Start
Mój profil

Uzależnienie od chwilówek – gdzie szukać pomocy w Małopolsce?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Zyvorn
Ciastko

Uzależnienie od chwilówek – gdzie szukać pomocy w Małopolsce?

Post autor: Zyvorn »

W zeszłym roku mocno popłynąłem z chwilówkami i zaczynam sobie z tym psychicznie nie radzić. Zastanawiam się nad terapią w jednym z ośrodków w Małopolsce, ale kompletnie nie wiem od czego zacząć. Ktoś przechodził podobną drogę?
Pancakes_

Post autor: Pancakes_ »

Zyvorn pisze: pn cze 22, 2026 12:37 am W zeszłym roku mocno popłynąłem z chwilówkami i zaczynam sobie z tym psychicznie nie radzić. Zastanawiam się nad terapią w jednym z ośrodków w Małopolsce, ale kompletnie nie wiem od czego zacząć. Ktoś przechodził podobną drogę?
Nie przechodziłam czegoś podobnego, ale mogę coś polecić.
Zgłoś się do najbliższego Ośrodka Pomocy Kryzysowej, oni Cie nakieruja gdzie powinieneś sie zgłosić. Dodatkowo będą w stanie na pewno zaplanować na bieżąco kilka spotkań z Tobą dopóki nie dostaniesz się do konkretnego ośrodka.

Powodzenia!
Morix
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Morix »

W AzylVIP zapewniają maksymalną dyskrecję i bardzo dbają o to, żeby uzależniony pacjent czuł się od samego początku bardzo komfortowo. Tam przygotowali dużo procedur, żeby zachować pełną prywatność przez cały pobyt i możesz się dzięki temu bardziej skupić na wewnętrznej regeneracji. Zerknij na cały profil ośrodka tutaj – https://azylvip.pl/
FikolMikol
Dieta 600 kcal

Post autor: FikolMikol »

Morix pisze: pt wrz 04, 2026 8:43 am W AzylVIP zapewniają maksymalną dyskrecję i bardzo dbają o to, żeby uzależniony pacjent czuł się od samego początku bardzo komfortowo. Tam przygotowali dużo procedur, żeby zachować pełną prywatność przez cały pobyt i możesz się dzięki temu bardziej skupić na wewnętrznej regeneracji. Zerknij na cały profil ośrodka tutaj – https://azylvip.pl/
Ktoś nie ma hajsu na bieżąco i musi brać chwilówki a ty mu polecasz prywatny detoks VIP XD