Olga Herring
Moderator: verysweetcherry
Re: Olga Herring
13 komentarzy na 2 tys wyświetleń
Zapomniałam, że ona zawsze live robiła. Napisałam komentarz, zobaczymy czy usuną.MalaCzarna pisze: ↑ndz lut 18, 2024 9:28 pmAle komentarze są moderowane, sam fakt że wyłączyła premierę i czat świadczy o tym że jej się pali grunt.
Mój jest, dodał się od razu. Może nie ma w nim słów które podlegają filtrowaniu
Zobaczcie jaka strategia: przeczekać, w tym czasie starać się usunąć wszelkie dowody jakie są jeszcze w internecie, potem publikujesz nosy odcinek i moderujesz komentarze. No i to tyle w sumie .
Wychodzi na to, że rzeczywiście dopóki ktoś z commentary nie opowie o nich to przejdzie to bez echa.
Wychodzi na to, że rzeczywiście dopóki ktoś z commentary nie opowie o nich to przejdzie to bez echa.
-
- Trening tenisa
Słuchaliście tego nowego odcinka? Według mnie bez szału, jedyne co na plus, że nie znałam tej sprawy, ale sam sposób opowiedzenia odcinka przez Olgę bardzo mechaniczny, dobrze ktoś napisał na YT, że napieprza byle skończyc jak z karabinu maszynowego.
Zastanawiam się czy to spadek jakości ze względu na aferę i nerwy czy zawsze taka była, tylko tego nie dostrzegałam. Albo po prostu już mam taki niesmak, że ciężko mi być obiektywną w jej kierunku.
Zastanawiam się czy to spadek jakości ze względu na aferę i nerwy czy zawsze taka była, tylko tego nie dostrzegałam. Albo po prostu już mam taki niesmak, że ciężko mi być obiektywną w jej kierunku.
-
- GreckieWakacje
Ja nie i nie zamierzam już nigdy ich słuchać. Nie będę kieszeni napychać tym patusom.
Zawsze taka była, bo ja nie widze różnicy.MalaCzarna pisze: ↑pn lut 19, 2024 2:13 pm Słuchaliście tego nowego odcinka? Według mnie bez szału, jedyne co na plus, że nie znałam tej sprawy, ale sam sposób opowiedzenia odcinka przez Olgę bardzo mechaniczny, dobrze ktoś napisał na YT, że napieprza byle skończyc jak z karabinu maszynowego.
Szkoda, tylko Justyna mazur została do słuchania, bo ja lubię glownie polskie sprawy słuchać.
-
- Tritonotti
Odcinki przygotowują Olga, jej mąż i riserczerka Weronika xD
-
- GreckieWakacje
Ta sama ktora ich tak broniła na CSI?XDSkarolinaS pisze: ↑pn lut 19, 2024 3:55 pm Odcinki przygotowują Olga, jej mąż i riserczerka Weronika xD
-
- Tritonotti
jakos nie ma komentarzy. chowaja?Piankowy Ludzik pisze: ↑pn lut 19, 2024 3:24 pm https://youtu.be/BAmLb_ra9fs
Jest i zapowiadany wywiad
-
- Tritonotti
Też o tym pomyślałam xdmezalians_urodowy pisze: ↑pn lut 19, 2024 4:33 pmTa sama ktora ich tak broniła na CSI?XDSkarolinaS pisze: ↑pn lut 19, 2024 3:55 pm Odcinki przygotowują Olga, jej mąż i riserczerka Weronika xD
-
- Tritonotti
Są komentarze. Odsłon jest niewiele,więc pewnie dlatego.29362523190006 pisze: ↑pn lut 19, 2024 4:39 pmjakos nie ma komentarzy. chowaja?Piankowy Ludzik pisze: ↑pn lut 19, 2024 3:24 pm https://youtu.be/BAmLb_ra9fs
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W lasach państwowych na normalne stanowisko dostajesz się dopiero jak ktoś, z obecnie tam zatrudnionych, odchodzi na ten drugi świat. Jej rodzice byli jakoś bardzo wysoko postawieni tam, więc trochę zrozumiałe
Właśnie bez rodziców z nazwiskiem, to by mogła na budynek popatrzeć tylko z zewnątrz
[/quote]
Jej rodzice byli jakoś bardzo wysoko postawieni tam, więc trochę zrozumiałe
[/quote]
Nepotyzm...
Ojciec jest naczelnikiem w Lasach
Jej rodzice byli jakoś bardzo wysoko postawieni tam, więc trochę zrozumiałe
[/quote]
Nepotyzm...
Ojciec jest naczelnikiem w Lasach
Nie zgodzę się ze tylko czyta. Wybiela ofiary jak nikt innySkarolinaS pisze: ↑pn lut 19, 2024 7:04 pmSą komentarze. Odsłon jest niewiele,więc pewnie dlatego.29362523190006 pisze: ↑pn lut 19, 2024 4:39 pmjakos nie ma komentarzy. chowaja?Piankowy Ludzik pisze: ↑pn lut 19, 2024 3:24 pm https://youtu.be/BAmLb_ra9fs
-
- GreckieWakacje
Komentarze już wyłączone xD ale hucpaSkarolinaS pisze: ↑pn lut 19, 2024 7:04 pmSą komentarze. Odsłon jest niewiele,więc pewnie dlatego.29362523190006 pisze: ↑pn lut 19, 2024 4:39 pmjakos nie ma komentarzy. chowaja?Piankowy Ludzik pisze: ↑pn lut 19, 2024 3:24 pm https://youtu.be/BAmLb_ra9fs