Start
Mój profil

Białystok - polecajki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
evek
Channelka

Re: Białystok - polecajki

Post autor: evek »

Lol123!!! pisze: śr gru 03, 2025 1:41 pm W Joe przy ul. Warszawskiej jedyną osobą, która ma pocięcie o pilatesie to Emilka i te zajęcia polecam. Samo studio bardzo, bardzo ładne. Ściągnięte z Polka Pilates, ale naprawdę ładnie wyszło. No i wspólne śniadania, matcha też fajne.
Jedyne pojęcie o pilatesie to ma tam Gosia która siedzi w tym od ok 15 lat. Jest trenerem oraz szkoli innych. Ma ogromną wiedzę na ten temat. I to ona między innymi szkoliła Emilkę która ma więcej wspólnego z zumbą niż pilatesem.
Lol123!!!
Tritonotti

Post autor: Lol123!!! »

Cześć, pisałam do kilku z Was z priv, ale to bezcelowe. Potrzebuję bardzo kontakt do osoby, która może mi przekazać kilka informacji wewnętrznych z Kuchni Vikinga? Mam prywatną sprawę i potrzebuję pomocy ;)
Chapeaubas
Ciastko

Post autor: Chapeaubas »

evek pisze: ndz cze 28, 2026 8:36 pm Jedyne pojęcie o pilatesie to ma tam Gosia która siedzi w tym od ok 15 lat. Jest trenerem oraz szkoli innych. Ma ogromną wiedzę na ten temat. I to ona między innymi szkoliła Emilkę która ma więcej wspólnego z zumbą niż pilatesem.
To prawda. Rowniez tak uwazam. W tym studiu kwestia jest taka, ze trzeba uwazac czy idzie sie na pilates czy na fitness na reformerach.
Chapeaubas
Ciastko

Post autor: Chapeaubas »

Ihrmen pisze: pt cze 26, 2026 7:00 pm A ja mogę polecić figa z cynamonem, chodzę tam od samego początku i nigdy nie miałam tak pięknie zrobionych paznokci. Zawsze miałam problem bo od innych stylistek mi po tygodniu odpadały, a tam dziewczyny super wszystko dopasują pod Ciebie. Pełen profesjonalizm i fajna atmosfera ❤️
Ja akurat zawiodlam sie na tym studiu. Wlascicielka mnie zniechecila jak z pogarda powiedziala ze jak ‘jak jej klientki za bardzo wymyslaja, to odsyla je do dziewczyn ktore u niej pracuja’. Zero pokory. Do tego cena z kosmosu za jeden kolor oraz dwa razy nie trzymala mi sie stylizacja. Za taka chora cene powinna byc idealna. Moja kolezanka ktora tam byla tez miala problem z trwaloscia stylizacji.
Ihrmen
RoyalBaby

Post autor: Ihrmen »

Chapeaubas pisze: wt cze 30, 2026 12:46 pm Ja akurat zawiodlam sie na tym studiu. Wlascicielka mnie zniechecila jak z pogarda powiedziala ze jak ‘jak jej klientki za bardzo wymyslaja, to odsyla je do dziewczyn ktore u niej pracuja’. Zero pokory. Do tego cena z kosmosu za jeden kolor oraz dwa razy nie trzymala mi sie stylizacja. Za taka chora cene powinna byc idealna. Moja kolezanka ktora tam byla tez miala problem z trwaloscia stylizacji.
Ajjj szkoda. U mnie było całkowicie odwrotnie, dlatego poleciłam ten salon. Chodzę regularnie i nigdy nie miałam problemów z trwałością ani z obsługą. Widocznie każdemu może trafić się inne doświadczenie
stokrotkapolna1234
Tritonotti

Post autor: stokrotkapolna1234 »

W Bialymstoku obecnie powstała masa miejsc gdzie jest pilates ale wszędzie jest drogo. Chciałabym pójść i po prostu poćwiczyć a wszędzie jest jakaś otoczka wspólnych sniadan, wspólnych działań, wspólnego czegokolwiek co mnie naprawdę nie obchodzi. Nie szukam koleżanek tylko chce poćwiczyć i wrocic do domu
Awatar użytkownika
amica90
Tysiąc róż

