Hej!
Czy macie coś, co faktycznie pomogło Wam w walce z celulitem? Jestem bezradna.
Był etap, że chodziła na żelazko antycelulitisowe, pomagało. Natomiast w momencie odstawienia zabiegów, wszystko wracało do stanu sprzed. Koszt drogi, do końca życia chodzić nie będę.
Aktualnie szczotkuję ciało, ćwiczę, a mam wrażenie, że jest gorzej niż kiedykolwiek.
Celulit
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryA jak u Ciebie z piciem wody?
U mnie pomaga właśnie porządne nawodnienie. Odkąd staram się pić dużo wody, jeść więcej owoców i warzyw, wykonywać przysiady i inne ćwiczenia to jest lepiej.
Tylko to też wymaga cierpliwości i czasu. I nie sądzę, by zniknął zupełnie.
U mnie pomaga właśnie porządne nawodnienie. Odkąd staram się pić dużo wody, jeść więcej owoców i warzyw, wykonywać przysiady i inne ćwiczenia to jest lepiej.
Tylko to też wymaga cierpliwości i czasu. I nie sądzę, by zniknął zupełnie.
𖦹:・゚⋆。°⭒✩・:*:。°.•☆•.°。:*:・✩⭒°。⋆・゚:𖦹
U mnie sytuacja się poprawiła od ćwiczeń siłowych na nogi na siłowni, przy czym ja się borykam z celulitem na wewnętrznej stronie ud.AwN pisze: ↑wt lip 21, 2026 4:00 pm Hej!
Czy macie coś, co faktycznie pomogło Wam w walce z celulitem? Jestem bezradna.
Był etap, że chodziła na żelazko antycelulitisowe, pomagało. Natomiast w momencie odstawienia zabiegów, wszystko wracało do stanu sprzed. Koszt drogi, do końca życia chodzić nie będę.
Aktualnie szczotkuję ciało, ćwiczę, a mam wrażenie, że jest gorzej niż kiedykolwiek.