Start
Mój profil

Nessy shop

Moderator: verysweetcherry
paradise
Srebrna Kropeczka

Re: Nessy shop

Post autor: paradise »

Lamadrina1717 pisze: pn maja 18, 2026 10:58 am Najlepsze jest to że ona te piersi robiła już z trzy lub cztery razy. Takie balony nigdy nie będą wyglądać dobrze przy takiej wadze, a tu znowu kolejna operacja wjeżdża ciekawe czy nie piersi znowu 😅
Mąż zamiast zawieźć na operację powinien zawieźć do psychologa w tym przypadku 🤦🏽‍♀️
Doslownie…raczej juz bardziej do szpitala psychiatrycznego powinien ja zawiezc na jakies dożywianie organizmu i terapie, moze jak sie jej mozg tez odzywi to zrozumie do jakiego stanu sie doprowadzila i jak wyglada…😢

Podejrzewam, ze oz💉 tez jest grany wiec musi miec na maxa wyniszczenie organizmu od srodka :(
paradise
Srebrna Kropeczka

Btw typiara robi pewnie kolejna opke cyckow, tylka lub inna wymyslona przez swoja chora glowe, a robi na swoim fb ciuchowym wokol tego otoczke jakby miala przejsc operacje na otwartym sercu w zwiazku z jakas choroba, a nie z wlasnej fanaberii 🤦🏻‍♀️
Lamadrina1717

Post autor: Lamadrina1717 »

paradise pisze: pn maja 18, 2026 8:03 pm Btw typiara robi pewnie kolejna opke cyckow, tylka lub inna wymyslona przez swoja chora glowe, a robi na swoim fb ciuchowym wokol tego otoczke jakby miala przejsc operacje na otwartym sercu w zwiazku z jakas choroba, a nie z wlasnej fanaberii 🤦🏻‍♀️
Za każdym razem to samo 😂 Chyba chodzi o wyświetlenia, lajki i nowe klientki przez „zrobienie szumu”. Tak samo jak pokazywała że kolejny raz spalili jej auto. Kogo to obchodzi na profilu butikowym? Jeśli ktoś obserwuje butik to chce oglądać ciuchy a nie wywody o operacjach lub spalonych autach czy kolejnej przegranej walce męża… od tego są profile prywatne 💁🏽‍♀️
paradise
Srebrna Kropeczka

Jak myslicie jaka operacja byla grana?
Tyłek czy nos?
l1234-ona
Skarpeta Rakieta

Post autor: l1234-ona »

paradise pisze: sob maja 30, 2026 2:56 pm Jak myslicie jaka operacja byla grana?
Tyłek czy nos?
Nos już zrobila. Obstawiam facelifting. Tak, facelifting, ona nie ma jeszcze 30 lat, a twarz, policzki, bruzdy nosowo wargowe obwisłe od ciągłych ingerencji typu nici, stymulatory itp. Tylek w zasadzie też możliwy, bo widać że ona w sobie ciągle coś przerabia
Z takim wyniszczającym wychudzeniem organizmu powodzenia w szybkim powrocie do zdrowia po operacji 🤦
paradise
Srebrna Kropeczka

l1234-ona pisze: sob maja 30, 2026 3:12 pm Nos już zrobila. Obstawiam facelifting. Tak, facelifting, ona nie ma jeszcze 30 lat, a twarz, policzki, bruzdy nosowo wargowe obwisłe od ciągłych ingerencji typu nici, stymulatory itp. Tylek w zasadzie też możliwy, bo widać że ona w sobie ciągle coś przerabia
Z takim wyniszczającym wychudzeniem organizmu powodzenia w szybkim powrocie do zdrowia po operacji 🤦
O racja, faktycznie wszystko wskazuje na facelifting przy jej poziomie kompleksow i poprawianiu u siebie wszystkiego co tylko mozliwe to tylko to juz w sumie zostalo 🤦🏻‍♀️
Serio ona nie ma 30 lat?!
Wyglada na jakies 45 🤦🏻‍♀️
Doslownie…nie wiem co za chory lekarz podjal sie powaznej operacji u tak zaglodzonej, wyniszczonej i chorej osoby 😢
paradise
Srebrna Kropeczka

Nasza Agniesia wraca w przyszłym tygodniu, ciekawe czy przyzna sie co sobie tym razem poprawila 🤭
l1234-ona
Skarpeta Rakieta

