Start
Mój profil

Reinkarnacja

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kayla1
Samarka

Reinkarnacja

Post autor: Kayla1 »

Co myślimy? Macie jakieś „doświadczenia”? Ostatnio odeszła dosyć bliska mi osoba i chciałabym wierzyć, że jeszcze się kiedyś spotkamy. (W innym życiu, może w „niebie”?)
Anusia
Modna

Post autor: Anusia »

Zastanawiam sie nad regresja hipnotyczna, ceny sa dosc wysokie. Polecam ksiazki Newtona,"Wedrowka dusz", "przeznaczenie dusz". Duzo jest w nich o tym, co dzieje sie z nami miedzy wcieleniami, wspomina o przewodnikach duchowych. Troche inna perspektywe na karme i reinkarnacje prezentuje w swoich ksiazkach Siergiej Łazariew. Nie ze wszystkim sie zgadzam, ale wiele informacji przyczynilo sie do mojego duchowego rozwoju.
Awatar użytkownika
FashFash
RARY

Post autor: FashFash »

Kayla1 pisze: pt lip 10, 2026 2:30 pm Co myślimy? Macie jakieś „doświadczenia”? Ostatnio odeszła dosyć bliska mi osoba i chciałabym wierzyć, że jeszcze się kiedyś spotkamy. (W innym życiu, może w „niebie”?)
Reinkarnacja na pewno istnieje, przychodzimy na świat po kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt razy, w zależności kto ma jakie lekcje karmiczne do odbycia. Jednakże czy się spotkasz jeszcze z Twoją bliską osobą? Nie wiadomo, pytanie czy to był Twój energetyczny twin flame (nie zawsze musi to być relacja romantyczna, wiele osób to myli albo tylko w tą stronę interpretuje), bo wtedy będzie siebie szukać w każdym życiu, czasem możecie się odnaleźć a czasem nie. Pamiętaj, że w tym "wyższym bycie" przez katolików zwanym niebem a przez inne wierzenia inaczej, to nie ma bólu, potrzeb, tęsknot itd., także dusza tej osoby (o ile zakończyła swój cykl żyć) może po prostu jest spokojna i szczęśliwa, i nie potrzebuje spotkania