Gdzie kupujecie ubrania?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry, Moderatorzy lokalniGdzie kupujecie ubrania?
Witam wszystkich chętnych h do rozmowy, polecają i porad. Powiedzcie proszę gdzie kupujecie od,ież i obuwie? Jakie marki, sklepy oraz sklepy internetowe polecacie?
Ja jestem z tych, co nie lubią wydawać dużo na ciuchy. Kupuję na vinted, najczęściej ciuch, który upatrzę w galerii, bo tam będzie znacznie taniej. Czasem zamówię coś z Shein, a czasem przejdę się do lumpa, akurat jak jest mi po drodze. Wiele też ciuchów dostałam w ramach wymieniania się z koleżankami albo od mamy. Jedyne co kupuję drogie to biżuteria - nie uznaję tanich podrób.
- fructosedelrey
- Channelka
Ja najczęściej kupuję ciuchy w H&M. Wiem, że kupowanie w sieciówkach robi się powoli niemodne, ale mi się mega podobają stamtąd ciuchy i udało mi się też upolować tam dużo perełek, polecam przeglądać online, bo dużo takich fajniejszych rzeczy nie ma stacjonarnie. Z kartą klubowicza są mega fajne promki, ostatnio np. kupiłam sobie komplet spódnica + bluzka oraz sukienkę i zapłaciłam 250zł z kartą klubowicza zamiast 320zł.
Zdarza mi się też kupić koszulki w Pepco, są mega tanie, a wyglądają naprawdę fajnie.
Czasem kupię też jakąś sukienkę w Mohito albo Reservedzie, ale to raczej na promocji albo jak mąż ufunduje bo wydaje mi się, że tam jest trochę drożej.
A jeśli chodzi o buty sama przyjmę chętnie jakieś polecajki bo ostatnio chciałam kupić sobie buty, coś pomiędzy ballerinami a mokasynami i ani CCC ani Deichmann nie miały tego co dokładnie chciałam.
Zdarza mi się też kupić koszulki w Pepco, są mega tanie, a wyglądają naprawdę fajnie.
Czasem kupię też jakąś sukienkę w Mohito albo Reservedzie, ale to raczej na promocji albo jak mąż ufunduje bo wydaje mi się, że tam jest trochę drożej.
A jeśli chodzi o buty sama przyjmę chętnie jakieś polecajki bo ostatnio chciałam kupić sobie buty, coś pomiędzy ballerinami a mokasynami i ani CCC ani Deichmann nie miały tego co dokładnie chciałam.
fruktoza