Start
Mój profil

Zmiany na forum

Moderatorzy: blackmolly, damascenka
Awatar użytkownika
O Matyldo!
Kciuk

Re: Zmiany na forum

Post autor: O Matyldo! »

PrzemoKondratowicz pisze: pn sie 03, 2026 1:06 pm Byłaby wandowa policja i armatki wodne 🚓
ciekawe czy Wandziary przynosiłyby mi do więzienia ciasta z pilnikiem w środku 😉
Awatar użytkownika
Saelith
VlogmasEnjoyer

Post autor: Saelith »

Olcziikk pisze: sob lip 04, 2026 11:22 am Prawda jest taka, że gdyby moderatorka wiśnia nie była fanką Tarnowskiej to na luzie by zrezygnowała z moderowania niektórych wątków o niej. A sytuacja jest taka, że moderuje i TZG i Magi i Farmę Bagiego i dresscode i na każdym robi ten sam chlew.
I taka sytuacja jest tylko u niej. Nie można nic skomentować bo wprowadza swoje regulaminy w których sama się już gubi byleby tylko obronić swoją idolkę.
Minął miesiąc, sytuacja wciaz wyglada tak samo xD
Osoba sama prowokowała do tego, by robic spam na watku Magi, ale gdy ktos napisze cos na watku tzg to jest to uważane za offtop i jest usuwane. To troszkę hipokryzja droga pani Wiśnio:D
Awatar użytkownika
lesucre
TłinkiBoss

Post autor: lesucre »

Saelith pisze: czw sie 06, 2026 2:59 pm Minął miesiąc, sytuacja wciaz wyglada tak samo xD
Osoba sama prowokowała do tego, by robic spam na watku Magi, ale gdy ktos napisze cos na watku tzg to jest to uważane za offtop i jest usuwane. To troszkę hipokryzja droga pani Wiśnio:D
Jeszcze te wytłumaczenie, że nie zmienią na wątku dss i tzg moderatorki, bo reszta nie jest zapoznana z tym światem. Ostatnio widziałam gdzieś moderatorke, która sama pisała, że nie ogląda tych osób, ale moderuje wątek i czasem nawet skomentuje dany temat w normalny sposób, więc najwidoczniej można nie być w tym świecie i jednocześnie moderować tak jak się powinno xd
🌸
Awatar użytkownika
verysweetcherry
Moderator

Post autor: verysweetcherry »

Ale Wy na serio uważacie że inny moderator pozwoli wam na takie zachowanie jakie ma miejsce na wątku??
Olcziikk
500ksubów

Post autor: Olcziikk »

verysweetcherry pisze: czw sie 06, 2026 3:06 pm Ale Wy na serio uważacie że inny moderator pozwoli wam na takie zachowanie jakie ma miejsce na wątku??
Jesteś jedyna moderatorką, która tak dba o reputację i dobre imię tancerki Magdy. Więc tak, myślę, że gdy inny moderator Cię zastąpi to konstruktywna krytyka będzie jak najbardziej okey
kasia32167
Currently:Rio

Post autor: kasia32167 »

lesucre pisze: czw sie 06, 2026 3:05 pm Jeszcze te wytłumaczenie, że nie zmienią na wątku dss i tzg moderatorki, bo reszta nie jest zapoznana z tym światem. Ostatnio widziałam gdzieś moderatorke, która sama pisała, że nie ogląda tych osób, ale moderuje wątek i czasem nawet skomentuje dany temat w normalny sposób, więc najwidoczniej można nie być w tym świecie i jednocześnie moderować tak jak się powinno xd
Właśnie lepiej by było gdyby moderatorka nie była zaangażowana po jednej ze stron i stosowała sie tylko do regulaminu forum, a nie własnych sympatii
Awatar użytkownika
verysweetcherry
Moderator

Olcziikk pisze: czw sie 06, 2026 3:08 pm Jesteś jedyna moderatorką, która tak dba o reputację i dobre imię tancerki Magdy. Więc tak, myślę, że gdy inny moderator Cię zastąpi to konstruktywna krytyka będzie jak najbardziej okey
Wy nie używacie niestety krytyki a hejt.
Awatar użytkownika
lesucre
TłinkiBoss

verysweetcherry pisze: czw sie 06, 2026 3:06 pm Ale Wy na serio uważacie że inny moderator pozwoli wam na takie zachowanie jakie ma miejsce na wątku??
Przecież logiczne, że posty obrażające powinny lecieć, a ludzie powinni dostawać bana za coś takiego dożywotnio xd ale moderowanie postów w zależności od humoru raczej nie jest normalne. Dużo postów w dss poleciało bez powodu, ani nie były obrażające ani nie na temat. Na wątku magi pozgłaszane posty o innych tancerkach dalej wiszą. A nie reagowanie na wyzywanie ludzi od ku/rew, bo ktoś jest spod parasola magi to już wgl jest abstrakcją. Powinien chłop wyłapać bana takiego, żeby do końca życia mógł dotykać trawy i patrzeć w niebo. Nie sądzisz?
🌸
Olcziikk
500ksubów

