Start
Mój profil

Wygodne obcasy

Moderator: verysweetcherry
sharpey-evans
ŚpioszkiKenzo

Wygodne obcasy

Post autor: sharpey-evans »

Szukam wygodnych sandałków na obcasie na wesele, macie jakieś sprawdzone modele? Nie chodzę w szpilkach więc wysokość raczej tak do 7cm
Annika_1122
Migocząca Świeczka

Post autor: Annika_1122 »

sharpey-evans pisze: ndz maja 24, 2026 10:49 pm Szukam wygodnych sandałków na obcasie na wesele, macie jakieś sprawdzone modele? Nie chodzę w szpilkach więc wysokość raczej tak do 7cm
Polskie marki Saway i Gino Rossi - bardzo wygodne, skorzane buty, obcasów w ogóle nie czuc na nogach
Awatar użytkownika
CebulaBjuti
Koczkodan

Post autor: CebulaBjuti »

Annika_1122 pisze: pn maja 25, 2026 6:28 am Polskie marki Saway i Gino Rossi
Mam mokasyny z saway, obtarły mnie do krwi 😬
A wygodnie czółenka? Nie jestem w stanie chodzić w butach bez paska wokół kostki, może to kwestia wąskiej stopy.

Czy któraś z was ma louboutiny? Są piękne, ale podobno niewygodne, a w modelu so Kate nie da wręcz się chodzić. Myślę też o butach jimmiego Choo.
Awatar użytkownika
Spotlyx
Mokra Włoszka

Post autor: Spotlyx »

Ja buty ślubne kupiłam w Brilu a że były super wygodne, to też teraz zamawiam stamtąd czółenka i barefoot.
Nie mają za dużej oferty sandałów chyba, ale pozostałe buty mnie przynajmniej nigdy nie obtarły, ani nic mnie nie bolało po kilku/nastu godzinach noszenia.
Literatka88
Modna

Post autor: Literatka88 »

Osobiście polecam zobaczyć Clarks, mają miękkie wkładki, z fasonami gorzej.

Co do Jimmy Choo i Louboutin to się nie wypowiem, ale na tiktoku jest trend „heels collection” pod piosenkę „Naughty Girl”, gdzie dziewczyny wrzucają swoje szpilki z opinią. Jako wygodne uważane są Manolo Blahnik i Miss Z od Louboutin.
pingwinekk
Mokra Włoszka

Post autor: pingwinekk »

sharpey-evans pisze: ndz maja 24, 2026 10:49 pm Szukam wygodnych sandałków na obcasie na wesele, macie jakieś sprawdzone modele? Nie chodzę w szpilkach więc wysokość raczej tak do 7cm

Polecam Ecco, są teraz w kolekcji sandałki na bardzo wygodnym obcasie