Wstaje i szykuje się do pracy w pośpiechu xD zależy mi żeby dłużej pospać do ostatniej możliwej chwili niż przed pracą robić jedzenie, pić coś itp, po prostu wstaje i się szykuje do roboty. Wogole jestem w szoku ze każdy pije kawę, znaczy może nie tyle co w szoku ale dziwne że ja akurat nigdy tego nie robię bo po prostu po kawie czuję się mega źle, więc jak pomyślę o wypiciu takiej rano po przebudzeniu na czczo to aż mnie trzepie hah
Dzień zaczynam niestety (a niestety dlatego, że troszeczkę za dużo zajmuje mi to czasu) od przeglądnięcia social mediów, potem leki, szklanka wody i śniadanie
sedlera pisze: ↑śr sie 28, 2024 11:49 am
Czy ktoś z Was używa młynek na odpady do zlewu. Czy to prawda że nie można wlewać do zlewu wrzątku np. z odcedzania ziemniaków
My wlewamy, ale ten młynek ma z 20 lat, może z nowymi jest inaczej.
Można spokojnie wlewać wrzątek. Zanieczyszczeniami zajmuje się oczyszczalnia. Resztki są tak mocno rozdrobnione że swobodnie przechodzą przez rury. Nie zlewasz wielkich kawałków w toalecie (jak robią inni którzy nie mają młynka) Używam młynka w domu już 7lat i nie wyobrażam sobie go nie mieć. W pracy również używamy przemysłówki i jak najbardziej na plus. Jedynie uważaj z łyżeczkami i kośćmi https://nowe-agd.pl/armatura-kuchenna/g ... -odpadow/
Na stronie jest opisane jaka jest zasada działania takiego młynka do odpadów.