Olga Herring
Moderator: verysweetcherry
Re: Olga Herring
Ohydni ludzie. Mam nadzieję, że poblokowanie komentarzy w każdym możliwym miejscu nie wpłynie na to, że zaraz wszyscy zapomną albo w ogóle nie dowiedzą się o tym co to za typy. On to typowy gość z #przegryw na wykopie.
-
- Srebrna Kropeczka
Ktoś wie jak on wygląda ? Tak z bliska ? Ona go pokazywała kiedyś ? Na początku pamiętam mówiła o nim więcej , teraz cicho
No bo jak usuwają wszystkich, żeby usunąć grupę, to i Ciebie też.
Ja się zastanawiam czemu na YT nie ma komentarzy na ten temat? Myślicie że na bieżąco usuwają?
W ogóle pomyślałam sobie, że to jest dziwna sytuacja, gdzie oni po roku już się zaręczają (tak, wiem że tak można), on wrzuca na forum posty, że już nie jest przegrywem, bo się oświadczył, tak jakby ona była jego 'trofeum'?
Ja się zastanawiam czemu na YT nie ma komentarzy na ten temat? Myślicie że na bieżąco usuwają?
W ogóle pomyślałam sobie, że to jest dziwna sytuacja, gdzie oni po roku już się zaręczają (tak, wiem że tak można), on wrzuca na forum posty, że już nie jest przegrywem, bo się oświadczył, tak jakby ona była jego 'trofeum'?
Oni są nienormalni. Uwaga bilans na dzisiaj: 5 tys członków a było na początku chyba około 11 tys.
Mogą robić co chcą i tak screeny są , a gdzieś kiedyś komentowanie będzie włączone.
Ale mnie śmieszy jak im się dupy palącałe noce mister klawiatura siedzi i klepie
Mogą robić co chcą i tak screeny są , a gdzieś kiedyś komentowanie będzie włączone.
Ale mnie śmieszy jak im się dupy palącałe noce mister klawiatura siedzi i klepie
Dla mnie to jest niepojęte totalnie, że on wypisuje takie obrzydliwości/głupoty, gdzie wszyscy wiedzą, że to on (czyli nawet nie może zakładać, że jest anonimowy i to nie wypłynie). A teraz wielkie zdziwienie, że ktoś wrzucił gdzieś jakieś screeny
Wystarczy żeby mniejsze czy większe commentary to podchwyciło, a takie coś czyli obrzydliwe wpisy na wykopie się super klika, to dopiero im się dupy zapalą.Mandi pisze: ↑pt lut 09, 2024 9:10 am Oni są nienormalni. Uwaga bilans na dzisiaj: 5 tys członków a było na początku chyba około 11 tys.
BTW co ona w nim widzi...
Spokojnie, wyjdzie podcast u żurnalisty, to będzie miejsce do pisania komentarzy - ich macki nie sięgają jego kanału ani konta na ig.
Tak, tez pamietam ja z wykopu. Jeszcze jak kupowała jakiegos suva i sie chwaliła z zarobkami na podcascie
Tak, tez pamietam ja z wykopu. Jeszcze jak kupowała jakiegos suva i sie chwaliła z zarobkami na podcascie
Podobieństwo do prawdziwych osób i wydarzeń jest przypadkowe :twisted:
-
- Gacie z oceanu
Jeszcze wczoraj byłam na grupie na fb, dzisiaj wchodzę i już grupy nie widzę, aż jest to nie do uwierzenia jak oni próbują to zamieść pod dywan. Pomyśleć, że kiedyś czekałam na każdy jej nowy film na yt, dzisiaj leci unfollow.
Ma jeszcze kilka, ale takie co on stoi tyłem i widać tylko jego plecyPiankowy Ludzik pisze: ↑pt lut 09, 2024 10:25 am O, zdjęcia pana Diplo poznikały z Instagama pani Namy xd
-
- Koczkodan
Ej, wchodze na wykopa i chcę wyszukać Diplo i Namę. NIE MA. Chyba usunęli konta
-
- Tritonotti
Na jej prywatnym FB jest fotka ze zlotu podcasterow w radiu Zet z roku 2021, gdzie w pełnej krasie widać zakolaka(sam się tak określił xd)Piankowy Ludzik pisze: ↑pt lut 09, 2024 10:25 am O, zdjęcia pana Diplo poznikały z Instagama pani Namy xd
Niestety u innych podcasterow pod filmami też może być moderacja komentarzy, bo może nie będą chcieli się mieszać. Śledziowie na pewno mają blokadę na słowa kluczowe, albo ręczna weryfikację komentarzy.