verysweetcherry pisze: czw sie 06, 2026 3:10 pm Wy nie używacie niestety krytyki a hejt.
Dla Ciebie niestety, hejtem jest wszystko co nie zawiera „Magda jest super”.
Olcziikk
500ksubów

lesucre pisze: czw sie 06, 2026 3:11 pm Przecież logiczne, że posty obrażające powinny lecieć, a ludzie powinni dostawać bana za coś takiego dożywotnio xd ale moderowanie postów w zależności od humoru raczej nie jest normalne. Dużo postów w dss poleciało bez powodu, ani nie były obrażające ani nie na temat. Na wątku magi pozgłaszane posty o innych tancerkach dalej wiszą. A nie reagowanie na wyzywanie ludzi od ku/rew, bo ktoś jest spod parasola magi to już wgl jest abstrakcją. Powinien chłop wyłapać bana takiego, żeby do końca życia mógł dotykać trawy i patrzeć w niebo. Nie sądzisz?
Dosłownie jest jeden nick który celowo wchodzi na wątek TZG i obraża notorycznie wszystkich co wypowiadają się o Magdzie inaczej niż on by chciał, ciekawe czy chociaż raz dostał ostrzeżenie…
Awatar użytkownika
verysweetcherry
Moderator

lesucre pisze: czw sie 06, 2026 3:11 pm Przecież logiczne, że posty obrażające powinny lecieć, a ludzie powinni dostawać bana za coś takiego dożywotnio xd ale moderowanie postów w zależności od humoru raczej nie jest normalne. Dużo postów w dss poleciało bez powodu, ani nie były obrażające ani nie na temat. Na wątku magi pozgłaszane posty o innych tancerkach dalej wiszą. A nie reagowanie na wyzywanie ludzi od ku/rew, bo ktoś jest spod parasola magi to już wgl jest abstrakcją. Powinien chłop wyłapać bana takiego, żeby do końca życia mógł dotykać trawy i patrzeć w niebo. Nie sądzisz?
Poleciały posty które są niezgodne z regulaminem. Administrator może je przejrzeć i zobaczyć czy zostały usunięte zgodnie z nim czy z moim widzimisię.
I niestety nie siedzę na forum 24/7 żeby od razu reagować na wszystkie zgłoszenia.

To trochę dziwne ,że zmianę moderatora chcą osoby które właśnie cały czas obrażają Magdę i jej otoczenie. Zmiana moderacji nie zwalnia Was z przestrzegania regulaminu.
Olcziikk
500ksubów

verysweetcherry pisze: czw sie 06, 2026 3:14 pm Poleciały posty które są niezgodne z regulaminem. Administrator może je przejrzeć i zobaczyć czy zostały usunięte zgodnie z nim czy z moim widzimisię.
I niestety nie siedzę na forum 24/7 żeby od razu reagować na wszystkie zgłoszenia.

To trochę dziwne ,że zmianę moderatora chcą osoby które właśnie cały czas obrażają Magdę i jej otoczenie. Zmiana moderacji nie zwalnia Was z przestrzegania regulaminu.
To trochę dziwne że moderatorka sama podsyca żeby robić zamęt na innym wątku, nie sądzisz?
Awatar użytkownika
verysweetcherry
Moderator

Olcziikk pisze: czw sie 06, 2026 3:15 pm To trochę dziwne że moderatorka sama podsyca żeby robić zamęt na innym wątku, nie sądzisz?
Zerknij proszę na datę tamtego postu.
Olcziikk
500ksubów

verysweetcherry pisze: czw sie 06, 2026 3:18 pm Zerknij proszę na datę tamtego postu.
Data tu nie ma nic do tego. Moderator nie powinien namawiać do tego by robić zamęt na innych wątkach, a Ty to robiłaś.
Awatar użytkownika
lesucre
TłinkiBoss

verysweetcherry pisze: czw sie 06, 2026 3:14 pm Poleciały posty które są niezgodne z regulaminem. Administrator może je przejrzeć i zobaczyć czy zostały usunięte zgodnie z nim czy z moim widzimisię.

Zostały usunięte te w której była wspomniana Magda, a ciężko rozdzielić Magdę od bagiego, skoro występuje na odcinku, są parą i jest podpisana pod dss, a na wątku Magi oczywiste jest to, że jeśli napiszesz, że "Magda sztucznie wypadła na odcinku" to zjedzą Cię żywcem i merytorycznej dyskusji nie będzie z tego tytułu. Rozumiem, że nie spędzasz tu 24/7, ale zgłoszenia były, komentarz zniknął, a osoba wyzywająca żadnych konsekwencji nie poniosła, więc ktoś zareagować musiał, ale przeszło to bez echa i w takim razie takie zachowania są dopuszczalne.

