Start
Mój profil

Masaż erotyczny dla par

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
HalszkaW
RóżowePolo

Masaż erotyczny dla par

Post autor: HalszkaW »

Pytanie skierowane do Pań, bo opinie Panów są w tym temacie powszechne w sieci.

Czy któraś z Was korzystała może z masażu erotycznego dla par? Realizowanego w miejscu, które świadczy tego typu usługi? Albo sama korzystała? Jak wrażenia?
rockshoot
Currently:home

Post autor: rockshoot »

Nie, ale mam zamiar nas zapisać. Problem w tym, że w mojej okolicy wszystko to wygląda tak burdelowo 🙈
Awatar użytkownika
klasowyklaun
Tritonotti

Post autor: klasowyklaun »

rockshoot pisze: pn lip 20, 2026 6:55 am Nie, ale mam zamiar nas zapisać. Problem w tym, że w mojej okolicy wszystko to wygląda tak burdelowo 🙈
i jak to wygląda? Pani masuje pana a pan panią? aż do wytry*ku?
rockshoot

klasowyklaun pisze: pn lip 20, 2026 8:40 am i jak to wygląda? Pani masuje pana a pan panią? aż do wytry*ku?
Przecież napisałam, że nie ale mam zamiar zapisać. Czyli nie byłam jeszcze :)
Awatar użytkownika
klasowyklaun
Tritonotti

Post autor: klasowyklaun »

rockshoot pisze: pn lip 20, 2026 11:56 am Przecież napisałam, że nie ale mam zamiar zapisać. Czyli nie byłam jeszcze :)
no umiem czytać, po prostu myślałem że skoro już chcesz się zapisać to orientujesz się jak to wygląda ;)
rockshoot

klasowyklaun pisze: wt lip 21, 2026 12:41 pm no umiem czytać, po prostu myślałem że skoro już chcesz się zapisać to orientujesz się jak to wygląda ;)
Wystarczy napisać do osoby wykonującej masaż, która wyjaśni wszystko :) ja jakiś czas temu właśnie pytałam, ale zrezygnowałam po tym jak zobaczyłam wygląd salonu :D nie jestem w stanie sobie przypomnieć jak oni mi to tam opisali