Start
Mój profil

Annani - prawdziwe opinie

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Annakonda
Mokra Włoszka

Annani - prawdziwe opinie

Post autor: Annakonda »

Cześć,
Ciekawa jestem jakie macie faktycznie opinie nt kosmetyków Annani. Mam wrażenie że trudno spotkać faktycznie rzetelne opinie nt tych kosmetyków.
Choć cena jest przystępna i wydaje się że składniki mogą być pomocne, to każdy jeden krem którą kupiłam lądował w koszu. Nie wiem czy jakieś składniki tam są takie że mnie uczulają ale np krem z retinalem przez cały czas użytkowania skóra mimo rejonizacji była w opłakanym stanie, filtr spf poparzył mi twarz, serum wypełniające mnie zapchalo miałam jeszcze jeden krem chyba nawilżający i również poszedł w kosz. Jest tyle pozytywnych opinii a no tak trudno w nie uwierzyć bo to jest niemożliwe aby na 4 produkty żaden się nie sprawdził. Nawet Ziaja która jest raczej nie do mojej twarzy jakieś pojedyncze krem ujdą, nie ryja mi twarzy. :(
olenka1323
RóżowePolo

Post autor: olenka1323 »

Ja używam obecnie serum odbudowującego oraz kremu nawilżającego. Kupiłam kiedyś te produkty na promce 1+1 i ogólnie są okej ale bez szału, więcej ich nie kupię. Za tą cenę w mojej opinii można znaleźć lepsze kosmetyki.
LauraBacha3
ZdalnaFanka

Post autor: LauraBacha3 »

Kupilam końcem wiosny serum przeciwtrądzikowe, peptydowe i Wit c.

Stosowałam zgodnie z rozpiską na stronie do cery tłustej.
Po kilku dniach pół twarzy miałam w pryszczach, okropnych czerwonych kropach z białym środkiem. Podejrzewam serum peptydowe.
Odstawiłam wszystkie 3 na tydzień. Zaczęłam używać przeciwtrądzikowe na noc. Pod kamerką pory zapchane.
Rano wit c ale nie widzę różnicy. Na wizaż, niektórzy pisal, że to serum po jakimś czasie śmierdzi. Moje jeszcze nie ale chyba nic nie robi
Trochę mi smutno, bo myślałam, że to są naprawdę warte zakupu kosmetyki
Wercia11124
SushiRoll

Post autor: Wercia11124 »

Krem z Spf. Bardzo ciężki bardzo tłusty, strasznie się świeci. Chyba tylko dla bardzo suchych skór,
Annakonda
Mokra Włoszka

Post autor: Annakonda »

Dałam siostrze część kosmetyków i ona mając skórę która przyjmie wszystko filtr ja podrażnił i mam wyrzuty sumienia że jej dałam takie badziewie. Do zastanowienia jest także fakt że wiele jej koleżanek influ nie używa jej produktów czyli po prostu są kiepskie te kosemtyki. Bardzo się nacielam a kupiłam bo jej skóra mi się podobała i myślałam że będę mieć taką
Marmolada55
Siatkarka

Post autor: Marmolada55 »

Bez szału.nakupywalam tych kosmetyków bo sama Marta wydaje się bardzo pozytywna i miałam wielkie nadzieje,ale cery nic nie poprawiło.jedynie esencja nawilżająca fajna bo lekka i pomogła mi poprawić barierę
Malibu25
Ciastko

Post autor: Malibu25 »

LauraBacha3 pisze: śr sie 05, 2026 6:40 am Kupilam końcem wiosny serum przeciwtrądzikowe, peptydowe i Wit c.

Stosowałam zgodnie z rozpiską na stronie do cery tłustej.
Po kilku dniach pół twarzy miałam w pryszczach, okropnych czerwonych kropach z białym środkiem. Podejrzewam serum peptydowe.
Odstawiłam wszystkie 3 na tydzień. Zaczęłam używać przeciwtrądzikowe na noc. Pod kamerką pory zapchane.
Rano wit c ale nie widzę różnicy. Na wizaż, niektórzy pisal, że to serum po jakimś czasie śmierdzi. Moje jeszcze nie ale chyba nic nie robi
Trochę mi smutno, bo myślałam, że to są naprawdę warte zakupu kosmetyki
O matko, mam to samo! Ja używam serum przeciwtrądzikowe i esencję kojącą, tak mnie wysypało, że aż boli. Dam jeszcze im szansę bo słyszałam, że czasami skóra pod wpływem jakiegoś kosmetyku się oczyszcza, ale nie wiem czy to prawda. Ale nigdy w życiu nie miałam takiej cery jak teraz..
ikamika
Koczkodan

Post autor: ikamika »

Annakonda pisze: pn sie 03, 2026 2:16 pm Cześć,
Ciekawa jestem jakie macie faktycznie opinie nt kosmetyków Annani. Mam wrażenie że trudno spotkać faktycznie rzetelne opinie nt tych kosmetyków.
Choć cena jest przystępna i wydaje się że składniki mogą być pomocne, to każdy jeden krem którą kupiłam lądował w koszu. Nie wiem czy jakieś składniki tam są takie że mnie uczulają ale np krem z retinalem przez cały czas użytkowania skóra mimo rejonizacji była w opłakanym stanie, filtr spf poparzył mi twarz, serum wypełniające mnie zapchalo miałam jeszcze jeden krem chyba nawilżający i również poszedł w kosz. Jest tyle pozytywnych opinii a no tak trudno w nie uwierzyć bo to jest niemożliwe aby na 4 produkty żaden się nie sprawdził. Nawet Ziaja która jest raczej nie do mojej twarzy jakieś pojedyncze krem ujdą, nie ryja mi twarzy. :(
A u mnie sprawdziły się te trzy:
-> Esencja Złuszczająca
-> Serum Przeciwtrądzikowe
-> Retinal ten z mniejszym stężeniem