-
- Tritonotti
10 minut i już nie mogę znaleźć zdjęciaSkarolinaS pisze: ↑pt lut 09, 2024 11:16 amNa jej prywatnym FB jest fotka ze zlotu podcasterow w radiu Zet z roku 2021, gdzie w pełnej krasie widać zakolaka(sam się tak określił xd)Piankowy Ludzik pisze: ↑pt lut 09, 2024 10:25 am O, zdjęcia pana Diplo poznikały z Instagama pani Namy xd
Niestety u innych podcasterow pod filmami też może być moderacja komentarzy, bo może nie będą chcieli się mieszać. Śledziowie na pewno mają blokadę na słowa kluczowe, albo ręczna weryfikację komentarzy.
-
- Tritonotti
xD pozdro Olga, pozdo Lukasz- raz cos wrzucone do internetu nie ginie xDLena1310 pisze: ↑pt lut 09, 2024 11:27 am10 minut i już nie mogę znaleźć zdjęciaSkarolinaS pisze: ↑pt lut 09, 2024 11:16 amNa jej prywatnym FB jest fotka ze zlotu podcasterow w radiu Zet z roku 2021, gdzie w pełnej krasie widać zakolaka(sam się tak określił xd)Piankowy Ludzik pisze: ↑pt lut 09, 2024 10:25 am O, zdjęcia pana Diplo poznikały z Instagama pani Namy xd
edit. cofam pozdrowienie- zdjecie nadal jest ;)
Faktycznie, sorki za zamieszanie, nie ogarnęłam że to on. Ale wydaje mi się, że i tak tu siedzą ;)SkarolinaS pisze: ↑pt lut 09, 2024 11:41 amxD pozdro Olga, pozdo Lukasz- raz cos wrzucone do internetu nie ginie xDLena1310 pisze: ↑pt lut 09, 2024 11:27 am10 minut i już nie mogę znaleźć zdjęciaSkarolinaS pisze: ↑pt lut 09, 2024 11:16 am
Na jej prywatnym FB jest fotka ze zlotu podcasterow w radiu Zet z roku 2021, gdzie w pełnej krasie widać zakolaka(sam się tak określił xd)
edit. cofam pozdrowienie- zdjecie nadal jest ;)
Co do innych podcasterów to ciekawe, bo np Justyna Mazur jest baaaardzo poprawna politycznie i nawet w bio na insta ma, że popiera lgbt itd, to ciekawe jakby się odniosła do wywodów pana śledzia.SkarolinaS pisze: ↑pt lut 09, 2024 11:16 amNa jej prywatnym FB jest fotka ze zlotu podcasterow w radiu Zet z roku 2021, gdzie w pełnej krasie widać zakolaka(sam się tak określił xd)Piankowy Ludzik pisze: ↑pt lut 09, 2024 10:25 am O, zdjęcia pana Diplo poznikały z Instagama pani Namy xd
-
- Tritonotti
Imo odnosić się nie musi. Ma teraz swoje sprawy okolociazowe więc nie zdziwił abym się nawet gdyby jej się nie chciało odnosićGrubababa pisze: ↑pt lut 09, 2024 12:15 pmCo do innych podcasterów to ciekawe, bo np Justyna Mazur jest baaaardzo poprawna politycznie i nawet w bio na insta ma, że popiera lgbt itd, to ciekawe jakby się odniosła do wywodów pana śledzia.SkarolinaS pisze: ↑pt lut 09, 2024 11:16 amNa jej prywatnym FB jest fotka ze zlotu podcasterow w radiu Zet z roku 2021, gdzie w pełnej krasie widać zakolaka(sam się tak określił xd)Piankowy Ludzik pisze: ↑pt lut 09, 2024 10:25 am O, zdjęcia pana Diplo poznikały z Instagama pani Namy xd