Akurat ja nie obrażam jej ani jej otoczenia, więc nie trafiłaś. Tymbardziej, że na naszym wątku dużo razy pytaliśmy skąd nagła zmiana moderacji i przerzucenia ich do innej kategorii, z którą mają tyle wspólnego co ja z baletem, więc jak mniemam wcześniej musiała być inna moderatorka.
🌸
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

Jedyna osoba, która może przejąć moderację zamiast verysweetcherry to ja.

Z tego co się orientuję, tego raczej nie chcecie. :)
Odyn
FlafLover

Post autor: Odyn »

lesucre pisze: czw sie 06, 2026 3:20 pm Zostały usunięte te w której była wspomniana Magda, a ciężko rozdzielić Magdę od bagiego, skoro występuje na odcinku, są parą i jest podpisana pod dss, a na wątku Magi oczywiste jest to, że jeśli napiszesz, że "Magda sztucznie wypadła na odcinku" to zjedzą Cię żywcem i merytorycznej dyskusji nie będzie z tego tytułu. Rozumiem, że nie spędzasz tu 24/7, ale zgłoszenia były, komentarz zniknął, a osoba wyzywająca żadnych konsekwencji nie poniosła, więc ktoś zareagować musiał, ale przeszło to bez echa i w takim razie takie zachowania są dopuszczalne.

Akurat ja nie obrażam jej ani jej otoczenia, więc nie trafiłaś. Tymbardziej, że na naszym wątku dużo razy pytaliśmy skąd nagła zmiana moderacji i przerzucenia ich do innej kategorii, z którą mają tyle wspólnego co ja z baletem, więc jak mniemam wcześniej musiała być inna moderatorka.
Podpisuje się. Ja staram się mało udzielać bo po prostu na Magi wyraziłam swoje zdanie i zostałam skrytykowana i obrażana. Co później nakręca niepotrzebnie moim zdaniem. Ja mam bardzo krytyczny stosunek i do Magdy i do Bagiego a kiedyś ich bardzo lubiłam. Oglądam tzg, czytam wątek dss i komentuje go na prawdę rzadko. Na Magi też staram się wchodzić rzadko ale no rzuca się w oczy sposób moderacji tych wątków. Rozumiem że chcecie na tym forum uniknąć hejtu ale po pierwsze na tych o których pisze powyżej jest go bardzo mało, raczej są to żarty (które ja sama pisałam ale już przestałam) lub jakaś krytyka a po drugie widać jest bardzo że na wątku Magi można więcej i wygląda to trochę jak chat czy funpage niż jak wątek na forum. Taka moja opinia.
Awatar użytkownika
lesucre
TłinkiBoss

damascenka pisze: czw sie 06, 2026 3:29 pm Jedyna osoba, która może przejąć moderację zamiast verysweetcherry to ja.

Nie mam z tym problemu jeśli to ma sprawić, że osoby bardzo brzydko wyzywające inne będą mogły wrócić do życia poza internetem już na stałe xd
🌸
Awatar użytkownika
Saelith
VlogmasEnjoyer

Girl ale jestes naprawdę hipokrytka skoro sama kazałaś na watku Magi "robic dymy bo jest nudno, pozwalam wam" XDDDDD ale okej, sama powinnaś przestać się tak zachowywać. Ba, nawet nie pozwalać na spam xD
paulxxxxx
ŚpięWRezydencji

Post autor: paulxxxxx »

Dokładnie, taki wpis moderatorki jest niedopuszczalny. Pouczasz innych a sama co robisz?
Załączniki
fw_1786023583304.jpg
fw_1786023583304.jpg (63.66 KiB) Przejrzano 1345 razy
Olcziikk
500ksubów

damascenka pisze: czw sie 06, 2026 3:29 pm Jedyna osoba, która może przejąć moderację zamiast verysweetcherry to ja.

Nie mam nic przeciwko żebyś była nowym moderatorem :)
Awatar użytkownika
Saelith
VlogmasEnjoyer

verysweetcherry pisze: czw sie 06, 2026 3:18 pm Zerknij proszę na datę tamtego postu.
A co zmieniają te 3 miesiące? I co za roznica czy napisałaś to 3 miesiące temu, 2 tygodnie czy wczoraj, skoro sama pozwoliłaś na spam? xD
Awatar użytkownika
lesucre
TłinkiBoss

Olcziikk pisze: czw sie 06, 2026 3:41 pm Nie mam nic przeciwko żebyś była nowym moderatorem :)
Może w końcu niektórzy przestaliby traktować moderację jak koleżankę i niektóre wątki nie wyglądałyby jak czat na msg z tymi samymi treściami.
🌸
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Post autor: damascenka »

lesucre pisze: czw sie 06, 2026 3:48 pm Może w końcu niektórzy przestaliby traktować moderację jak koleżankę i niektóre wątki nie wyglądałyby jak czat na msg z tymi samymi treściami.
Jak kiedyś próbowałam tam zaprowadzić jakikolwiek porządek to był chyba największy bunt w historii Forum XD
paulxxxxx
ŚpięWRezydencji

Post autor: paulxxxxx »

to zostawcie wątek tzg i magi bez moderatorów i będzie sprawiedliwie