Post autor: amica90 »

stokrotkapolna1234 pisze: czw lip 02, 2026 6:15 am W Bialymstoku obecnie powstała masa miejsc gdzie jest pilates ale wszędzie jest drogo. Chciałabym pójść i po prostu poćwiczyć a wszędzie jest jakaś otoczka wspólnych sniadan, wspólnych działań, wspólnego czegokolwiek co mnie naprawdę nie obchodzi. Nie szukam koleżanek tylko chce poćwiczyć i wrocic do domu
Mam dokładnie to samo. Udawanie Warszawy, te śniadania, a pilates wyrasta jeden na drugim. Myślałam, żeby skorzystać, bo mam pakiet sportowy z pracy i bym miała zniżkę jakieś 20 zł za jedne zajęcia, ale nic jakoś specjalnie mnie nie zachęciło.
🍿🍿🍿
Cindy1
Beżowa

Post autor: Cindy1 »

Gosia8 pisze: sob cze 13, 2026 11:11 pm :'(

Nie polecałabym pisania do endomission.anna, rozmawiałam z dziewczynami chorującymi na to i odezwały się do niej na początku diagnozy, nawet poszły na spotkanie - mówiły że to jest jak jakaś sekta.
Choruje na Endo, adeno + mam mięśniaki macicy, diagnozował mnie dr. Kuba Tomaszewski, wydałam kupę pieniędzy na diagnozę ale to jedyna osoba która mnie zdiagnozowała. Dobral odpowiednie leczenie.
Obecnie wprowadzona menopauza hormonalna, chodzę na zabiegi Icoone z podczerwienią (by zapobiec nowym zrostom) i nie ma co ukrywać, dieta i styl życia do zmiany..

Icoone zapobiega zrostom?
Mopsiklopsik
Gacie z oceanu

Post autor: Mopsiklopsik »

Mililio pisze: śr wrz 17, 2025 7:46 pm Byłam w em studio i nijak, zwykły fryzjer, szukam czegoś wow tak jak u Aksany ale jej osobowość mnie odrzuca :/
Fryzjerka jest najlepsza ale no nie będę do niej chodzić
Chyba w Białymstoku się nie doczekam top fryzjera…
U aksany dałam tysiaka za refleksy, których nie było widać po 3 dniach, zostało samo żółtko. Tragedia
Poliplott
Modna

Post autor: Poliplott »

Do Kariny też nie idźcie na usta
girlidunno
PsychoFanka

Post autor: girlidunno »

Mopsiklopsik pisze: wt lip 07, 2026 1:36 pm Nigdy u niej, ona ma pozwy zbiorowe za to jak popsuła dziewczynom usta. Po jej „kwasie” przed dwa lata miałam ogromne wary, które ciągle rosły, a rano w ogóle usta na pół twarzy. Coś okropnego, eskortka bez studiów, która zajebala się dochodowym biznesikiem
Potwierdzam, również to słyszałam i doświadczyłam na własnych ustach 😬
girlidunno
PsychoFanka

Post autor: girlidunno »

Poliplott pisze: wt lip 07, 2026 7:03 pm Do Kariny też nie idźcie na usta
Powiesz coś więcej?
xddxplolwp
Gacie z oceanu

Post autor: xddxplolwp »

Dziewczyny.. idziecie do lekarza specjalisty od powiększania ust a nie do „kosmetolozek” które nie mają pojęcia co robić tylko zbierają followy na insta i robią wszytsko żeby na insta to dobrze wyglądało to są psycho kosmetolozki idźcie do lekarza specjalisty.
stokrotkapolna1234
Tritonotti

xddxplolwp pisze: czw lip 09, 2026 11:23 pm Dziewczyny.. idziecie do lekarza specjalisty od powiększania ust a nie do „kosmetolozek” które nie mają pojęcia co robić tylko zbierają followy na insta i robią wszytsko żeby na insta to dobrze wyglądało to są psycho kosmetolozki idźcie do lekarza specjalisty.
No dobrze to w takim razie jaki jest najlepszy lekarz specjalista od powiększania ust?
xddxplolwp
Gacie z oceanu

Post autor: xddxplolwp »

Dr Natalia Romanowska ;)
stokrotkapolna1234
Tritonotti

xddxplolwp pisze: pt lip 10, 2026 9:43 am Dr Natalia Romanowska ;)
No tylko ciekawe jak sie do niej umówić skoro ona nikogo nowego nie przyjmuje.

