Dobry krem do suchych dłoni
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- Oliwkowa888
- BlondDoczep
Dobry krem do suchych dłoni
Mam pytanie odnośnie dobrego kremu do dłoni. Nigdy nie miałam problemów z suchymi dłońmi, ale ostatnio w pracy robimy porządki w dokumentacji i to są tony papierów. Po kontakcie z tym mam okropnie suche dłonie. Same place, którymi te dokumenty przerzucam, jak i nawet wierzch dłoni. Potrzebuję jakiegoś dobrego kremu nawilżającego. Z góry dzięki za polecajki.
- maly.ludek
- Currently:Top
-
ZulaGryzula
- RoyalBaby
Avene, świetnie się sprawdza nawet przy AZS.
Dla mnie od lat najlepszy L’Occitane 25% masła shea i zwróć uwagę czym myjesz ręce, bo często w pracy są dostępne do mycia mydła w płynie, które okropnie wysuszają.Oliwkowa888 pisze: ↑pn cze 01, 2026 9:45 am Mam pytanie odnośnie dobrego kremu do dłoni. Nigdy nie miałam problemów z suchymi dłońmi, ale ostatnio w pracy robimy porządki w dokumentacji i to są tony papierów. Po kontakcie z tym mam okropnie suche dłonie. Same place, którymi te dokumenty przerzucam, jak i nawet wierzch dłoni. Potrzebuję jakiegoś dobrego kremu nawilżającego. Z góry dzięki za polecajki.
-
Genowefapigwa
- RoyalBaby
Kremy do rąk Indigo- wchłaniają się szybko, pięknie pachną i wystarczą na długo.
hud salva spróbujOliwkowa888 pisze: ↑pn cze 01, 2026 9:45 am Mam pytanie odnośnie dobrego kremu do dłoni. Nigdy nie miałam problemów z suchymi dłońmi, ale ostatnio w pracy robimy porządki w dokumentacji i to są tony papierów. Po kontakcie z tym mam okropnie suche dłonie. Same place, którymi te dokumenty przerzucam, jak i nawet wierzch dłoni. Potrzebuję jakiegoś dobrego kremu nawilżającego. Z góry dzięki za polecajki.