Start
Mój profil

Zero ochoty na keks

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
misamta
RoyalBaby

Zero ochoty na keks

Post autor: misamta »

1,5 roku po ślubie. Seksu 0 i ochoty 0. I to nie jedynie na mojego meza. Nie mam ochoty na nikogo.

Uprzedzająć nie biorę tabletek antykoncepcyjnych i zrobiłam wszystkie badania laboratoryjne, z których okazało się,że ze mną wszystko jest ok. Co mogę zrobić więcej? :(
Vaxi_bllom
MoetGlass

Post autor: Vaxi_bllom »

Już zakładałaś inny wątek na temat braku orgazmu i nie odpisałaś na posty. Byłaś u seksuologa?
kaleila
RóżowePolo

Post autor: kaleila »

keks jest koniecznością, kiedy mózg tego się domaga. To ważna potrzeba życiowa, ale nie aż tak ważna, by o życiu decydowała. Są takie przypadki aseksualności. Nie masz potrzeby, to ten temat nie powinien cię obchodzić. Na pewno jest wiele zachowań , które innym sprawiają radość, gdy dla ciebie są obojętne.I to może być jedna z tych spraw. Problem, to małżeństwo. O mężu nie napisałaś. Czyżby impotent? Półtora roku to sporo. Podpowiem, ze wielu kobietom pomagaja tabletki na libido.
misamta
RoyalBaby

Post autor: misamta »

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Robiłam badania na tarczycę bo sama już się zastanawiałam czy te problemy nie wynikają właśnie z tarczycy ale jednak nie. Myślicie,że jest sens iść z tym do ginekologa?
Jeśi chodzi o suplementację to nie. Niczego na razie nie stosowałam
Vaxi_bllom
MoetGlass

Post autor: Vaxi_bllom »

Dr Nalewczyńsk
Załączniki
fw_1784711548793.jpg
fw_1784711548793.jpg (115.13 KiB) Przejrzano 107 razy
UNNNA
RoyalBaby

Post autor: UNNNA »

Wbrew pozorom nie jest to takie głupie . Ginekolog to lekarz, na pewno ma sytuacje, w których pacjentki przychodzą do niego z problemem niskiego libido. Autorko poczytaj sobie o Libido therapy Moja żona to przyjmuje. Poleciła jej jej pani ginekolog. Na początku nie chciała tego przyjmować bo myślała ,ze jej to zupełnie nie pomoże ale co sie okazało to to,że tabletki rzeczywiscie dobrze dzialaja na libido.