Start
Mój profil

Zwiazek z Rosjaninem?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Paniam
Tritonotti

Zwiazek z Rosjaninem?

Post autor: Paniam »

Czesc drogie Wandziary/Wandziarze.
Mam pewne pytanie dotyczace zwiazkow...
Otoz poznalam pewnego Rosjanina, ma jakies tam polskie korzenie, nawet polskie nazwisko. Nie mieszka w Polsce, jego proces otrzymania karty Polaka zostal zatrzymany przez wybuch pelnoskalowej wojny w 2022 r.
Jest cos na rzeczy ale nie jestem pewna? Co sadzicie o zwiazku z Rosjaninem? Moze ktoras z was byla w takim zwiazku?
Маленькая апокалипсис :alien:
Barasia
Koczkodan

Post autor: Barasia »

... A gdzie go poznałaś, skoro w Polsce nie mieszka?
Daj spokój sobie laska, typ może naiwnej szuka, żeby go do Polski jakoś "sprowadziła". Totalnie "na nie" jestem i nic mnie nie obchodzi jego rzekome pochodzenie polskie.
Awatar użytkownika
Paniam
Tritonotti

Post autor: Paniam »

Barasia pisze: wt lip 21, 2026 4:38 pm ... A gdzie go poznałaś, skoro w Polsce nie mieszka?
Daj spokój sobie laska, typ może naiwnej szuka, żeby go do Polski jakoś "sprowadziła". Totalnie "na nie" jestem i nic mnie nie obchodzi jego rzekome pochodzenie polskie.
Poznalam nie w Polsce wlasnie. W Londynie na wymianie jezykowej - ja mieszkam wlasnie w tym miescie, on w Serbii. Czesto bywa w UK.
Nie wiem czy to cos zmienia twoja opinie czy nie?
Маленькая апокалипсис :alien:
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
DramaQueen

Post autor: Juliaturczyniak »

Nie mam nic do Rosjan, którzy chcą być wolnymi ludźmi i uciec przed reżimem,tak samo Białorusini.
Jeśli chcesz być z nim w związku to bądź.
Barasia
Koczkodan

Post autor: Barasia »

Paniam pisze: wt lip 21, 2026 5:36 pm Poznalam nie w Polsce wlasnie. W Londynie na wymianie jezykowej - ja mieszkam wlasnie w tym miescie, on w Serbii. Czesto bywa w UK.
Nie wiem czy to cos zmienia twoja opinie czy nie?
Minimalnie lepiej to brzmi 😅... z tego rozumiem, że porusza się normalnie po Europie.
Przyznam, że jestem uprzedzona i miałabym paranoję, dopóki bym się nie upewniła jakie ma poglądy, to by mi ciężko było mu zaufać. Ale może to poczciwa osoba, która uciekła od reżimu i żyje na emigracji nie popierając tego co wyczynia jego kraj, jest taka realna szansa