A ktos inny?
l1234-ona
Koczkodan

Post autor: l1234-ona »

xddxplolwp pisze: pt lip 10, 2026 9:43 am Dr Natalia Romanowska ;)
Po co podawać kogoś kto nie przyjmuje od dawna i nie będzie przyjmował nowych klientek
Mopsiklopsik
Gacie z oceanu

l1234-ona pisze: pt lip 10, 2026 11:55 am Po co podawać kogoś kto nie przyjmuje od dawna i nie będzie przyjmował nowych klientek
Bo można iść do jej kliniki, która nosi nazwę jej imienia i nazwiska, gdzie również przyjmują godni polecenia lekarze?
l1234-ona
Koczkodan

Post autor: l1234-ona »

Mopsiklopsik pisze: pt lip 10, 2026 6:28 pm Bo można iść do jej kliniki, która nosi nazwę jej imienia i nazwiska, gdzie również przyjmują godni polecenia lekarze?
To wtedy pisze się coś typu lekarze od dr Romanowskiej jeśli faktycznie się chce ich polecić, ja o Romanowskiej dobre opinie słyszałam, a jej lekarzach za dużo opinii raczej nie ma póki co, to ona ma renomę, nie jej lekarze
Cindy1
Beżowa

Post autor: Cindy1 »

Nie wierzę w ten brak terminów, stale klientki nie muszą stale powiększać sobie ust 😵‍💫😅
cynkacytrynka
Siatkarka

Post autor: cynkacytrynka »

Cindy1 pisze: pt lip 10, 2026 8:04 pm Nie wierzę w ten brak terminów, stale klientki nie muszą stale powiększać sobie ust 😵‍💫😅
Mnie odstrasza takie coś jak termin jest odległy. Poza tym dużo o niej słyszałam i może jest zdolna, a te jej klientki traktują ją jak wyznawcę. Widziałam 2 osoby z ustami od samej Natalii i wcale naturalnie nie wyglądają 🙈 Co prawda nie ma w Białymstoku osoby, która robi ładne usta raczej są tu osoby, które robią duże, przerysowane efekty. Może u nas taki rynek skoro jest popyt 😝
stokrotkapolna1234
Tritonotti

Mopsiklopsik pisze: pt lip 10, 2026 6:28 pm Bo można iść do jej kliniki, która nosi nazwę jej imienia i nazwiska, gdzie również przyjmują godni polecenia lekarze?
Ale mnie nie obchodzi pójście do jej kliniki gdzie sa inni lekarze niby godni polecenia. Myslalam ze może ktos poleci kogoś konkretnego bo to żadne polecenie ze w sumie idź do kliniki a tam sa różni lekarze. I co z tego. Nadal nie wiem ktory jest polecany
Mopsiklopsik
Gacie z oceanu

stokrotkapolna1234 pisze: sob lip 11, 2026 9:54 am Ale mnie nie obchodzi pójście do jej kliniki gdzie sa inni lekarze niby godni polecenia. Myslalam ze może ktos poleci kogoś konkretnego bo to żadne polecenie ze w sumie idź do kliniki a tam sa różni lekarze. I co z tego. Nadal nie wiem ktory jest polecany
No są tam dwie babki xd poluzuj gumę dziewczyno.
Idź do Ani i tyle. Jakbyś pofatygowała się i zobaczyła kto tam w ogóle przyjmuje to nie sapałabyś się tutaj xd
Mopsiklopsik
Gacie z oceanu

Cindy1 pisze: pt lip 10, 2026 8:04 pm Nie wierzę w ten brak terminów, stale klientki nie muszą stale powiększać sobie ust 😵‍💫😅
Ale robią to raz w roku, 2x w roku botoks, do tego jakieś inne zabiegi plus ona jeździ ciągle na jakieś kongresy. Więc może mieć 10 stałych klientek i tyle.
stokrotkapolna1234
Tritonotti

Mopsiklopsik pisze: sob lip 11, 2026 10:50 am No są tam dwie babki xd poluzuj gumę dziewczyno.
Idź do Ani i tyle. Jakbyś pofatygowała się i zobaczyła kto tam w ogóle przyjmuje to nie sapałabyś się tutaj xd
Xdddd
Ja sie nie sapie. Nie wiem co to w ogole znaczy tak naprawde. Zapytałam kogo polecacie zeby dowiedzieć sie konkretnie o lekarzu i tyle. To ze sprawdzę kto tam przyjmuje dalej nic nie zmienia bo myslalam ze ktos napisze cos konkretnej osobie a nie idz zeby iść.
I naucz sie czytać ze zrozumieniem to moze przestaniesz sie sapać. Nie umiesz odpowiedzieć na konkretnie zadane pytanie