Aleksander jest piękne, ale Olek okropne xD
Imię dla dziecka
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Niemamweny
- Mokra Włoszka
Help! Nie mogę się zdecydować na imię dla dziewczynki
które z poniższych się wam najbardziej podoba: Alicja, Ida, Lidia, Aurelia, Matylda? 
MatyldaNiemamweny pisze: ↑pt cze 26, 2026 12:10 pm Help! Nie mogę się zdecydować na imię dla dziewczynkiktóre z poniższych się wam najbardziej podoba: Alicja, Ida, Lidia, Aurelia, Matylda?
![]()
Ida! Krótkie i piękne.Niemamweny pisze: ↑pt cze 26, 2026 12:10 pm Help! Nie mogę się zdecydować na imię dla dziewczynkiktóre z poniższych się wam najbardziej podoba: Alicja, Ida, Lidia, Aurelia, Matylda?
![]()
Najlepiej jakbyś sercem wybrała, bo każdej z nas inne imie się podoba.Niemamweny pisze: ↑pt cze 26, 2026 12:10 pm Help! Nie mogę się zdecydować na imię dla dziewczynkiktóre z poniższych się wam najbardziej podoba: Alicja, Ida, Lidia, Aurelia, Matylda?
![]()
Jeśli chodzi o Alicję bardzo ładne, ale tak bardzo popularne, że bardzo dużo dziewczynek ma tak na imię.
Najmniej popularne z tych co podałaś to Ida i Lidia
Istnieje coś takiego jak uwaga: numer pesel, który zawsze się różni.MoniMal pisze: ↑ndz mar 01, 2026 8:11 pm Drugie imię sie przydaje w urzędach itp. Slyszalam o sytuacji gdzie dziewczyna się początkowo nie dostała na studia bo były 2 kandydatki o takim samym imieniu i nazwisku i dopiero jak pojechała osobiście na uczelnię to się okazało dziękid drugiemu imieniu że to ona się dostała a nie ta 2 osoba. Fakt że to się działo na przełomie 90/00 ale mi się w pamięć wryło ;) sama mam 2 imiona i ich używam. Szczególnie drugie imię się przydaje jak ma się pospolite, popularne pierwsze imię.
- Pimpek0903
- Ciastko
Hej. Co myślicie o tych imionach
- chłopiec: Mieczysław, Tadeusz
- dziewczynka: Marina, Tomira
-
stokrotkapolna1234
- Tritonotti
Zadne z tych imion mi sie nie podobaPimpek0903 pisze: ↑śr lip 15, 2026 1:24 pm Hej. Co myślicie o tych imionach