POGADUCHY
Moderator: verysweetcherry
Podobno pod tym względem najlepsze są te od Ryłko. Szczególnie jak trzeba spędzić cały dzień na nogach.
Seria medicus z Deichmann oraz.. riekier (jak to się pisze?!)
Jest jeszcze wersja druga, czyli skórzane buty i środek do pielęgnacji skóry. Może być cos typu ara, krem Nivea ponoć też dobrze zmiękcza. Tylko wówczas trzeba też z impregnatem się zaprzyjaźnić. U mnie takie zmiękczanie, jak i poszerzanie cholewek i nie tylko robi że 2 szewców w mieście, no i to opcja tylko dla butów skórzanych
@-->---
Dziękuję!KlipT pisze: ↑wt kwie 13, 2021 7:08 pmPodobno pod tym względem najlepsze są te od Ryłko. Szczególnie jak trzeba spędzić cały dzień na nogach.
Jest jeszcze wersja druga, czyli skórzane buty i środek do pielęgnacji skóry. Może być cos typu ara, krem Nivea ponoć też dobrze zmiękcza. Tylko wówczas trzeba też z impregnatem się zaprzyjaźnić. U mnie takie zmiękczanie, jak i poszerzanie cholewek i nie tylko robi że 2 szewców w mieście, no i to opcja tylko dla butów skórzanych
To są tipy od pacjentów, także zdecydowanie sprawdzone (chociaż osobiście poznałam człowieka, który nawet zimą chodzi w sandałach i skarpetach)atat pisze: ↑wt kwie 13, 2021 8:14 pmDziękuję!KlipT pisze: ↑wt kwie 13, 2021 7:08 pmPodobno pod tym względem najlepsze są te od Ryłko. Szczególnie jak trzeba spędzić cały dzień na nogach.
Mam nadzieję, że cię nie urazę, bo pewnie znasz już wszystkie kosmetyki i zabiegi, ale niestety złuszczanie i natłuszczanie oraz dobry podolog to podstawa. Kiedyś był w aptekach taki kosmetyk w formie pianki, pomarańczowa butelka zapach brzoskwiń, ale czy nadal jest, to nie powiem. Okłady z błota z morza martwego fajnie u cukrzyków działały.
@-->---
Pamietam jak takie plotki o nas nie o youtubach byly kiedys na netach na porzadku dziennym. Zawsze mozna bylo sie o cos zapytac doradzic. A teraz tylko youtuby albo trole na kafeterii. Nie wiem co to sie porobilo.
Namnozyło sie kiepskiej jakości marketingowców, ot co. Smutne i przerażające, bo o ile jeszcze jakieś chińskie buciorki rozumiem, to "polecanie" leków (czy preparatów o wątpilwym składzie) lub no kosmetyczek/lekarzy.. Oj coś strasznego.MyszkaMiki pisze: ↑śr kwie 14, 2021 7:34 pm Pamietam jak takie plotki o nas nie o youtubach byly kiedys na netach na porzadku dziennym. Zawsze mozna bylo sie o cos zapytac doradzic. A teraz tylko youtuby albo trole na kafeterii. Nie wiem co to sie porobilo.
Niedawno kupiłam sobie płaszcz w lavardzie - nie narzekam, ale i nie polece póki co bo naczytałam sie tego reaportu UOKiK o sfałszowanych składach, stąd wolę poczekać aż nowa szmatka zostanie wyprana.
Może moderator dałby nam oddzielny temacik na ciuchy? Proszę!
@-->---
"Gdzie kupić/gdzie znaleźć" :D ale to w sumie hydepark, to chyba można samemu taki założyć?KlipT pisze: ↑czw kwie 15, 2021 9:48 amNamnozyło sie kiepskiej jakości marketingowców, ot co. Smutne i przerażające, bo o ile jeszcze jakieś chińskie buciorki rozumiem, to "polecanie" leków (czy preparatów o wątpilwym składzie) lub no kosmetyczek/lekarzy.. Oj coś strasznego.MyszkaMiki pisze: ↑śr kwie 14, 2021 7:34 pm Pamietam jak takie plotki o nas nie o youtubach byly kiedys na netach na porzadku dziennym. Zawsze mozna bylo sie o cos zapytac doradzic. A teraz tylko youtuby albo trole na kafeterii. Nie wiem co to sie porobilo.
