Start
Mój profil

Nie wiem co robić

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
fantasmagorie
Bagietka z szarlott

Re: Nie wiem co robić

Post autor: fantasmagorie »

Takich facetów zostawiamy. W sensie serio, nawet nie ma co dłużej pisać.
Vaxi_bllom
MoetGlass

Post autor: Vaxi_bllom »

Widać, że jesteś elokwentna, masz wysoki poziom inteligencji emocjonalnej i znasz swoje granice. Dobrze wiesz, jak na ciebie działa jego zachowanie i że ten związek ci szkodzi. Zadajesz tylko retoryczne pytanie obcym ludziom :')

Swoją drogą, żałosna wymówka o ADHD. Znam to i wielkie XD. Jeszcze dochodzi gadanie, że facet nie będzie chodził na terapię i brał leków (skoro jego ADHD jest tak uciążliwe dla niego i jego otoczenia), bo to zmieni jego osobowość i nie będzie już sobą :') A ta osobowość to bycie furiatem, toksykiem, nieszanowanie partnerki i wyładowywanie na niej swoich nieprzepracowanych emocji.
mariaow
MolieraDress

Post autor: mariaow »

Vaxi_bllom pisze: pt cze 26, 2026 9:28 am Widać, że jesteś elokwentna, masz wysoki poziom inteligencji emocjonalnej i znasz swoje granice. Dobrze wiesz, jak na ciebie działa jego zachowanie i że ten związek ci szkodzi. Zadajesz tylko retoryczne pytanie obcym ludziom :')

Swoją drogą, żałosna wymówka o ADHD. Znam to i wielkie XD. Jeszcze dochodzi gadanie, że facet nie będzie chodził na terapię i brał leków (skoro jego ADHD jest tak uciążliwe dla niego i jego otoczenia), bo to zmieni jego osobowość i nie będzie już sobą :') A ta osobowość to bycie furiatem, toksykiem, nieszanowanie partnerki i wyładowywanie na niej swoich nieprzepracowanych emocji.
Typowo. Jeszcze podkreślę, że to ADHD to domniemane, bo bez diagnozy, czyli na tiktoku sobie zdiagnozował… co się dzieje, że ludzie przyklejają sobie łatkę żeby usprawiedliwić bycie agresywnym dupkiem. To tylko szkodzi tym, którzy faktycznie mają diagnozę, a jednocześnie daleko im do bycia chamem.
fantasmagorie
Bagietka z szarlott

Post autor: fantasmagorie »

pessoa pisze: pt cze 26, 2026 12:33 pm Pytam, bo czasami już serio zastanawiam się, czy to nie problem we mnie i może się czepiam o wszystko. Gadałam też z bratem i powiedział, że mu to wygląda na niski poziom autorefleksji i nieumiejętność radzenia sobie z tym, że serio mogłeś coś zrobić źle. Kilka dni temu usłyszałam, że jestem największym wparciem i bla bla bla, dobrze że jesteś, nikogo nie kochałem jak ty bla bla bla. Pora uciekać 🫠
Go girl!!!! 🩵❤️💚💛