Depilacja laserowa
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Depilacja laserowa
Tylko aleksandrytowy, ewentualnie łączony. Ból nieporównywalnie mniejszy niż np. przy light sheer, nie wspominając o IPL.
Ja robilam w 2012/2013 roku i wtedy było to bardzo drogie. Ja mam ciemna karnacje wiec musialam robic na mniejszej mocy i tak mialam przypaloną skóre i dluzej się goilo. Ale efekt REWELACYJNY. Nic nie odroslo. Mam jakies pojedyncze włoski, ktore pewnie trzeba pojedynczo wustrzelac ale tego nie widac i zapominam o tym. Mam zrobione pachy, bikini i nogi. I wtedy to bardzo bolało. Wiem, ze teraz są nowsze lasery niz w tym 2012 roku i podobno mniej bolesne, ale jesli piszecie, ze u was odrasta to moze sa tez mniej skuteczne?
-
glodna_jestem
- SushiAddict
Dziewczyny help me
Od ponad roku chodzę na depilację laserową. Bikini - Titano soprano, a nogi wraz z pachami - primelaser. Efekt ? Prawie żaden
wszystko mi odrasta, fakt, włoski są cieńsze ale dalej po takiej solidnej serii zabiegów spodziewałam się czegoś bardziej spektakularnego. Mało tego jestem brunetką o dość ciemnych i grubych włosach. Dodam, że nie mam problemów hormonalnych. Planuje wykupić sobie jeszcze pojedyncze zabiegi Deka motus AX, ale naprawdę mi się nie uśmiecha, bo na te poprzednie wydałam tyle pieniędzy, że boję sie, że znowu pójdzie wszystko na marne
Od ponad roku chodzę na depilację laserową. Bikini - Titano soprano, a nogi wraz z pachami - primelaser. Efekt ? Prawie żaden