Jestem naturalnie brunetka z kręconymi, puszącymi się włosami i z racji tego, że zmiana koloru włosów wiązałaby się dodatkowo z uszkodzeniem struktury włosa, wolałabym że zmiana była jak najbardziej przemyślana
Z góry dziękuję za wszelkie polecajki!
Najbardziej właściwy kolor włosów to taki, jaki masz naturalnie, don’t change my mind. Sorry not sorry, ale jeszcze NIGDY nie widziałam osoby farbowanej, która by wyglądała naturalnie. W pewnym momencie większość z nas się farbuje bo siwe włosy itp. Ale jeśli nie masz siwych włosów to uwierz mi, że na 99.99% w innym kolorze niż naturalny lepiej Ci nie będzie. To tylko takie złudne myślenie, że farba daje odświeżenieMammia pisze: ↑śr cze 03, 2026 12:25 pm Hej dziewczyny, ostatnio chodzi za mną potrzeba zmiany koloru włosów, ale jestem zupełnie zielona w tym temacie, więc mam dość nietypowe pytaniezastanawia mnie czy są salony fryzjerskie, które np. dysponują perukami, które można poprzymierzac i dopasować wlasciwy kolor włosów? Chciałabym móc się zobaczyć w danym kolorze, ocenić z fryzjerem czy mi pasuje i czy w ogóle dana koloryzacja sprawdzi się na moich wlosach
Jestem naturalnie brunetka z kręconymi, puszącymi się włosami i z racji tego, że zmiana koloru włosów wiązałaby się dodatkowo z uszkodzeniem struktury włosa, wolałabym że zmiana była jak najbardziej przemyślana
Z góry dziękuję za wszelkie polecajki!