AmberH pisze: ↑pn lut 26, 2024 12:46 pm
SkarolinaS pisze: ↑pn lut 26, 2024 12:34 pm
AmberH pisze: ↑pn lut 26, 2024 12:25 pm
Ale za co te przeprosiny? Za posty z wykopu ? Mnie prywatne opinie osoby która prowadzi podcast nie interesują, interesuje mnie historia i to w jaki sposób jest opowiedziana ew przeczytana, jakim głosem itp. szukacie dramy na siłę. Nawet jak jej ten chłop wysłał zdjęcie bydlaka to co? Pewnie połowa tu facetów wysyłała komuś

ja też dostawałam, małżeństwa i dziecka z tego nie było ale co to ma do rzeczy ? Dowodów na to że ktoś jej pisał scenariusz nie ma, chciała nie wyszło.
Dobra, ale umowmy sie, ze dodawanie jakichs swoich fantazji do historii( co myslala ofiara/ morderca, albo gadanie, ze otyla laska miala "specyficzny chód") to nie jest true crime, a fabularyzowane true crime. I to jest slabe. Rysowanie ofiar jako krystalicznych aniolow to tez jest slabe zagranie, majace na celu grac na emocjach sluchaczy. To jest ewidentna manipulacja.
Wlasnie dowody na to, ze ktos jej pisal scenariusze sa, sa dowody na to jak traktowali potencjalnych riserczerow. Na csi sa screeny od dziewczyn, do ktorych Lukasz zagdywal.
Ale to przecież można nie słuchać jak się nie podoba. Ja na te dowody na pisanie scenariusza nie trafiłam, tylko na próby załatwienia.
Jechanie po kimś kto pisał głupie komentarze, głupimi komentarzami tez nie jest za mądre. Myślę że ludzie sami ocenią czy chcą słuchać czy nie. Taki najazd jest zupełnie niepotrzebny.
No fajna ta manipulacja, taka niezbyt sprytna.
Nikt tutaj nie oceniał diplo ze względu na jego kolor skóry, orientację seksualna, wygląd, wzrost, wagę, jakie ma auto itd.
Wszystkie komentarze pod jego kierunkiem dotyczą jego zachowania. Więc daruj sobie to, bo widać, że przyszłaś tu na forum wybielać państwa śledziow, co po 1. robisz nieudolnie a po 2. jest słabe. Z jednym co napisałaś się zgadzam, ludzie sami ich ocenia, już to zrobili i robią nadal.