Jeszcze w tej rolce Marta mówi, że zna właścicielkę SIS, więc mogła do niej zgadać w sprawie wynajmu działki na sesję… Ale ta wolała się włamać. Wierzyć sie nie chce
Polskie marki- polecajki i antypolecajki
Moderator: verysweetcherry-
krolewna_grudka
- BlondDoczep
W takim razie powinna zerwać z nią znajomość oraz oczywiście zgłosić to na policję oraz wymagać naprawy płotukrolewna_grudka pisze: ↑ndz sie 02, 2026 5:16 pm Jeszcze w tej rolce Marta mówi, że zna właścicielkę SIS, więc mogła do niej zgadać w sprawie wynajmu działki na sesję… Ale ta wolała się włamać. Wierzyć sie nie chce![]()
-
krolewna_grudka
- BlondDoczep
Aż weszłam na Ig i zobaczyłam Marty rolke. Nie będę wspierać tej marki za takie zachowanie właścicielki. Zostawiam screeny na przyszłość
- Załączniki
-
- fw_1785684607317.jpg (136.41 KiB) Przejrzano 1140 razy
-
- fw_1785684596259.jpg (104.62 KiB) Przejrzano 1141 razy
-
- fw_1785684562743.jpg (143.83 KiB) Przejrzano 1142 razy
Polecam również profil marki drivemebikini i wyróżniona relacje “podrabiają nas”. Nie wiem jak she is Sunday się z tego wszystkiego podniesie 
https://www.instagram.com/drivemebikini ... 9neHA1eA==
-
opcjadomyslna
- ŚpięWRezydencji
Szczerze? Uważam, że się rozejdzie po kościach. Pewnie trochę klientów straci, ale przyjdą nowi. Moze trochę kasy będzie musiała wyłożyć w ramach zadośćuczynienia, jak się nie dogada z właścicielką działki, ale ludzie za chwilę zapomną i tyle będzieWohooo pisze: ↑pn sie 03, 2026 12:08 am Polecam również profil marki drivemebikini i wyróżniona relacje “podrabiają nas”. Nie wiem jak she is Sunday się z tego wszystkiego podniesie
Racja, mąż pewnie wyłoży kasę na zadośćuczynienie tak samo jak na utworzenie marki i będzie spokój na jakiś czas ;)opcjadomyslna pisze: ↑pn sie 03, 2026 7:12 am Szczerze? Uważam, że się rozejdzie po kościach. Pewnie trochę klientów straci, ale przyjdą nowi. Moze trochę kasy będzie musiała wyłożyć w ramach zadośćuczynienia, jak się nie dogada z właścicielką działki, ale ludzie za chwilę zapomną i tyle będzie
Masakra z she is sunday. O ile uważam ze trochę nad wyraz drive me bikini oceniło markę, te projekty ani jedne ani drugie nie sa odkrywcze. To wtargnięcie do czyjejś chaty jest niedosc ze przestępstwem to jeszcze okropna wiocha. Chciala zarobić kasę na tym ze jest nieuczciwa. Te tłumaczenia, dukanie z kartki jest po prostu słabe. Koszulki za plus minus 300 zl a właścicielka za darmo chciała plener, co za wiocha.
-
krolewna_grudka
- BlondDoczep
Plus według mnie widać, że te przeprosiny są po prostu nieszczere. Sposób, w jaki zostały wypowiedziane, intonacja, wzrok. Dla mnie żenada.Alexiss98 pisze: ↑wt sie 04, 2026 6:50 pm Masakra z she is sunday. O ile uważam ze trochę nad wyraz drive me bikini oceniło markę, te projekty ani jedne ani drugie nie sa odkrywcze. To wtargnięcie do czyjejś chaty jest niedosc ze przestępstwem to jeszcze okropna wiocha. Chciala zarobić kasę na tym ze jest nieuczciwa. Te tłumaczenia, dukanie z kartki jest po prostu słabe. Koszulki za plus minus 300 zl a właścicielka za darmo chciała plener, co za wiocha.
