Jakie nieoperacyjne sposoby na powiększanie piersi
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryJakie nieoperacyjne sposoby na powiększanie piersi
Szukam sposobow na nieoperacyjne powiększenie piersi. Jakie okazały się u Was skuteczne? Niestety ale mam spory kompleks z powodu wielkości mojego biustu. Który znacznie pogorszył się po ciązy... Może ktoś ma doświadczenia?
-
sugarkotek
- Koczkodan
Nie ma czegoś takiegoXd Tylko operacyjnie.
Przytycie
Mi trochę z wiekiem urosły, chociaż nie przytyłam za bardzo od czasów studiów, ale piersi mam pełniejsze. Nie wiem ile masz lat, ale biust się zmienia całe życie. Dla mnie długo to był kompleks, ale od kilku lat doceniam małe piersi, bo nadal mają swój kształt, często chodzę bez stanika, a jeśli jakiś zakładam, to może to być uroczy, delikatny, koronkowy staniczek, a nie skomplikowane rusztowanie.
Duże piersi mają swoje zalety, ale małe również i lepiej szukać zalet w tym co się ma, niż dopatrywać się wad tego - "trawa zieleńsza po drugiej stronie płota"
Mi trochę z wiekiem urosły, chociaż nie przytyłam za bardzo od czasów studiów, ale piersi mam pełniejsze. Nie wiem ile masz lat, ale biust się zmienia całe życie. Dla mnie długo to był kompleks, ale od kilku lat doceniam małe piersi, bo nadal mają swój kształt, często chodzę bez stanika, a jeśli jakiś zakładam, to może to być uroczy, delikatny, koronkowy staniczek, a nie skomplikowane rusztowanie.
Duże piersi mają swoje zalety, ale małe również i lepiej szukać zalet w tym co się ma, niż dopatrywać się wad tego - "trawa zieleńsza po drugiej stronie płota"
Zobacz sobie tabletki Perfect bust. Sama wcześniej nie wierzyłam, ale potem brałam i biust się ujędrnił.jasne,ze kilka rozmiarów nie da się powiększyć ale wygląd jest o wiele lepszy po wzięciem tych tabletek. Kiedyś nie wierzyłam, teraz myślę,ze warto spróbować.
Wiesz co, sama zastanawiałam się nad tym czy jest to placebo czy nie . Do czasu aż tabletek nie spróbowałam. Brałam je równe 3 miesiące. Biust powiększył się się o 1 rozmiar. Czego dowodem jest to,ze musiałam sobie wymienić biustonosze na nowy rozmiar ponieważ były na mnie za małe. Nie wierzyłam, ale cieszę się ogólnie,ze spróbowałam.
Spróbuj, jeśli podziałają to będzie dobrze. Jeśli nie to trudno, przynajmniej nie będziesz się zastanawiała czy tabletki działają czy nie. Ze swojej strony również mogę polecić wspomniane perfect bust. Miałam dwa podejścia do tabletek Pierwsze tabletki brałam 5 lat temu, jakieś z allegro i działania zero.Zawiodłam się Potem jednak wyprobowałam te drugie,które mi zasugerowała koleżanka. Pomyslałam sobie,że będzie to moja druga i ostatnia próba. Jednak byłam pozytywnie zaskoczona efektem bo działały