Niedawno kupiłam sobie płaszcz w lavardzie - nie narzekam, ale i nie polece póki co bo naczytałam sie tego reaportu UOKiK o sfałszowanych składach, stąd wolę poczekać aż nowa szmatka zostanie wyprana.
jasne, mogę założyć, ale każda osoba na forum też może.KlipT pisze: ↑czw kwie 15, 2021 9:48 amNamnozyło sie kiepskiej jakości marketingowców, ot co. Smutne i przerażające, bo o ile jeszcze jakieś chińskie buciorki rozumiem, to "polecanie" leków (czy preparatów o wątpilwym składzie) lub no kosmetyczek/lekarzy.. Oj coś strasznego.MyszkaMiki pisze: ↑śr kwie 14, 2021 7:34 pm Pamietam jak takie plotki o nas nie o youtubach byly kiedys na netach na porzadku dziennym. Zawsze mozna bylo sie o cos zapytac doradzic. A teraz tylko youtuby albo trole na kafeterii. Nie wiem co to sie porobilo.
Ja siedze na wizazu. Tu sie chyba niw przyjmie takie cos. Tylko youtuberki sa na czasie.atat pisze: ↑czw kwie 15, 2021 11:37 am"Gdzie kupić/gdzie znaleźć" :D ale to w sumie hydepark, to chyba można samemu taki założyć?KlipT pisze: ↑czw kwie 15, 2021 9:48 amNamnozyło sie kiepskiej jakości marketingowców, ot co. Smutne i przerażające, bo o ile jeszcze jakieś chińskie buciorki rozumiem, to "polecanie" leków (czy preparatów o wątpilwym składzie) lub no kosmetyczek/lekarzy.. Oj coś strasznego.MyszkaMiki pisze: ↑śr kwie 14, 2021 7:34 pm Pamietam jak takie plotki o nas nie o youtubach byly kiedys na netach na porzadku dziennym. Zawsze mozna bylo sie o cos zapytac doradzic. A teraz tylko youtuby albo trole na kafeterii. Nie wiem co to sie porobilo.
Ja się na wizaz obraziłam i już tam nie zaglądam. Tam niesttey też jest duzo wpisów sponsorowanych.MyszkaMiki pisze: ↑czw kwie 15, 2021 12:00 pmJa siedze na wizazu. Tu sie chyba niw przyjmie takie cos. Tylko youtuberki sa na czasie.atat pisze: ↑czw kwie 15, 2021 11:37 am"Gdzie kupić/gdzie znaleźć" :D ale to w sumie hydepark, to chyba można samemu taki założyć?KlipT pisze: ↑czw kwie 15, 2021 9:48 am
Namnozyło sie kiepskiej jakości marketingowców, ot co. Smutne i przerażające, bo o ile jeszcze jakieś chińskie buciorki rozumiem, to "polecanie" leków (czy preparatów o wątpilwym składzie) lub no kosmetyczek/lekarzy.. Oj coś strasznego.
Mało tego, dostałam propozycje wspólpracy, moje konto ma ponad 10 lat i zaoferowano mi napisanie x recenzji za y zł każda..
@-->---
JasneKlipT pisze: ↑czw kwie 15, 2021 3:34 pmJa się na wizaz obraziłam i już tam nie zaglądam. Tam niesttey też jest duzo wpisów sponsorowanych.MyszkaMiki pisze: ↑czw kwie 15, 2021 12:00 pmJa siedze na wizazu. Tu sie chyba niw przyjmie takie cos. Tylko youtuberki sa na czasie.
Mało tego, dostałam propozycje wspólpracy, moje konto ma ponad 10 lat i zaoferowano mi napisanie x recenzji za y zł każda..
-
- Tritonotti
Ja, ja. Naturlich
-
- Tritonotti
Pandabanda pisze: ↑pt cze 25, 2021 1:42 pmWidzę, że do Wiednia już możemy lecieć
Zobacz rozkład jazdy i się pakujemy, nach Wieden!
Nie mogę wysyłać Tobie PW, a innym osobom mogę
Niby nie masz uprawnień do odczytu PW. Zobacz, czy nie masz zapchanej skrzynki
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
Dziewczyny, któraś planuje samej sobie ukręcić świece sojową z półproduktów od dostawców Wandzi? ;)
Jakby ktoś był bardziej w świecowym temacie to dajcie znać jakie proporcje zapachu do wosku trzeba użyć, żeby zapach faktycznie dawał czadu po całej chacie.
Jakby ktoś był bardziej w świecowym temacie to dajcie znać jakie proporcje zapachu do wosku trzeba użyć, żeby zapach faktycznie dawał czadu po całej chacie.