Szczególnie tekst "za co szczeeeerzeeee przepraszam" został powiedziany takim tonem, ze az parsknęłam smiechemkrolewna_grudka pisze: ↑śr sie 05, 2026 10:14 am Plus według mnie widać, że te przeprosiny są po prostu nieszczere. Sposób, w jaki zostały wypowiedziane, intonacja, wzrok. Dla mnie żenada.
-
krolewna_grudka
- BlondDoczep
Mi to w ogole ciezko uwierzyc w to wynajęcie innej działki, a ta to tylko przy okazji
widzial ktos zdjecia tej kolekcji na jakiejs innej działce? Bo wszystkie byly z działki Marty albo jakies wąskie kadry na tle krzaków lub w domu Karoliny 
Generalnie dziewczyna nosi drogie łachy, buty itp a niczym nie różni sie od rabusiów z Kevin sam w domu. Na Ig kreujesz sie na rekina biznesu, mądra i tęgą głowę a jesteś nieuczciwą prosta dziewuchą a dodatkowo przestępcą. Mnie rozbawiło to jak udostępniała komentarze jej obserwatorek ze one to by chciały żeby ona im na chatę wparowała, mało tego obiadem by ją poczęstowały xd. Bagatelizowanie zasad współżycia społecznego, nie szanowanie czyichś zasad i własności.
Tępę sraki ;p rozumiem ze mogę wpaść do sklepu na Mokotowska wziąć parę szmat pod pachę, nie płacić i wyjść? Ja tak rozumiem wolność;p
Tępę sraki ;p rozumiem ze mogę wpaść do sklepu na Mokotowska wziąć parę szmat pod pachę, nie płacić i wyjść? Ja tak rozumiem wolność;p
W takim razie zarówno ta właścicielka she is sunday, jak i jej obserwatorki to tępe dzidy nie szanujące własności drugiej osoby. Jeśli mają działki lub ogródki to życzę im aby ktoś im tak wparował na ich własność, i to nie będzie stylowo ubrana warszawska bananowa typiara. Najgorsze jest to zabranie poczucia bezpieczeństwa i poszanowania Twojej wiadomości - jednakże skoro ktoś nie rozumie tam podstawowych wartości to jest gotowy również na konsekwencje.
-
plotkara_z_tiktoka
- RoyalBaby
U mnie z wysyłką taka sama sytuacja, 2 tygodnie czekania murowane, a zamawiałam już wiele razy. część rzeczy rewelacja ale niektóre sie szybko skulkowaływdzikiejdzungli pisze: ↑ndz mar 24, 2024 4:32 pm Co sądzicie o Mosquito? Zastanawiałam się nad dresami, ale opinie w internecie są bardzo różne
Nie polecam, a wręcz przestrzegam!! Zamówiłam dres 5.03, nadal go nie wysłali. Oczywiście na stronie nie było informacji o wydłużonym czasie wysyłki. Dopiero po opłaceniu dostałam informacje. Wysyłka miała pójść max 19.03. Przypuszczam, że towar jest z Chin![]()
SiS pali się grunt pod nogami, followersi uciekają, ledwo co skończyły promocje na bestsellery, teraz zrobiły -20% na wszystko
a w grudniu pisały wielkie oświadczenie, że kończą z promocjami. Wrzucam jeszcze ich wczorajsze oświadczenie odnośnie tej sytuacji, którym tylko bardziej się pogrążyły 
- Załączniki
-
- fw_1787234694731.jpg (72.8 KiB) Przejrzano 296 razy
Bez przesady ze "zniszczyli"...tez uważam ze ta akcja co sis odwaliło jest zenująca, ale nazywanie zniszczeniem tego ze jeden gwozdz sie poluzował to zbedny dramatyzm
-
mhvngvl00n
- Siatkarka
Bardzo odradzam sklep Lunedi. Zobaczyłam opinie na FB ale niestety dopiero po zakupie. Minęło 14 dni na zwrot i dalej nie chcą mi zwrócić pieniędzy. Nie ma też jak się dodzwonić.