Start
Mój profil

Szukam instagrama dziewczyny z lat 2012-2015

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
RecklessZombie
SkrzydełkaZhooters

Szukam instagrama dziewczyny z lat 2012-2015

Post autor: RecklessZombie »

Jeśli chodzi o lata to coś koło tego bo obstawiam że to mogą być moje czasy w gimnazjum/liceum.

Dziewczyna wrzucała raczej zdjęcia w stylu faceless lub swojego ciała. Była bardzo szczupła, na zdjęciach często była na łóżku na którym było np prześcieradło w ciemniejszym kolorze i jej nogi, obok jakiś kubek najczęściej ze starbucksa ale taki porcelanowy, jakiś talerz z owocami lub rogalikiem itp. Najczęściej była w samych majtkach i zdjęcia były od pasa w dół. Wrzucała też zdjęcia stylowek, raczej nosiła obcisłe rurki i botki na koturnach, często miała skórzaną kurtę, dodawała też zdjęcia z chłopakiem. Miała ścięte krótko włosy, max do ramion coś w stylu boba i grzywę, brązowy kolor.

Może ktoś kojarzy instagramy osób które miały taki styl i jest w stanie podrzucić nick? Może trafie na tę konto które szukam 😭
perelka1
Koczkodan

Post autor: perelka1 »

RecklessZombie pisze: ndz lip 19, 2026 1:32 am Jeśli chodzi o lata to coś koło tego bo obstawiam że to mogą być moje czasy w gimnazjum/liceum.

Dziewczyna wrzucała raczej zdjęcia w stylu faceless lub swojego ciała. Była bardzo szczupła, na zdjęciach często była na łóżku na którym było np prześcieradło w ciemniejszym kolorze i jej nogi, obok jakiś kubek najczęściej ze starbucksa ale taki porcelanowy, jakiś talerz z owocami lub rogalikiem itp. Najczęściej była w samych majtkach i zdjęcia były od pasa w dół. Wrzucała też zdjęcia stylowek, raczej nosiła obcisłe rurki i botki na koturnach, często miała skórzaną kurtę, dodawała też zdjęcia z chłopakiem. Miała ścięte krótko włosy, max do ramion coś w stylu boba i grzywę, brązowy kolor.

Może ktoś kojarzy instagramy osób które miały taki styl i jest w stanie podrzucić nick? Może trafie na tę konto które szukam 😭
Jakie to obrzydliwe
RecklessZombie
SkrzydełkaZhooters

Post autor: RecklessZombie »

perelka1 pisze: pn lip 20, 2026 6:50 am Jakie to obrzydliwe
To był jej charakterystyczny styl, nie wiem czy wciąż to Kontynuuje.

I żeby nie było, nie szukam jej żeby sobie popatrzeć. Próbuje odnaleźć stare profile osób które obserwowałam w czasach młodości żeby zawrzeć to w pracy magisterskiej i opisać jaki wpływ to miało na mnie
mallam
SushiRoll

Post autor: mallam »

Ale wiesz ze takie zdjęcia w tamtych czasach wrzucali niemalze wszyscy xd to co opisujesz to doslownie 1:1 stereotypowa "tumblr girl", jeśli nie zależy Ci na konkretnej osobie to wpisz sobie po prostu np na pinteresta "tumblr girl" i wyskoczą ci miliony takich zdjęć

A z ciekawości o czym piszesz magisterkę? Bo takiego researchu do mgr to sobie nie wyobrażałam 😅