No i ewidentnie chyba wjechał facelift, czoło zaklejone jakimiś opatrunkami, ciągle w okularach i kapeluszu chodzi.
Swoją drogą, on ją nieźle dissuje: ona się zakrywa, na zdjęciach u siebie teraz albo się nie pokazuje wcale albo jak już to tyłem, a ten robi storke taką 'z dupy' - niby jakiś widoczek filmuje i nagle centralnie najeżdża na nią a ta się kuli/zakrywa rękami 🤦🤦
W tygodniu wstawił storke ze zdjęciem na maksa porobionej blondynki AI, z przesadzonymi ustami, cienkim nosem itp itd, z podpisem że nim ty znajdziesz takiego faceta jak ja, to ja znajdę dziesięć takich jak ty 😶😶
Ale ten ich związek to cringe 😐
Madrine17
Siatkarka

Post autor: Madrine17 »

l1234-ona pisze: pt cze 05, 2026 4:24 pm No i ewidentnie chyba wjechał facelift, czoło zaklejone jakimiś opatrunkami, ciągle w okularach i kapeluszu chodzi.
Swoją drogą, on ją nieźle dissuje: ona się zakrywa, na zdjęciach u siebie teraz albo się nie pokazuje wcale albo jak już to tyłem, a ten robi storke taką 'z dupy' - niby jakiś widoczek filmuje i nagle centralnie najeżdża na nią a ta się kuli/zakrywa rękami 🤦🤦
W tygodniu wstawił storke ze zdjęciem na maksa porobionej blondynki AI, z przesadzonymi ustami, cienkim nosem itp itd, z podpisem że nim ty znajdziesz takiego faceta jak ja, to ja znajdę dziesięć takich jak ty 😶😶
👏🏼👏🏼👏🏼 zgadłaś! Facelifting. Ależ tam są kompleksy skoro non stop coś poprawia, a teraz twarz liftingiem w tak młodym wieku? Tyle operacji a tyłek dalej płaski 😁
Poza tym te jego storki odnośnie tych sztucznych lasek są cringe. Chłop ewidentnie cały czas dissuje swoją żonę 🤣🤣🤣
Załączniki
fw_1780671866756.jpg
fw_1780671866756.jpg (125.14 KiB) Przejrzano 124 razy
l1234-ona
Skarpeta Rakieta

Przy prawdziwie zakochanym w swojej kobiecie facecie nie ma potrzeby się poprawiać
Tu widać że cialo podświadomie czuje że nie jest kochane takie jakie jest
paradise
Srebrna Kropeczka

Madrine17 pisze: pt cze 05, 2026 5:04 pm 👏🏼👏🏼👏🏼 zgadłaś! Facelifting. Ależ tam są kompleksy skoro non stop coś poprawia, a teraz twarz liftingiem w tak młodym wieku? Tyle operacji a tyłek dalej płaski 😁
Poza tym te jego storki odnośnie tych sztucznych lasek są cringe. Chłop ewidentnie cały czas dissuje swoją żonę 🤣🤣🤣
A jak ma nie byc plaski jak laska sie glodzi, ma wyglodzony organizm, wychudzenie i wyglada jakby zaraz miala wachac kwiatki od spodu? 😢
paradise
Srebrna Kropeczka

l1234-ona pisze: pt cze 05, 2026 4:24 pm No i ewidentnie chyba wjechał facelift, czoło zaklejone jakimiś opatrunkami, ciągle w okularach i kapeluszu chodzi.
Masz jakies screeny jego storek z nią albo jej storek?
l1234-ona
Skarpeta Rakieta

O rety 😶 twarz maska, nieruchoma
Nie da rady się uśmiechnąć
paradise
Srebrna Kropeczka

l1234-ona pisze: śr cze 10, 2026 4:16 pm O rety 😶 twarz maska, nieruchoma
Nie da rady się uśmiechnąć
Czemu ta kobieta sie tak szpeci na twarzy i wyniszcza cialo glodowkami? 😢
Niewiele potrzeba i bedzie tragedia…
Szkoda jej bardzo :(
paradise
Srebrna Kropeczka

Co ona sobie robila na tej twarzy? Wyglada to przerazajaco…
Ktos wie cos wiecej co to byla za operacja?
+ widac, ze wrocila jeszcze bardziej wychudzona niz przed wyjazdem…cos strasznego 😭