Start
Mój profil

Torebki Ves

Moderator: verysweetcherry
sovre77
PsychoFanka

Torebki Ves

Post autor: sovre77 »

Dziewczyny, czy któraś z was miała do czynienia z tą marką? Swego czasu mieli multum reklam na ig/tiktoku. Wyglądają super na zdjęciach, ale zastanawiam się, jak się trzymają przy dłuższym korzystaniu oraz ogólnie jak się sprawdzają.

Przy okazji czy macie do polecenia marki z torbami w tym stylu, ale ze skóry naturalnej? Ta ekoskóra jest najbardziej zniechęcająca u nich

Obrazek
zioloprowansalskie
RoyalBaby

Post autor: zioloprowansalskie »

hej! Ja mam torebke z ves point od 3 lat, nosze ja codziennie naprawde nie oszczędzam jej. W ten weekend zmiescila rekordowo (otwarta) uwaga:
standardowe klamoty
brud na dnie
kosmetyczka
6 piw w butelkach
pudelko po obiedze z pracy

Kazdemu polecam, nie ma ani jednego zadrapania. Mam model LOOP SMOOTH i mysle czy nie zamowic na jesien jeszcze wiekszej, bo o ile na co dzien jest ekstra, to jak na zajecia na caly dzien ide z ipadem i jedzeniem w 4 pudelkach to juz sie nie domyka i to mnie wkurza
sovre77
PsychoFanka

Post autor: sovre77 »

zioloprowansalskie pisze: wt sie 11, 2026 12:55 am hej! Ja mam torebke z ves point od 3 lat, nosze ja codziennie naprawde nie oszczędzam jej. W ten weekend zmiescila rekordowo (otwarta) uwaga:
standardowe klamoty
brud na dnie
kosmetyczka
6 piw w butelkach
pudelko po obiedze z pracy

Kazdemu polecam, nie ma ani jednego zadrapania. Mam model LOOP SMOOTH i mysle czy nie zamowic na jesien jeszcze wiekszej, bo o ile na co dzien jest ekstra, to jak na zajecia na caly dzien ide z ipadem i jedzeniem w 4 pudelkach to juz sie nie domyka i to mnie wkurza
hahahah 6 piw mnie przekonało. dzięki za odpowiedź:)