KOBIDO
Moderator: verysweetcherry
Chodzę i polecam. Na początku (w zależności od stanu skóry i mięśni chyba) chodzi się co tydzień. Po jakimś czasie raz na dwa tygodnie. Widzę różnicę, skóra jest odprężona, wydaje mi się że spłyca zmarszczki. Ale najważniejsze u mnie zniknęły bóle głowy. Okazało sie, że były związane z napięciem mięśniowym i Kobido to świetnie rozmasowuje. Polecam.
- Rabarblador
- Mokra Włoszka
Byłam raz, teraz uczę się kobido. Uważam że to super sprawa
Ja mega polecam.
Wydałam kupę kasy u lekarza medycyny estetycznej, który mnie ostrzyknal z każdej możliwej strony. Nie mogłam ruszać twarzą, masakra. np. Niwelował mi chomiki wypełniaczem w okolicy brody.
Poszłam na Kobido i już po pierwszej wizycie twarz ładnie uniesiona, cera bardziej jednolita. Taka bardziej żywa.
Teraz przy regularnym chodzeniu + fizjoterapeuta i praca nad postawą, prawidłowym ułożeniem szyi. Itd. Po chomikach nie ma śladu.
Wydałam kupę kasy u lekarza medycyny estetycznej, który mnie ostrzyknal z każdej możliwej strony. Nie mogłam ruszać twarzą, masakra. np. Niwelował mi chomiki wypełniaczem w okolicy brody.
Poszłam na Kobido i już po pierwszej wizycie twarz ładnie uniesiona, cera bardziej jednolita. Taka bardziej żywa.
Teraz przy regularnym chodzeniu + fizjoterapeuta i praca nad postawą, prawidłowym ułożeniem szyi. Itd. Po chomikach nie ma śladu.