Mint label
Moderator: verysweetcherry
Mint label
Znacie? Kupiłyście coś od Mint Label?
Mam mieszane odczucia. Kupiłam sukienkę i dwie bluzki. Po pierwsze, nie zawsze odpisują, czasem ciężko się doprosić o kontakt. Po drugie ich rozmiarówka jest według mnie mała i mam wątpliwości czy oni to naprawdę szyją? Nie wiem, zadziwia mnie zawsze ilość nowych projektów i to jak limitowane są. Co do samych rzeczy, to jedna bluzka pudełkowa była bardzo ciężka, zrobiona z jakiegoś nieprzyjemnego materiału i wyglądała dość tandetnie. Natomiast sukienka i bluzka ok, ale raz, ze rozmiarówka bardzo zaniżona, to coś co sprawia, że już nigdy tam nie kupię to długość sukienek te wszystkie piękne sukienki często nie mają nawet 90cm, nie każda dziewczyna to długonoga wysoko zawieszona osoba. Ja mam 172cm, nie mam długich nóg i potrzebuję minimum 90, a najlepiej 92cm w sukience by nie wyglądało to wulgarnie. Mint Label tego nie oferuje.
Ja właśnie chciałam zamówić coś po zachwytach rosaelle, ale wiecznie mają te produkty wyprzedane i też nie widziałam nigdzie opinii na temat tych ubrań… nie ma też zdjec profesjonalnych na modelkach tylko właścicielka robi jedno zdjęcie telefonem i ciężko w sumie zobaczyć jak dana rzecz dokładnie wygląda albo jaki ma materiał.
Mnie to, poza tym, że wszystko małe i krótkie, totalnie odrzuciło od marki. Na początku (a ML znam od lat) myślałam sobie ok, mała firemka, oni to sami szyją, pewnie czekają na więcej klientek i otworzą normalny sklep, ale nie. Tam cały czas jest ten sam dziwny sposób sprzedaży, prezentowanie ubrania na właścicielce, brak sklepu online, bardzo okrojona rozmiarówka i bardzo mała ilość ciuchów. Nie wiem kto to szyje i skąd to wszystko się bierze, ale dziwne to wszystko i nie mam ochoty na takie polowanie, bo tym to ostatecznie jest, influ zawsze ma pierwszeństwo bo reklamuje, a tobie albo się uda albo nie. Mnie taki marketing odrzuca i dałam po prostu unfollow.Hmmh pisze: ↑wt sty 30, 2024 11:34 pm Ja właśnie chciałam zamówić coś po zachwytach rosaelle, ale wiecznie mają te produkty wyprzedane i też nie widziałam nigdzie opinii na temat tych ubrań… nie ma też zdjec profesjonalnych na modelkach tylko właścicielka robi jedno zdjęcie telefonem i ciężko w sumie zobaczyć jak dana rzecz dokładnie wygląda albo jaki ma materiał.