Start
Mój profil

Dobry krem do suchych dłoni

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Oliwkowa888
BlondDoczep

Dobry krem do suchych dłoni

Post autor: Oliwkowa888 »

Mam pytanie odnośnie dobrego kremu do dłoni. Nigdy nie miałam problemów z suchymi dłońmi, ale ostatnio w pracy robimy porządki w dokumentacji i to są tony papierów. Po kontakcie z tym mam okropnie suche dłonie. Same place, którymi te dokumenty przerzucam, jak i nawet wierzch dłoni. Potrzebuję jakiegoś dobrego kremu nawilżającego. Z góry dzięki za polecajki.
Awatar użytkownika
maly.ludek
Currently:Top

Post autor: maly.ludek »

Mediwax
Ja tu tylko czytam

Obrazek
ZulaGryzula
RoyalBaby

Post autor: ZulaGryzula »

Avene, świetnie się sprawdza nawet przy AZS.
niten ka
KlasaBiznes

Post autor: niten ka »

Oliwkowa888 pisze: pn cze 01, 2026 9:45 am Mam pytanie odnośnie dobrego kremu do dłoni. Nigdy nie miałam problemów z suchymi dłońmi, ale ostatnio w pracy robimy porządki w dokumentacji i to są tony papierów. Po kontakcie z tym mam okropnie suche dłonie. Same place, którymi te dokumenty przerzucam, jak i nawet wierzch dłoni. Potrzebuję jakiegoś dobrego kremu nawilżającego. Z góry dzięki za polecajki.
Dla mnie od lat najlepszy L’Occitane 25% masła shea i zwróć uwagę czym myjesz ręce, bo często w pracy są dostępne do mycia mydła w płynie, które okropnie wysuszają.
Genowefapigwa
RoyalBaby

Post autor: Genowefapigwa »

Kremy do rąk Indigo- wchłaniają się szybko, pięknie pachną i wystarczą na długo.
insider
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: insider »

Oliwkowa888 pisze: pn cze 01, 2026 9:45 am Mam pytanie odnośnie dobrego kremu do dłoni. Nigdy nie miałam problemów z suchymi dłońmi, ale ostatnio w pracy robimy porządki w dokumentacji i to są tony papierów. Po kontakcie z tym mam okropnie suche dłonie. Same place, którymi te dokumenty przerzucam, jak i nawet wierzch dłoni. Potrzebuję jakiegoś dobrego kremu nawilżającego. Z góry dzięki za polecajki.
hud salva spróbuj