej na Polnej w Poznaniu dostałam skierowanie na oddział położniczy w celu wdrożenia insuliny z powodu cukrzycy typu 2. Szczerze mówiąc jestem przerażona po tej wizycie. Czy są tutaj dziewczyny, które były hospitalizowane na Polnej właśnie w celu wdrożenia insuliny? Chciałabym zapytać, jak wygląda pobyt, ile dni byłyście na oddziale, jak wygląda opieka lekarzy i położnych, jaka jest atmosfera oraz czego mogę się spodziewać? Będę bardzo wdzięczna za każdą opinię i doświadczenie.
hej, jak wrażenia?
Ja już rok po porodzie, ale nigdy bym się nie zdecydowała na poród i ogólnie pobyt w tym szpitalu, prowadziłam tam ciążę, ale przez te położne z poradni to ja podziękuję 🫠 szczególnie taka stara z ich dyżurki(przed każdą wizytą trzeba było tam do nich wejść), strasznie to wspominam- tyle ile nerwów przez nią miałam..
Awatar użytkownika
MerryMadelaine
BlondDoczep

Post autor: MerryMadelaine »

Grrx97 pisze: pn lip 27, 2026 5:39 pm Jestem w 29. tygodniu ciąży i po dzisiejszej wizycie w Poradni Diabetologicznej na Polnej w Poznaniu dostałam skierowanie na oddział położniczy w celu wdrożenia insuliny z powodu cukrzycy typu 2. Szczerze mówiąc jestem przerażona po tej wizycie. Czy są tutaj dziewczyny, które były hospitalizowane na Polnej właśnie w celu wdrożenia insuliny? Chciałabym zapytać, jak wygląda pobyt, ile dni byłyście na oddziale, jak wygląda opieka lekarzy i położnych, jaka jest atmosfera oraz czego mogę się spodziewać? Będę bardzo wdzięczna za każdą opinię i doświadczenie.
na jaki oddział trafiłaś? ja byłam na oddziale rozrodczości i medycyny Perinatalnej 2, oni tam typowo cukrzyca, nadciśnienie, otyłość pacjentek ciężarnych. Położne, na które tam trafiłam bardzo fajne, lekarze również, zostałam tam skierowana na obserwacje prawie 2 lata temu, pomimo trudnych chwil pobyt wspominam ok, miałam również wdrożoną insulinę, ale tylko na kilka dni ze względu na wysokie cukry po sterydach, które dostałam