Start
Mój profil

Jakie nieoperacyjne sposoby na powiększanie piersi

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
wigga
Ciastko

Jakie nieoperacyjne sposoby na powiększanie piersi

Post autor: wigga »

Szukam sposobow na nieoperacyjne powiększenie piersi. Jakie okazały się u Was skuteczne? Niestety ale mam spory kompleks z powodu wielkości mojego biustu. Który znacznie pogorszył się po ciązy... Może ktoś ma doświadczenia?
sugarkotek
Koczkodan

Post autor: sugarkotek »

wigga pisze: wt maja 19, 2026 9:41 am Szukam sposobow na nieoperacyjne powiększenie piersi. Jakie okazały się u Was skuteczne? Niestety ale mam spory kompleks z powodu wielkości mojego biustu. Który znacznie pogorszył się po ciązy... Może ktoś ma doświadczenia?
Nie ma czegoś takiegoXd Tylko operacyjnie.
Nowkhe
Ciastko

Post autor: Nowkhe »

Nie załamuj się Próbowałaś czegoś na ujędrnienie? Jest wiele metod. Jak tabletki Perfect bust czy żel z serii.
wigga
Ciastko

Post autor: wigga »

Na razie nie i dlatego się pytam :(
Barasia
Mokra Włoszka

Post autor: Barasia »

Przytycie XD
Mi trochę z wiekiem urosły, chociaż nie przytyłam za bardzo od czasów studiów, ale piersi mam pełniejsze. Nie wiem ile masz lat, ale biust się zmienia całe życie. Dla mnie długo to był kompleks, ale od kilku lat doceniam małe piersi, bo nadal mają swój kształt, często chodzę bez stanika, a jeśli jakiś zakładam, to może to być uroczy, delikatny, koronkowy staniczek, a nie skomplikowane rusztowanie.
Duże piersi mają swoje zalety, ale małe również i lepiej szukać zalet w tym co się ma, niż dopatrywać się wad tego - "trawa zieleńsza po drugiej stronie płota"
Nowkhe
Ciastko

Post autor: Nowkhe »

Zobacz sobie tabletki Perfect bust. Sama wcześniej nie wierzyłam, ale potem brałam i biust się ujędrnił.jasne,ze kilka rozmiarów nie da się powiększyć ale wygląd jest o wiele lepszy po wzięciem tych tabletek. Kiedyś nie wierzyłam, teraz myślę,ze warto spróbować.
ddda
RoyalBaby

Post autor: ddda »

A tabletki działają? Nie jest to placebo?
Takede
Gacie z oceanu

Post autor: Takede »

Wiesz co, sama zastanawiałam się nad tym czy jest to placebo czy nie . Do czasu aż tabletek nie spróbowałam. Brałam je równe 3 miesiące. Biust powiększył się się o 1 rozmiar. Czego dowodem jest to,ze musiałam sobie wymienić biustonosze na nowy rozmiar ponieważ były na mnie za małe. Nie wierzyłam, ale cieszę się ogólnie,ze spróbowałam.
salimaria
RoyalBaby

Post autor: salimaria »

Spróbuj, jeśli podziałają to będzie dobrze. Jeśli nie to trudno, przynajmniej nie będziesz się zastanawiała czy tabletki działają czy nie. Ze swojej strony również mogę polecić wspomniane perfect bust. Miałam dwa podejścia do tabletek Pierwsze tabletki brałam 5 lat temu, jakieś z allegro i działania zero.Zawiodłam się Potem jednak wyprobowałam te drugie,które mi zasugerowała koleżanka. Pomyslałam sobie,że będzie to moja druga i ostatnia próba. Jednak byłam pozytywnie zaskoczona efektem bo działały
Alexa767
RóżowePolo

Post autor: Alexa767 »

Push-up
rpaulinka
Mokra Włoszka

Post autor: rpaulinka »

Tabletki antykoncepcyjne